.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    На мен крем бочко много ми харесва Дори и без спирт ми почистваше лицето апък и пише, че е за всички възрасти И сега си имам чисто лице пробвайте го и без спирт може да помогне :P :P
    Щастлив човек е не този ,които има много приятели ,а които има малко приятели , но знае че са истински прияли!!

Каквото и да ти се случва, каквото и да преживяваш, колкото и черен да ти се струва живота в момента, погледни го от хубавата страна, защото не знаеш случилото се от колко по-голямо бедсвие те е избавило !!!!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Цитирай Първоначално написано от Armeika
    Цитирай Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
    От 4-5 дни ползвам салицилов спирт 1%,мажа се с него всяка вечер и наистина започна да ми "изсушава" кожата,но тя не се бели а по-скоро стана нормална,защото преди беше мазна...но за мен най-доброто решение с акне и проблемна кожа са парните бани с лайка(може и без)За тях не се изискват някакви средства,но просто действат страхотно (поне на моята кожа)Почистват я в дълбочина без да я изсушават,но премахват излишното омазняване Аз правя така:вечер си измивам лицето и след това го мажа(цялото)с малко спирт,на сутринта си правя парна баня и след нея си мажа лицето с розова вода.Това го правя от 2 дни и честно казано има подобрения
    Тц-тц и ако продължаваш с тези парни бани по лицето ще ти се отворят пори големи колкото лунни кратери! Много ще съжеляваш поговори с козметик и той да ти обясни че това можеш да го правиш от месец на месец и пак не е полезно гарантирам ти го! Колкото по рядко толкова по добре!
    Права си,парните бани се правят най-много 2-3 пъти месечно,ако се правят простоянно порите до такава степен ще се отворят........
    Аз един път си направих парна баня иии след това цялото ми лице стана на черни точки, преди имах само по носа и съвсееем малко по бузите, но сега е абсолютно цялото, даже още се чудя с какво да ги изчистя, много ме дразнят
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    ако ти е много мазно лицето не използваи този крем а някакв друг понеже този е много тежак и мазен,от собствен опит ти го казвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си