.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от super macka
    Не мога да разбера на всички,които се подиграват на момичето какъв им е проблема...Тя иска да попита,а не да и се подигравате!Вместо да пишете безсмислици й кажете като хората,че не е вярно и толкова!Ако и вие пуснете някаква тема и на вас започнат да ви се подиграват добре ли ще ви е?Не,нали?Еми тогава какво искате от момичето?
    По темата:Не,не е вярно,спокойно носи си сутиен!
    +1
    +2
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Русе
    Не е вярно но ти ако искаш не носи сутиен

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Не е вярно това.Няма никакъв проблем да си носиш сутиен.Но все пак,ако не искаш,не носи.

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    Напротив сутиените помагат на гърдите да бъдат оформени и стегнати./Това ми го каза лекар/

ako be6e taka za6to vaob6te 6te gi izmislqt tiq sutieni i za6to vs jeni po sveta 6e gi nosqt .... tva sa puli gluposti!!!

Супер фен
    zavisi ot sutiena,ako e podbran po mqrka nqma problem
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Guest
    hodi gola 4e si4ku det nosi6 ti spira rasteja ... \/

tva sa pylni izmishliotini, ako be6e istina to ot pyrvoto mi slagane na sutien koeto mislq 4e be6e okolo 13 14 godini ne pomnq ve4e do sega trqbva6e da si stoqt vse edni i sy6ti ili po to4no sredni kaisii PYLNI GLUPOSTI

не но не носи много стегнат сутиен-вредно е
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Palni gluposti!!!

Guest

Re: вярно ли е че сутиена спира растежа на гърдите ?

Цитирай Първоначално написано от _roksity_
    чувала съм че сутиена намалява растежа на гърдите та искам да ви попитам вярно ли е? аз нямам много големи гърди но все пак имам там нещо в пазвата и не искам да виснат , но сега когато разбирам че сутиен намалява растежа защото спира кравообращението (или там някви такаива глупсти) и.. мисля да се отказвам от носенето на сутиен толкова е грозно без сутиенно и не искам като порасна да нямам гарди моляви [-o< посъветвайте ме какво да направя ... благодаря предварително _рокситу_ 13 год.
    А защо да е грозно? Дали е здравословно или не. Не знам, но не е грозно със сигурност.

sladkich
    Guest

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си