- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- manekeni/fotomodeli
neznam dali temata e za tuka ama...
Na 14 godini sym , momi4e, ot varna..
ta taka de..
me4tata mi ot malka e da se zapi6a v nqkoq 6kola za manekeni ili fotomodeli..
Nqkoi Ot Vn ako MoJe da se Svetne za nqkoq modna agenciq ili ne6to takoz?!![]()
sega gledam iz celiq grad sa zalepeNi razni plakati na agenciqta "GALLIANO" nqkoi ako znae ne6to za neq da kaje.. PLSss...![]()
ili daite vie nqkvi predlojeniqq..
4al 4al{}
ohh i moita e takava..i se nadvqma nqkooi da spodeli ne6to 6toto i az mn se interesuvam ot tova samo det sam po golemi4ka..
Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.
eh eh .. ama to nikoi , nikvo info ne dava..![]()
i az bqh kato teb.porazrovih se v internet.tam ima mn agencii,eto edin sait http://www.fashion.bg/models/model_agencies.php pro4eti,izberi si vij kakvi iziskvaniq imat i se svarji s tqh.ne se pritesnqvai v takiva agencii se tarsqt vinagi novi momi4eta i ima mn malak 6ans da ne te vzemat.az si izbrah 1edna izpratih snimki i te se svarzaha s men,kazaha mi 4e sa me udobrili,hodih na sre6ta s upravitelq,napraviha mi buk imam i u4astiq.Uspeh ti pojelavam i na teb!!!Opitai ni6to ne gubi6 samomoje6 da spe4eli6 i kaji posle kakvo e stanalo
Запозната съм само с "Визаж".Карам курс.За да станеш манекенка,минаваш курса,после ако те харесат,продължават изявите ти.Някои момичета ги харесват за ревюта,други за реклами.В този сайт,който ти казаха преди мен има и други подходящи![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
mersi mn za sait4eto mn e qko to4no tova deto mi tqrbva6e
Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.
Я станете първо по 171см, разкарайте акнето и после мислете да ставате манекенки.
nie akneto sme si go mahnali... gledai sebe si![]()
хах, ти не си перфектен, за да съдиш другитеПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
а и момичета, за да пита за такава школа явно има нужните данни![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от miloto_girl-4e
В днешно време има много момичета,които са и по-високи от 171 и нямат акне. Ти като не познаваш такива не значи, че няма![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
i vse pak toq sait za ni6to ne sluji molqvi daite nakav link za plovdiv ili ne6to takova blagodarq predvaritelno![]()
\
/
![]()
:P
занимавам се с мода от 6 години. знам как стоят нещата в повечето агенции. моля ако някой се интересува от каквото и да било в тази връзка, да ми пи6е лично!!! Ще отговоря на всеки по отделно, а с момичетата от варна бих могла да се срещна лично. Модните агенции реват че няма нови лица, а вие си пишете в нета, и не се осмелявате да се пробвате...
моля пишете лично и ще обсъдя с вас всичко което ви интересува.
п.с. "Галиано" е М.А. за деца. ти си на 14...голяма си за там. сега е момента да се ориентираш към нещо по-сериозно. ако наистина ти се занимава и си сериозна, а и си от Варна...пи6и ми лично, или на адрес: sestrata01@abv.bg
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
ami i az iskam da se zanimavam s tova am nz kam kogo da se obarka a kato si se zanimavala s tova 6 god moje li da mi prepora4a6 ne6to v oblastta na sf![]()
и аз бих се занимавала
няма любов
Ами не е лошо да станете манекени/модели. Поне после ще сте по-добре платени компаньонки...
...Everything which could be eaten was eaten
There were no bones left from people
And shoals of hungry rats
In desert metro tunnels, bomb shelters
They started their fights,
For life and genus
And rats blood sprinkled poison snow...