Цитирай Първоначално написано от Роси
Иммам проблем нз дали е типичен или не на 15 съм, а родителите ми не ме пускат да излизам след 8 а ако да трябва да съм в квартала..
Четох в една от темите за едно момиче което трябвало да си бъде в къщи като се стъмни е аз съм почти така... Незнам какво да правя искам да излизам с приятели вечер поне до 10 ама и не може и цяла вечер скучая пред компа или съм забила нос пред ТВ-то.... Наскоро един фр от даскало ме покани да излезем вечерта и аз му казах горе долу как стоят нещата и от тогава не съм го чувала .......
Незнам някой би ли ми дал съвет как бих могла ад накарам нащте да ми имат повече доверие и да започнат да ме пускат

Мерси предварително за отг =]
значи, с маман беше нещо подобно. но я разбирам, притеснява се да се шматкам по улиците, времената са кофти. стигнахме до следния компромис: през деня да ходя където искам до 8, а ако искам да се прибира до 10, да знае къде съм и с кого съм и ако ми падне батерията на телефона, да й пратя смс от тел-а на някой от компанията, за да знае, че всичко е наред. пробвай с нкякоя подобна уговорка, а?