.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Голям фен Аватара на Ruthless
    Вие го обърнахте на майтап, но нека попитам какво мислете за следното:
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/programme...ne/4977134.stm

Съвсем на кратко за какво става въпрос: Хакер прониква в докладите на Наса за НЛО и вижда много секретна информация, след което бива арестуван от FBI.

1-ви въпрос: При положение, че няма НЛО и Наса не крие нищо, защо има доста подробна информация за тях, според хакера в докладите на Наса?
    2-ри въпрос: Ако това е лъжа защо FBI ще искат да го арестуват и по-точно защо ще му дават толкова години затвор? Че това си е доживотен затвор?

Разбирам, че е пробив в Наса, обаче все пак.... Толкова документални филми, снимки, чак пък всичко това е лъжа..

http://prikachi.com/files/169211S.jpg "хаха" по темата
    Има извънземни но незнам дали ги има в Бг както Ruthless каза
    2-ри въпрос: Ако това е лъжа защо ' ще искат да го арестуват и по-точно защо ще му дават толкова години затвор? Че това си е доживотен затвор?

Az p1k vqrvam 4e ima izv1nzemni s16testva, koito imat pr1st v jivota ni....
    No 4e sa do6li na Zemqta i vse takiva gluposti koito gi davat po BTV...nem-p1lni gluposti spored men... Toest te moje i da sa do6li na Zemqta, no za da ni izbivat, ubiva i t.n. -mislq 4e-nee!!!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Докато не ги видя с очите си на живо няма да повярвам в тях

Мега фен
    Извънземни....

Няма да кацнат из Америка или из Русия,тука ще дойдат...
    хаха....

Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Докато не ги видя с очите си на живо няма да повярвам в тях
    to ustana i na ne jivo da gi vidi6

Аватара на [anonymous RENT addict]
    Град
    fagar della battaglia
    Не вярвам и това си е. Докато не го видя с очите си кфото и да стаа си оставам на мнение, че извънземни не съществуват, на други планети може и да се съглася, но по специално на земята и в бг твърдо не

xaxa - картинката е страшна

"If it makes you smile,
    it can't be so bad..."

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    съмняват ме , но все пак може всичко е възможно,аз си мислих ,че просто медията се базика и даже изгасих телевизора ;д
    Summer (h)

Повече от фен Аватара на Valhala
    Абе вие сега ли разбирате?Те са тук от много години...То това Слави Трифонов,Гацо Бацов,Сашо Диков,Азис,Иван и Андрей,Вучков и не на последно място учителката ми по ЦС...
    Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...

Мъж съм бе...тъп народ Това,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...

Цитирай Първоначално написано от xaxa
    2-ри въпрос: Ако това е лъжа защо ' ще искат да го арестуват и по-точно защо ще му дават толкова години затвор? Че това си е доживотен затвор?
    не се сдържах във варна няма ромски квартали момиче има квартали в който живеят роми това не ги прави ромски квартали уфф младежтааа...

Цитирай Първоначално написано от ReaLLy_SweeT
    Цитирай Първоначално написано от xaxa
    не се сдържах във варна няма ромски квартали момиче има квартали в който живеят роми това не ги прави ромски квартали уфф младежтааа...
    xqxq ae stiga s1m momi4e, v varna IMA romski kvartali :] nesam gi vijdal daje mislq 4e sa to4no 2 kvartala deto ima 98% romi i 2% ustanalo tfa normalni kvartali li gi pravi {}

Абе хора вий с всичкия ли сте Извънземни няма.. Ай хванете библията в ръце и ми покажете в коя част пише за извънземните и в кой ден Бог ги е създал

Цитирай Първоначално написано от ni_my_gledyi
    Абе хора вий с всичкия ли сте Извънземни няма.. Ай хванете библията в ръце и ми покажете в коя част пише за извънземните и в кой ден Бог ги е създал
    Битие 6:1-4

Демоните от онова време сега са извънземните. И недей се оповава на Библията. Малко зачитат Бог в наши дни.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    Битие 6:1-4

Демоните от онова време сега са извънземните. И недей се оповава на Библията. Малко зачитат Бог в наши дни.
    вчера дадоха по новините че Ватикана е признал извънземните

ako bix mog1l da si pogovorq s teb o4i v o4i mislq 4e 6te si promeni6 mnenieto za tezi ne6ta koito si napisal seriozno govorq

Ами нямам нищо против да си поговорим, и все пак съм момиче :P

Град
    In Devil's Castle
    не ме плаши това,че някой си ги е видял..аз съм сигурна,че често ни посещават...
    someone else...

Повече от фен
    i mene me e strah ot izv1nzemni ... a tez tam y4eni v nasa deto sa naskoro 4etoh interviy i nqk1kav si tam kazva , 4e nqma izv1nzemni 6toto na dr planeti nqmalo kislorod voda svetlina i podhodq6ta temperatyra , e dobre de , ot k1de znaete 4e na i na tqh sa im neobhodimi teq ne6ta , te moje da ne di6at da ne se hranqt li da se hranqt s metan . olovo ili kakvi li o6te ne ne6ta .

Цитирай Първоначално написано от moncho
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    , а не малките зелени човечета
    ами може и да не са зелени
    Може и да не са малки !

Град
    Добрич :o)
    Искам да ги видя Ама откъде тоз късмет.. ;[

Така...извънземен живот има!
    Нашата галактика е пълна с живот.Много от този живот е разумен и може да се впише поне в "цивилизация 2" ,а някои даже и "цивилизация 3".Всъщност може да се окаже,че в някоя близка система е най-голямата галактическа магистрала,ама това вече е друг въпрос.
    Много извънземни биха били заинтерисовани от науката и могат да започнат изследвания и изучаване на човешкия вид.Това означава,че на Земята има мнооого извънземни.Само да ви питам-защо като някой каже извънземни се сещате само за един вид-враждебно малко зелено човече?Може да има много видове на Земята.Те естествено биха били много близки до земния вид-човека, тъй като ще трябва да се справят с кислорода,земната гравитация ,нашите микроби и т.н...
    Ако се появат и ни се разкрият ще променят всичко из основи.Това е недопостимо.
    Сигурно има много цивилизации,които живеят като империи.Тоест превземат всичко наред,но щом досега не сме се натъкнали на тях,малко вероятно е да се случи скоро.
    В България може да са идвали извънземни същества.Аз не виждам какъв е проблема и какво му е страшното.Какво толкова?Да взема да изперкам като видя ли?Еми,че то толкова много видове има различни от човека-кучетата например-ама не крищя като ги видя.
    Учените наскоро откриха непозната форма на живот,която живее дълбко в пещерите и се храни чрез тях-досега не сме виждали този тип,ама не съм видял да има паника.

Аз ги сънувах беше като истина
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    а знаете ли за някакви житни кръгове,които всяка година се появявят на различни места в света,и друга цивилизация се опитва да ни каже нещо,чрез тях и аз нз къде се,дали е вярно каза ми учителката по география

Град
    Шоколадовия град
    и аз си мисля,че ''извънземни''съществиват,н найстина никой не знае дали не са като нас,дали имат история,богове,дали се хранят и т.н. откаде знаете,че светът не се управлява от извънземни.Духове има и някакви такива форми на живот след смъртта значи и същества от друга планета има.Аз съм виждала светлини в небето близо до дупката в царирина

Град
    Шоколадовия град

Re: :P

Цитирай Първоначално написано от ziumbul
    az puk vqrvam 4e ima izvunzemni, no ne mislq 4e sa vrajdebni - 6tom sa ni namerili zna4i sa po-napred s tehnologiite i sa imali vuzmojnost da ni izbiqt... , no ne sa go napravili...
    и аз така мисля,ако са искали да ни изтребят да са го направили и още нещо според мен те ни дават някави знаци,че самите ние се избиваме(воините,колите,за ърсяването,парниковият ефект и т.н.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си