Цитирай Първоначално написано от Golemkur
Свински ае млъкни малко бе да му е** майката не те ли е срам да говориш на тая тема с футболисти в отбора ви като Данчо Дузпата, Беконо,Пифа, Тодор Йанчев,Дермушали Саидходжа по прякор "Муши" , Митко Удоджи и други такива знайни и не знайни войни аре земи млъкни и стия дузпи, кой се спасява последните 2 дербита с несъществуващи дузпи пак същия тоа Данчо дузпата тогава още Данчо Прасето не се ли сещаш кви изпълнения имаше... Млъкни аз не знам къв си тоа човек без срамен и без морален, че точно да говориш за дузпи
Абе говежди, вземи се научи първо да пишеш на правилен книжовен български език, че си ултра неграмотен, ама то мнозинството от сектор Б що ми се струва, че сте такива...
После не мен да ме е срам- вас не ви е срам- по-безсрамни от говеда като теб няма. Години наред ви бутаха с дузпи, голове от засади или след нарушения, както двата гола на цигането Гонзю срещу Пирин в последния кръг тая есен. Отделно имаше една дузпа за вас срещу Локо Пловдив преди година-две за игра с глава на Иван Иванов... А да не се връщам още назад как две години и нещо дузпа срещу вас изобщо не беше свирена... То затова и като ви хванат разни евроанонимници и ви забърсват набързо, а после ЦСКА ви е виновен...
А сега дебелака Баткофф щял да вдига бунтове срещу БФС, щото режело Лефски, хахаха, баси наглостта
То от синьо по синьо това БФС, няма нито един човек на ЦСКА там, обаче обслужвало ЦСКА