- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко пари бихте дали за чанта?
принципно за сега наи много маи 20 съм давала.. но ако има нещо което да ми хване окото и е над тази цена бих дала и повече..![]()
До 30 лв.Но всичко е според-зависи..
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
ми аз тая година не искам раница, а чанта с дръжки...абе като дамска, но по-голяма...25лв макс![]()
Ми раницата ми е 10 кинта и си ме кефиимам една чанта дето е такава през рамо,тя също е 10
![]()
ми ако ми пълни душата и 70 бих дала като се има предвид че ги нося по 3 години![]()
10 - 20 лв
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
По принцип съм с голяма дамска чанта, но ако имам 10 лв. 10 бих дала, ако имам 100 и 100 бих дала![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Ами с няква евтина дето винаги се къса след няколко месеца...
ама от 1 година все ходя с найлонови торби![]()
5-10...
До 25лв повече не![]()
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
Еми дадох 59 за сегашната,ама няма такова чудо ...повече не бих дала ,щото тва са много пари и дори сега не бих я взела ,ако небеше последната и не беше намалена много
Не повече от 20, дори да е златна![]()
Memento moriendum esse!
Еми сега си харесах една за 79 и смятам да си я взема.Евтините се късат супер бързо,а пък и после целият клас се изрежда с едни същи чанти![]()
mmm do 100 lv ako e originalna i ako mi haresva bih dala no za jalost ne hodq s ranici stryva mi se lapeshko nz
No matter where you go, there they are...
Не давам повече от 20 лева,ама аз си харесвам раничките,защото от тези чанти ме боли гърба![]()
П.С. Към авторката-що не направи анкета?![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Първоначално написано от EaRLy_WiNTeR
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Ама,каква чанта не си казала?Смисъл ако е само за у-ще няма да дам кой знае каква сума 50лв. най-много,но ако е дамска чанта зависи от много неща колко пари ще дам!
hhaha az ot 5 -6 klas ne polzvam PLIK RULZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ![]()
![]()
![]()
![]()
ми около 20 лв само тая година дето дадох 58лв ама раницата е супер а и е от мн здрава и хубава материя.
емии най-много 30лв....сегашната ми е 10лв....