- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършва бързо
priqtelqt mi samo kato mi go sloji pravi dve tri tlaskaniq i svra6va tova ne e normalno mai kato gledam predi6nata tema kakvo da napravqtoi mi e parviq i ne ispitvam nikakva naslada ot samiq akt
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Еми има хапчета дето са за тази цел, ама не ги предлагам
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
ta ne mojah da te razbera destvena li si o6te?6tot ako nishto ne e naprail ne bi trqbvalo da o4akva6 da izpita6 naslada ot poloviq akt.![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
ne toi me otvori ama za 10 sekundi kakva nbasladaПървоначално написано от DoomShadow
![]()
Ми опитай и втори опит и виж дали щте е така пак
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
pravilno.i spored men trqbva da se opita vtori pat samo 4e da ne bade tolkova za kratko....![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
pravili sme go nad 10 pati vse edno i sa6to
втори опит не значи на другия ден, а след 15-тина минути!
Кажи мъ да мастурбира няколко пъти преди да почнете ! Но след това задължително с презерватив !
Zemete mu nekvi hap4eta...
Tva e mnogo egoisti4no ot negova strana,moje da e novak no ne mislq 4e go opravdava,zaslujava6 i ti da se nasladi6 na seksa a tva nema da stane za 2min...![]()
Moq mi pili po 20-30-40min i pak ne mi e dostata4no za da stigna do orgazam...a pak na teb s teq nekolko tlasaka....gadna rabota...
Nastoqvai mu da zeme nekvi hap4eta kato kamagra ili sprei4eta za udaljavane na erekciqta i zabavqne na eakulaciqta....Pazi i svoite interesi!!!
entelegentnoПървоначално написано от Anf3tamin4o