.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    :]]
    Guest

раници/чатни във варна? плсс

къде във варна мога да намеря раници или чанти за мах 20-25 лв..? а такива от типа messenger bag? обикалям от няколко дена за дрехи и утре вече трябва да си купя чанта обаче не мога да си намеря...;/

Град
    Dreamland Varna
    Еми от понеделничния пазар (Зад катедралата), има едно магазинче, за чанти с една много яка продавачка. Много е мила. Намира се точно пред банката, там дето има и банкомат. Точно до магазинчето продават вестници. Абе намира се от другата страна на улицата на старата рибна борса.Има за 20-25 лева. Най-много 30.
    Бахти обясненията и аз... Дано си разбрал/а нещо
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

"happy house" като слезеш на козирката вървиш до шадраваните и вляво има дюнери малко по нагоре е магазинчето
    аз от там си купих една чанта с овча глава
    мн е якичка

Цитирай Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
    "happy house" като слезеш на козирката вървиш до шадраваните и вляво има дюнери малко по нагоре е магазинчето
    мн е якичка
    туй магазинче е мн ама мн яко ама е и скъпичко
    еми потърси в цяла варна ся продават чанти на пазара секи магазин за чанти и т.н.
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
    мн е якичка
    Az ot tam si kupih moita i sa6to e s ov4ica.Ako ne ti haresvat teq s ovcete ima i dr mn hubavi.Osven tva ne sa 4ak tolkova skapi moita struva6e 18 lv.

аз мойта чанта си я взех от пазарчето срещу Димчо Дебелянов (на пазара дет се намира магазина за дънки 101 модела и срещу големия магазин за дрехи втора употреба) Най-удобно слизаш на катедралата и завиваш на дясно и от там на право и си на пазара. Има много яки чанта...мойта от там си я взех за 20 кинта и е много яка

Ако го знаеш къде е щаба на флота отсреща е хепи-от и от там и като погледнеш има една уличка и съвсем в началото на учличката има една книжарница с адски готини раници и чанти на много добри цени

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си