.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    ujas tiq ne sa ludi,ami sa bolni...mnoy mi e jal za tiq jivotinki weeeeeeeeeeeeee
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

как може олиии ужас ми ако взема аз така да ги измъчвам а? МНого ли ще са вкусни деа

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Айде измъчвай ги, бе, садист мръсен!

За поста над мен се отансяше..
    зн ли искаш ли да та одера така и д анапрая клипче и да го разпространявам после ще с еоправдавам че съм била гладна
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Цитирай Първоначално написано от ZaHaRcHe
    Айде измъчвай ги, бе, садист мръсен!

За поста над мен се отансяше..
    зн ли искаш ли да та одера така и д анапрая клипче и да го разпространявам после ще с еоправдавам че съм била гладна
    Айде давай, де! Само, дето не знам кой кого ще дере! Май аз ще разпространявам клипче как правя нещо друго с теб.

Както отбелязах и в другата тема. Кожата ми не става за нищо, месото ми не може да се яде! За кво съм ти?

Убиваш или биваш убит!
    хаха и кво ща праиш с мен а ахахха
    а пък тее кат та одера ща мятам наляво и надясно
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    сега пуснете сайта за ония избитите тюлени и идилията става пълна...
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Голям фен
    Град
    София
    заболя ме сърцето

щом стават за ядене,ще се ядат,гаден е начина по който се убиват.
    нямам повод да сънувам....

Нима може да се промени нещо?!

Не
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    gorkite jivotni,tova e ujasno..dori ne go dogledah...
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Ест че това можи да се промени..Има агенции за закрала на животните по целия свят...Те биха се опитали да спрат това ужасно деание

ujasno e dori ne mojah da go izgledam az stra6no mn obi4am jivotnite i doma si imam jivotinki ama kvo moje da se o4akva ot 2 mrd du6i

Супер фен
    Град
    в килера
    Не ям месо, най-малко пък кучешко няма и да гледам клипчето, най-много да се разрева или да повърна...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от zloto
    Не ям месо, най-малко пък кучешко няма и да гледам клипчето, най-много да се разрева или да повърна...
    А на бас , че си яла? Дори и конско .. месото от България какво мислите че е? Особенно каймата (както и да е) клипчето беше неприятно , заради начина по който ги убиват , ама всички горките животинки вие като убивате хлебарките у вас казвате ли "горките животинки защо ги убих?" или ги трепете с чехли и всичко , което имате под ръка ааа ама хлебарката не може да се погали , нито е сладинко и миловидно .. А знаете ли как убиват змия за да се сготви , ама за змията нищо не казвате или за крокодилите заради кожата им.. Щом кучето (животното каквото и да е) се ползва за нещо било то храна или кожа значи така трябва да е. Обаче изродите , които ходят на лов за кеф те са за утрепване. И ако ми дадат да избера да убия между човек и някакви животно (било то и плъх) ще убия човека! Защото човека е главното зло към всичко.

хората, които нагъват мръвки, нямат право да лицемерничат тука. дали ще е прасе/коза/кон/птицечовка/куче... все едно. защо не тръгнете да защитавате малките теленца, м? рибите?

двукраките може да са най-висшите същества, но определено не са толкова умни за колкото се мислят. едно от доказателствата е, че сами се погубват, хапейки ръката, която ги храни, а именно - земята. от умнотията си само страдаме и се разглезваме... туй мисля аз.

ArTanDra, =D>
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Guest
    Да живеят канибалите и червейте - те ядат хората - убииците на земята. О, велик е Чикатило. О, велик е Армин Майвес.

Хенри Лии Лукас е истинския готвач. Осанна!

иронията ти беше тъпа. не се получи, сори.

Град
    на майка ти у...
    Всъщност единственото същество, което заслужава подобно отношение е неговия изобретател - Homo Sapiens Sapiens (аборигените не принадлежат към него, според някой проучвания са Homo Erectus още, така че не се броят).
    ...Everything which could be eaten was eaten
    There were no bones left from people
    And shoals of hungry rats
    In desert metro tunnels, bomb shelters
    They started their fights,
    For life and genus
    And rats blood sprinkled poison snow...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от пор
    Ц ц ц тъпа беше посока на мислите ти. Заяждащ месоядните с презумцията, че те ядат животинките от клипчето. Ама не - те само кожите им носят.

Хеле да наричаш двукраките тъпи. Зер щрауса е тъп - ако е бетонен пода ще си размаже главата, ама петела е друго нещо.

Изобощ да гу фухате нещастните критикарчета. Или седите и си мълчите, или предлагате нещо по-добро.

Град
    на майка ти у...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ц ц ц тъпа беше посока на мислите ти. Заяждащ месоядните с презумцията, че те ядат животинките от клипчето. Ама не - те само кожите им носят.

Хеле да наричаш двукраките тъпи. Зер щрауса е тъп - ако е бетонен пода ще си размаже главата, ама петела е друго нещо.

Изобощ да гу фухате нещастните критикарчета. Или седите и си мълчите, или предлагате нещо по-добро.
    Петелът е една много умна птица, всички сме на това мнение
    Не ми пука какво става в Китай - избрали са си комуняги, нека си сърбат попарата!
    ...Everything which could be eaten was eaten
    There were no bones left from people
    And shoals of hungry rats
    In desert metro tunnels, bomb shelters
    They started their fights,
    For life and genus
    And rats blood sprinkled poison snow...

напротив... като човек, който яде месо и носи кожени обувки, изобщо не съм тръгнала да съдя месоядните, защото и аз съм от тях. дразни ме, че половината тук редовно бутат по една пържолка или носят обуща от животинска кожа, ама тръгнали да защитават кучетата и не знам си кво.

щраусите ще си размажат главата, но нямат претенции да са особено интелигентни... за разлика от хората, чиято интелигентност е без особено голямо покритие.

Guest
    напротив... като човек, който яде месо и носи кожени обувки, изобщо не съм тръгнала да съдя месоядните, защото и аз съм от тях. дразни ме, че половината тук редовно бутат по една пържолка или носят обуща от животинска кожа, ама тръгнали да защитават кучетата и не знам си кво.

щраусите ще си размажат главата, но нямат претенции да са особено интелигентни...
    Много вярно. Тези животни са отглеждани за кожи. Получили са си живота щото са ги разплождали с цел кожи - начи ще си ги дерат.

за разлика от хората, чиято интелигентност е без особено голямо покритие.
    А тука говори в единствно число.

за разлика от хората, чиято интелигентност е без особено голямо покритие.
    А тука говори в единствно число.
    иска ми се, но от това, което виждам, не мога.

Ама помислете е вии виобще гледахте ли клипчето а..Накрая как кучето мърда живо без козина и одрано и цялото в кръв и му се виждат костите .....Товва на вас харесва ли ви а ..Радва ли ва ...Чувствате ли се по силна от едно животно а....Ако е така вии не сте хора и сте забравили какво е да си човек..Никой човек не раждал тези животни и няма правото да се държи така с тех....Проато никой няма право

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ZaHaRcHe
    Ама помислете е вии виобще гледахте ли клипчето а..Накрая как кучето мърда живо без козина и одрано и цялото в кръв и му се виждат костите .....Товва на вас харесва ли ви а ..Радва ли ва ...Чувствате ли се по силна от едно животно а....Ако е така вии не сте хора и сте забравили какво е да си човек..Никой човек не раждал тези животни и няма правото да се държи така с тех....Проато никой няма право
    Ей да знаеш същия момент го има във "Време разделно". Одран жив човек може да живее 3 дни.

оо така ли (не ме е**) ама аи да пробвам с тее искаш ли ве иди** такъв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си