Егати изказванията, които направихте досега- дано не ви стига до главата да мислите за подобни неща! Мнението с цветната бременност- при такава това кървене се появява в дните на очакваната менструация, а не ненадейно, няколко дена след като ти е свършила последната! Сега по темата-според мен не си бременна! Значи на мен се случи подобно нещо преди 2 месеца. Мина ми менструацията и след 7-8 дена прокървих. Тогава горе-долу знаех, че ми е овулацията. Казвах си- много жени прокървяват лекичко по време на овулация, нормлано е, да ама не беше много лекичко, а не беше и кратко- трая 5-6 дена, докато ида на лекар. Вкарвах си какви ли не паранои- бременна съм, защото нали се получава това прокървяване около седмица след забременяването,като първи симптом на бременност! Та както и да е- отидох на лекар- каза че ми се е спукала яйцеклетката и затова съм кървила, макар че нямал обянсение, защо е чак такова количеството кръв! Освен това прокървяването междум две менструации се случи и на 2 мои познати- на тях също им нямаше нищо! Съветвам те- ако имаш възможност- иди на гинеколог, профилактичен преглед никому не е излишен, защото и друго има- може да си имала киста, да се е спукала, и какво ли още не! Само мога да гадая и предполагам какво ти е, но за бременност според мен не можеш да се тревожиш! Ако пък си се притесяваш- направи си тест, за да се успокоиш! Желая ти късмет и спокойствие, и ако има нещо- питай!