- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да ме боли като пишкам след секс?
е кажете ми, май не се получава всеки път,но нормално ли е да ме боли като пишкам след секс?
da,bil e pritisnat piko4niq mehur![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
emi i az go imah tozi problem no mi mine sled 2-3 sedmici i e mn gadno chustvoto ama spox minava a za normalno nz dali e
Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш
Ако ви боли ПО ВРЕМЕ НА ПИШКАНЕ, това няма общо със секса...може да е цистит. А могат и да са други инфекции и болести.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
da,no moje i da bade svarzano sas sexa kakto kazah pritiskane na piko4niq mehurПървоначално написано от `Death`Whore``
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
имах напредвид,че ме заболява когато пишкам след половия акт. през другото време си пишкам нормалноПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Когато бях на гинеколог, той ми натискаше пикочния мехур и не усетих нищо. Да не говорим за болка.
govorim za pi6kane sled sex,a ne za bolka pri natiskane na piko4niq mehur i to pri ginekolog ima razlika
Добре, въобразявай си, че е нормално.![]()
Мене не ме боли Ахахха.!
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
e ne otri4am 4e % da e problem s piko4nite pati6ta e golqm,no priemi 4e i drugite ponqkoga moje da sa pravi,za6to vinagi trqbva da si naopaki?Първоначално написано от `Death`Whore``
Не трябва да съм права винаги, просто ви казвам, че тези неща не са случайни.
ok prava si vinagiПървоначално написано от `Death`Whore``
Мене ме боли и после като ти го лапнат един път минава спокс напрай го това =D>
Аз вече си ги имам проблемите и пожелавам на всички момичета тук да нямат такива...защото е страшно...но ако игнорирате намеците на организма си, ще стане по-трудно да се излекувате.
момиче съмПървоначално написано от аааааааааааааааа
![]()
![]()
![]()
и въпроса ми е до момичетата
ми мацко незнам дали е нормално чесно казано
няма любов
От претъркване е...и аз съм имала същият проблем.Не смятам,че е нещо,от което да се притесняваш изключително много.Просто понякога,ако не си достатъчно овлажнена(например в края на половият акт)се получава претъркванеСпокойно
![]()
И на мен ми се е случвало..от претъркване(най-вероятно и при теб е така,но ако не ти мине най-добре отиди на лекар)
Mislq,4e ne e!
Намалете времетраненето...може да се протриваш всеки път, ако те боли, докато се бършеш...Първоначално написано от sexita
Аз искам да попитам, дали е нормално да ме боли като серъ. Не винаги ме боли само когато съм се спекла- нормално ли е, да се напиням и да ме боли дупето понякога и кръв тече... особено ако съм яла ядки...
Първоначално написано от Цеца Граматничка
Ами аз мисля че е съвсем нормално !!!!
Оти я као се напиням и слъзи ми потекат и оно страшно стана последнио път, обаче я си рекох нема се плашиш цеЦке уно мое да е от дека яде фастъце и пиперки и да ти люти на цифуняко. Я си рекох дано да не ми обърне газо с хастора на вънкя че тогава ке патим бая, рекох на мяйкя ми она жената вика натръкай я тая алка со коприва белкем и мине, я као я натръках и взе да ми пари на газо и рипах като млада булка пред йебане, оно нема значение това део казувах, ама оти е нормално да ме боли цифуняко и кръв да тече я не разбирам. Успокой ме де, факто че я не сум единствената клесундерица дека и тече мензиз и каде гъзарете добре че да е ....
някъде бях чел че има лек..... зимаш от комар ташаци... на мухата голямата срамна устна... мензис от крава.... и сперма на кон... бъркаш всичко в голямия казан докато не се получи еднородна смес и след тоав го пиеш 2 седмици подред по 3 пъти на ден... при една приятелка подейства....