.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Град
    Dreamland Varna
    Аз винаги си ходя с боди, когато е студено. Просто тези, които ходят зимата разголени (защото си мислят, че е хубаво или.. незнам??), нямат представа какви проблеми може да имат после.
    Като това момиче на 18 с дископатия.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Мега фен Аватара на machoka
    _Cuddly_,
    някъде да видя да съм писал, че ми допада ходенето с гол кръст на момичетата. Малко е грозно над някакви панталони и под блузата да цъфти боди, ама това е лично мнение все пак.

Има и други начини за топло обличане

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от machoka

Дада загащен потник ,нали ?

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    _Cuddly_,
    някъде да видя да съм писал, че ми допада ходенето с гол кръст на момичетата. Малко е грозно над някакви панталони и под блузата да цъфти боди, ама това е лично мнение все пак.

уф, ама не е така, разбери.. ако съм без боди, кръста ми е винаги гол
    блузки, пуловери.. въобще каквото и да сложиш в момента, в който седнеш дънките се смъкват, горната дрешка се дига и цааак - все тая, пак е голо
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    На бас че мачока носи по-често дънки с ниска талия от Къдли.

Зааааеби.

Аз бодита не обичам и кфото и да правя кръста ми е гол. Общо взето бодито е единствено спасение. Мачок, остави жените да знаем малко повече по темата...

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Boot

Зааааеби.

Аз бодита не обичам и кфото и да правя кръста ми е гол. Общо взето бодито е единствено спасение. Мачок, остави жените да знаем малко повече по темата...
    ..

Супер фен Аватара на FelisDirus

Зааааеби.

аз съм съгласна
    високата талия е кофти, НО трябва боди! млъквам вече
    Собственост на Canis_Dirus

аз нося по-дълги горни дрехи и надгъзието не ми е голо, но винаги ми е студено и се разболявам така или иначе.
    нека си показват телесата, дреме ми...
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Аз имам малко коремче
    Което някои ми каазват че е сладко,но аз винаги го крия под блузи,
    и то от суета- въобще не ме интересува че ако дойде зима и съм с гол кръст ще ми се увредят яйчниците-аз няма да раждам,нека да се притесняват потенциалните майки.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    in_the_middle_of_nowhere
    Аз имам малко коремче
    и то от суета- въобще не ме интересува че ако дойде зима и съм с гол кръст ще ми се увредят яйчниците-аз няма да раждам,нека да се притесняват потенциалните майки.
    а дали няма да си промениш мнението след време ...

но проблемът с голия кръст засяга не само репродуктивните възможмости на една жена, а нейното собствено здраве

мислете момичета то е за ваше добро
    Зачем живешь на свете этом?
    Какая у тебя мечта?
    Задумался - ли над ответом?
    А есть ли у тебя она?

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    A на мен ми направи впечатление, че май някои хора под дънки с ниска талия, разбират дънки от които едва ли не се подава...ъъ..."цветенцето" (някой по-напред така го беше оприличил и ми ареса!), а под дънки с висока талия разбират копче над пъпа....ъм...има различни модели дънки с висока и ниска талия!

И определено решението не е някво тънко боди...според мен де!Ако спроед други бодито е решение няма проблеми, просто е въпрос на удобство!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Аз имам малко коремче
    какви ги говориш, бре?
    тия яйчници да не са само за раждане..
    ако се увреди който и да е орган е .... много лошо

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Е да де,но ако кажа че изпитвам мазохистично щастие да унищожавам всичко в себе си-никой няма да ми повярва,но аз го казвам.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    аз лично също нося дънки и панталони с ниска талия но когато застудее хвърлям блузка или суитшъртче кота е по-дългичко и готово, но също така нося и бодита, е да имам и едни дето са само за украса, но повечето ми вършат работа
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Guest
    Дискусията е :
    Кое е по важно -здравето или модата?

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Най-много се дразня на некви пикли дето тръгнали зимата да ми се разхождат по някакви полички, прикриващи им едвам онези части и разголили коремчетата си... *особено района около Амор и ДВ*. Мацки, ако не искате да имате проблеми по-късно по-добре не се правете на гъзарки, ами си слагайте поне по-дълги блузки. Едва ли някоя от тях ще прочете ама това си е тяхна работа.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

уф, ама не е така, разбери.. ако съм без боди, кръста ми е винаги гол
    блузки, пуловери.. въобще каквото и да сложиш в момента, в който седнеш дънките се смъкват, горната дрешка се дига и цааак - все тая, пак е голо
    точно така! =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

da be da
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    Най-много се дразня на некви пикли дето тръгнали зимата да ми се разхождат по някакви полички, прикриващи им едвам онези части и разголили коремчетата си... *особено района около Амор и ДВ*. Мацки, ако не искате да имате проблеми по-късно по-добре не се правете на гъзарки, ами си слагайте поне по-дълги блузки. Едва ли някоя от тях ще прочете ама това си е тяхна работа.
    На тези полички им акзвам коланчета!

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Е, нали високата талия се връща на мода, а и на мен панталони с ниска талия не ми стоят!

Мега фен Аватара на machoka

Зааааеби.

Нося квото ми харесва Не се съобразявам с времето.

А пък вие си носете каквото желаете, нещо да съм казал.. просто изразих личното си мнение, че бодито ме дразни как изглежда, нищо повече

ami 4esno kazano az predpo4itam pantalonite s niski talii pred tezi s visoki ,no tova 4e nosi6 zimno vreme pantalon s niska talia ne zna4i 4e si gol vse pak za tova sa izmislili boditata kato si go oble4e6 kakvo ot tova 4e si s pantalon s niska talia nali krasta i korema ne sa ti goli a 6to se otnasia do tezi momi4eta koito predpo4itat da hodiat s goli krastove i to nai ve4e zimno vreme ami znaete li vseki nosi glava na ramenete si neka praviat kakvoto iskat 6tom predpo4iatat tova pred zdraveto si emi hubavo (az li4no ne odobravam tova ne6to no vse pak neka nezabraviame 4e vseki ima vkus i pravo na izbor)

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    знам че е вредно,все си казвам от утре съм с боди или нещо което да ми скрива кръста... ама си оставам само с казването
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от VkuS^Na_UstNi
    знам че е вредно,все си казвам от утре съм с боди или нещо което да ми скрива кръста... ама си оставам само с казването
    i az taka,samo v nai golemiq stud sam s bodi i to pak mn rqdko
    Just haters make me famous! εĭз

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    хахаа супер вярно, браво на автора на темата.. дано да се научат тия "мацки"

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    И аз много мразя като видя през зимата някви да се разхождат с гол пъп...И аз много харесвам бодита Страшное удобно и някво топличко..супер са

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си