- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момиче, скрий си коремчето...
Аз винаги си ходя с боди, когато е студено. Просто тези, които ходят зимата разголени (защото си мислят, че е хубаво или.. незнам??), нямат представа какви проблеми може да имат после.
Като това момиче на 18 с дископатия.![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
_Cuddly_,
някъде да видя да съм писал, че ми допада ходенето с гол кръст на момичетата. Малко е грозно над някакви панталони и под блузата да цъфти боди, ама това е лично мнение все пак.
Има и други начини за топло обличане![]()
Първоначално написано от machoka
Дада загащен потник ,нали ?![]()
Първоначално написано от machoka
уф, ама не е така, разбери.. ако съм без боди, кръста ми е винаги гол
блузки, пуловери.. въобще каквото и да сложиш в момента, в който седнеш дънките се смъкват, горната дрешка се дига и цааак - все тая, пак е голо
Собственост на Canis_Dirus
На бас че мачока носи по-често дънки с ниска талия от Къдли.
Зааааеби.
Аз бодита не обичам и кфото и да правя кръста ми е гол. Общо взето бодито е единствено спасение. Мачок, остави жените да знаем малко повече по темата...
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от Boot
..
аз съм съгласна
високата талия е кофти, НО трябва боди! млъквам вече![]()
Собственост на Canis_Dirus
аз нося по-дълги горни дрехи и надгъзието не ми е голо, но винаги ми е студено и се разболявам така или иначе.![]()
нека си показват телесата, дреме ми...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Аз имам малко коремче
Което някои ми каазват че е сладко,но аз винаги го крия под блузи,
и то от суета- въобще не ме интересува че ако дойде зима и съм с гол кръст ще ми се увредят яйчниците-аз няма да раждам,нека да се притесняват потенциалните майки.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
а дали няма да си промениш мнението след време ...Аз имам малко коремче
Което някои ми каазват че е сладко,но аз винаги го крия под блузи,
и то от суета- въобще не ме интересува че ако дойде зима и съм с гол кръст ще ми се увредят яйчниците-аз няма да раждам,нека да се притесняват потенциалните майки.
но проблемът с голия кръст засяга не само репродуктивните възможмости на една жена, а нейното собствено здраве![]()
мислете момичетато е за ваше добро
![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
A на мен ми направи впечатление, че май някои хора под дънки с ниска талия, разбират дънки от които едва ли не се подава...ъъ..."цветенцето" (някой по-напред така го беше оприличил и ми ареса!), а под дънки с висока талия разбират копче над пъпа....ъм...има различни модели дънки с висока и ниска талия!
И определено решението не е някво тънко боди...според мен де!Ако спроед други бодито е решение няма проблеми, просто е въпрос на удобство!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
какви ги говориш, бре?Първоначално написано от RAWRRR
тия яйчници да не са само за раждане..
ако се увреди който и да е орган е .... много лошо![]()
Е да де,но ако кажа че изпитвам мазохистично щастие да унищожавам всичко в себе си-никой няма да ми повярва,но аз го казвам.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
аз лично също нося дънки и панталони с ниска талия но когато застудее хвърлям блузка или суитшъртче кота е по-дългичко и готово, но също така нося и бодита, е да имам и едни дето са само за украса, но повечето ми вършат работа![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Дискусията е :
Кое е по важно -здравето или модата?
Най-много се дразня на некви пикли дето тръгнали зимата да ми се разхождат по някакви полички, прикриващи им едвам онези части и разголили коремчетата си... *особено района около Амор и ДВ*. Мацки, ако не искате да имате проблеми по-късно по-добре не се правете на гъзарки, ами си слагайте поне по-дълги блузки. Едва ли някоя от тях ще прочете ама това си е тяхна работа.![]()
точно така! =D>уф, ама не е така, разбери.. ако съм без боди, кръста ми е винаги гол
блузки, пуловери.. въобще каквото и да сложиш в момента, в който седнеш дънките се смъкват, горната дрешка се дига и цааак - все тая, пак е голо
Неподходящ размер на снимка в подпис!
На тези полички им акзвам коланчета!Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
![]()
![]()
![]()
![]()
Е, нали високата талия се връща на мода, а и на мен панталони с ниска талия не ми стоят!
![]()
Нося квото ми харесваНе се съобразявам с времето.
А пък вие си носете каквото желаете, нещо да съм казал.. просто изразих личното си мнение, че бодито ме дразни как изглежда, нищо повече![]()
ami 4esno kazano az predpo4itam pantalonite s niski talii pred tezi s visoki ,no tova 4e nosi6 zimno vreme pantalon s niska talia ne zna4i 4e si gol vse pak za tova sa izmislili boditata kato si go oble4e6 kakvo ot tova 4e si s pantalon s niska talia nali krasta i korema ne sa ti goli a 6to se otnasia do tezi momi4eta koito predpo4itat da hodiat s goli krastove i to nai ve4e zimno vreme ami znaete li vseki nosi glava na ramenete si neka praviat kakvoto iskat 6tom predpo4iatat tova pred zdraveto si emi hubavo (az li4no ne odobravam tova ne6to no vse pak neka nezabraviame 4e vseki ima vkus i pravo na izbor)
знам че е вредно,все си казвам от утре съм с боди или нещо което да ми скрива кръста... ама си оставам само с казването
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
i az taka,samo v nai golemiq stud sam s bodi i to pak mn rqdkoПървоначално написано от VkuS^Na_UstNi
![]()
Just haters make me famous! εĭз
хахаа супер вярно, браво на автора на темата.. дано да се научат тия "мацки"