- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ужас..тези не са хора!
![]()
![]()
![]()
ujas tiq ne sa ludi,ami sa bolni...mnoy mi e jal za tiq jivotinki weeeeeeeeeeeeee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
как може олиии ужас ми ако взема аз така да ги измъчвам а?МНого ли ще са вкусни деа
![]()
![]()
![]()
зн ли искаш ли да та одера така и д анапрая клипче и да го разпространявам после ще с еоправдавам че съм била гладнаПървоначално написано от TheNightRider
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
хаха и кво ща праиш с мен а ахаххаПървоначално написано от TheNightRider
а пък тее кат та одера ща мятам наляво и надясно
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
сега пуснете сайта за ония избитите тюлени и идилията става пълна...
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
заболя ме сърцето
щом стават за ядене,ще се ядат,гаден е начина по който се убиват.
нямам повод да сънувам....
Нима може да се промени нещо?!
Не
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
gorkite jivotni,tova e ujasno..dori ne go dogledah...![]()
![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ест че това можи да се промени..Има агенции за закрала на животните по целия свят...Те биха се опитали да спрат това ужасно деание
ujasno e dori ne mojah da go izgledam az stra6no mn obi4am jivotnite i doma si imam jivotinki ama kvo moje da se o4akva ot 2 mrd du6i![]()
![]()
![]()
Не ям месо, най-малко пък кучешконяма и да гледам клипчето, най-много да се разрева или да повърна...
А на бас , че си яла? Дори и конско .. месото от България какво мислите че е? Особенно каймата (както и да е) клипчето беше неприятно , заради начина по който ги убиват , ама всички горките животинки вие като убивате хлебарките у вас казвате ли "горките животинки защо ги убих?" или ги трепете с чехли и всичко , което имате под ръка ааа ама хлебарката не може да се погали , нито е сладинко и миловидно .. А знаете ли как убиват змия за да се сготви , ама за змията нищо не казвате или за крокодилите заради кожата им.. Щом кучето (животното каквото и да е) се ползва за нещо било то храна или кожа значи така трябва да е. Обаче изродите , които ходят на лов за кеф те са за утрепване. И ако ми дадат да избера да убия между човек и някакви животно (било то и плъх) ще убия човека! Защото човека е главното зло към всичко.Първоначално написано от zloto
хората, които нагъват мръвки, нямат право да лицемерничат тука. дали ще е прасе/коза/кон/птицечовка/куче... все едно. защо не тръгнете да защитавате малките теленца, м? рибите?
двукраките може да са най-висшите същества, но определено не са толкова умни за колкото се мислят.едно от доказателствата е, че сами се погубват, хапейки ръката, която ги храни, а именно - земята. от умнотията си само страдаме и се разглезваме... туй мисля аз.
ArTanDra, =D>
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Да живеят канибалите и червейте - те ядат хората - убииците на земята. О, велик е Чикатило. О, велик е Армин Майвес.
Хенри Лии Лукас е истинския готвач. Осанна!
иронията ти беше тъпа. не се получи, сори.![]()
Всъщност единственото същество, което заслужава подобно отношение е неговия изобретател - Homo Sapiens Sapiens (аборигените не принадлежат към него, според някой проучвания са Homo Erectus още, така че не се броят).
...Everything which could be eaten was eaten
There were no bones left from people
And shoals of hungry rats
In desert metro tunnels, bomb shelters
They started their fights,
For life and genus
And rats blood sprinkled poison snow...
Ц ц ц тъпа беше посока на мислите ти. Заяждащ месоядните с презумцията, че те ядат животинките от клипчето. Ама не - те само кожите им носят.Първоначално написано от пор
Хеле да наричаш двукраките тъпи. Зер щрауса е тъп - ако е бетонен пода ще си размаже главата, ама петела е друго нещо.
Изобощ да гу фухате нещастните критикарчета. Или седите и си мълчите, или предлагате нещо по-добро.
Петелът е една много умна птица, всички сме на това мнениеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Не ми пука какво става в Китай - избрали са си комуняги, нека си сърбат попарата!
...Everything which could be eaten was eaten
There were no bones left from people
And shoals of hungry rats
In desert metro tunnels, bomb shelters
They started their fights,
For life and genus
And rats blood sprinkled poison snow...
напротив... като човек, който яде месо и носи кожени обувки, изобщо не съм тръгнала да съдя месоядните, защото и аз съм от тях.Първоначално написано от Анонимко
дразни ме, че половината тук редовно бутат по една пържолка или носят обуща от животинска кожа, ама тръгнали да защитават кучетата и не знам си кво.
щраусите ще си размажат главата, но нямат претенции да са особено интелигентни... за разлика от хората, чиято интелигентност е без особено голямо покритие.![]()
Много вярно. Тези животни са отглеждани за кожи. Получили са си живота щото са ги разплождали с цел кожи - начи ще си ги дерат.Първоначално написано от пор
А тука говори в единствно число.Първоначално написано от пор
иска ми се, но от това, което виждам, не мога.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Ама помислете е вии виобще гледахте ли клипчето а..Накрая как кучето мърда живо без козина и одрано и цялото в кръв и му се виждат костите .....Товва на вас харесва ли ви а ..Радва ли ва ...Чувствате ли се по силна от едно животно а....Ако е така вии не сте хора и сте забравили какво е да си човек..Никой човек не раждал тези животни и няма правото да се държи така с тех....Проато никой няма право
Ей да знаеш същия момент го има във "Време разделно". Одран жив човек може да живее 3 дни.Първоначално написано от ZaHaRcHe
оо така ли (не ме е**) ама аи да пробвам с тее искаш ли ве иди** такъв