- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Аквапаркове
Споделете мнения за този вид забавление ... съвет къде е най-хубаво? Златни пясъци, Слънчев бряг, Несебър ... за тези искам съвет ...Наистина ли този "Paradise" в Несебър водата е много студена?
![]()
На Зл. пясъци![]()
ами аз съм ходила на този в слънчев брях..екшън аква парк май беше..страахотен е,препоръчвам ти го
![]()
обичкам си наскоОо!!
![]()
еми на Златните е най-скъпо ... а и с няколко парзалки по-малко![]()
... там входа е 25лв но плащаш 5лв за паркинг, 5 за чадър, 5 за шезлонг, 5 за шалте
още 2-4 лв за сейф ... А пък в Несебър даваш за вход 28 и после нищо допълнително
Но пък водата казат в един форум ( миналата година ! ) била много студена ... дали и сега е така?
![]()
Какви са цените на този в Слънчев бряг, сайт ако може ... не намирам![]()
hodil sym v nesebyr i sl brqg v nesebyr e po qko i vodata ne e studena 28 leva e za cql den a ot 3 do kato zatvorat e 20 leva mai ili 18 be6e ne sym sig
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
В ПЛОВДИВ
АЛЕ АЛЕ \/ \
/ \
/
Приморско, в сравнение със Златните е мнооого по-евтин
Аз съм бил само на този в Благоевград ...Хубав е ...![]()
Out of control
Само да отбележа, че м Слънчев бряг са два на различни фирми с различни пързалки в цените не знам дали има разлика.
kak taka 2 ?
да,два са единият е екшън аквапарк,а другият е нов,старият входът му е 20,а на новия е 30Първоначално написано от Анонимко
обичкам си наскоОо!!
![]()
a koi e po-dobur? smisal zaslyjavat li si 20te leva ... ili po-dobre 30te![]()
ами този за 20 е страхотен,гаранция..ако помниш имаше една година слави снима от там предавания лятото..този за 30 е скъп ,защото е нов и мисля,че не си струва..Първоначално написано от Анонимко
обичкам си наскоОо!!
![]()
merci za tova mnenie ... drugite ?![]()
a ot tozi stariq ... i tozi v nesebar? koi e po-dobre?![]()
btw ... sega vidqh za tozi Action-a ... 28lv e vhodaZa noviq oshte li e 30 ? :P I samo zaradi po-evtiniq bilet li e po-dobre ... naistina ako shte e za 2 leva
nqma smisal ... koi ot dvata naistina e po-dobre
![]()
В Пловдив четох, че е най-големият аквапарк в България. Наистина ми хареса много. Има 6 басейна и 10 пързалки, входа е 12 лева, шезлонга е безплатен...Няма да се разочаровате според мен.
Между Несебър и Сл.бряг предпочитам Сл.бряг .. но все още при нас тези забавления са слабо направени ..
Мен пък ме е страх да се пускам по пързалки![]()
А иначе чували ли сте за аквапарка в Овощник?Той е як![]()
Az sam za Slanchev brqg nai-golqm i ima nai mnogo parzalki.
Next Time I`ll be True...
Аз съм била само на тоя в "Слънчев бряг" и страшно много ми хареса.Пързалките са мн диви.
Да,миналата година бях там.Много е приятно и входа беше..10 или 15 лева.Яко е,искам пакПървоначално написано от Mimka_sweet
![]()
Ходила съм в тоя в Златни пясъциХубав е ама няма много пързалки. Иначе знам за тоя в Несебър,че е страхотен с много яки пързалки
![]()