- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вас замеряха ли ви с моркови
Все още нищо не са ми правили.Нямаше времеЩе видим утре...
![]()
Помня че като бях заек даже ме бяха и оцелилиПървоначално написано от zaek_f
На 15ти имаше замярване...ама зайците взеха падналите морковите и тръгнаха и те да целят![]()
хъхъ..
Еи,ти в кое даскало и кой клас си?Първоначално написано от Under_my_skin
ахахааах да ви кажа аз съм 9 клас ве4е,но наще заици маикоуу ахаха толкова мн моркови на веднъж не съм виждала никога през живота си барабар с зелките дето хвар4аха хахахаха.Нас миналата година не ни мереха толкова но тях...ние поне докато влизахме в входната врата вървяхме а наще заици бягаха хаххха.Говоря за ПГ Ямол хаха
![]()
![]()
миии замергаха ни ама мене не ме оцелиха ахаха даже някой беше нацелил зам. директорката ахахахахха мн смях :P
I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!
да ама директорката....тая година веднага реагира...енъче нас миналата година като бяхме 8 клас доста ни замярвахаПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Ми миналата година ни целеха,но тази си върнах като целех якуууу зайците![]()
![]()
![]()
![]()
Не не ме целеха,ама кат ни видяха хайка безориентирани които се чудят къде може да е физклутурният салон и веднага се чуха викове-ЗАААААЙЦИИИИИ
хих аз съм 9кл. и целих кат за войнаама миналата година ни целиха нас ама мен не успяха е само малко по крака ама нали не беше по главата както оцелих един тая година
БЕШЕ МН ЯКО![]()
Първоначално написано от _MiA_
туй бях азче :P
Миналата година ме уцелиха по главата,но тази аз бях подготвена,и когато битката м/у зайците и "големите" започна,аз се скатах с още едно момиче зад паметника.![]()
Вече не ни замерят де щот сме 9 клас ама в 8 ни замеряха и щом нивидеха ни раздаваха моркови или ни викаха зайцета.С френдки ни отцелиха по ръцете хаха готино беше
...в моето даскало си е традиция 12 клас да въвеждат 8 в класните стаи. И минават те тържествено, всеки си хванал по едно зайче, а ние ги замяраме с морковки...доста зайци отнесоха по няколко в главичките, а един морков даже уцели момичето, което седеше на подиума и водеше програмата....и тя като се развика по микрофона: "Смятам, че за едно толкова елитно училище това е безобразие и простащина...!"
Та, беше много весело!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ох леле тия моркови![]()
БЕШЕ МНОГО ЯКОООООООООО \/
ахаахах образи сте, аз съм 12 калс, ама нито мен (като бях заек) нито сегашните сме ги замервали, няма такава традиция, само послушно дребусите си хапваха зеле люти чушки и морковчета (те горките седяха в класната стая да не се загубят) ахахахахаха
помня кат бях 8 клас бях питал едни къде е еди-си-коя стая и те "охооо зайченце - я си хапни морковче"...ама избягах и не хапнах))
та препорачвам да не питате никого кое къде е щото се разбира че сте зайци)
беше яко, повече няма да се хранят зайци(((((((((((
аз им дадох на заичетата .. а те и на мен ми дадоханищо че съм 9 клас..
а неска даже на бившата ми класна и занесох 1 моркоф
![]()
![]()
sigorno si bila ot moito daskaloПървоначално написано от Blue_Devil{F}
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз тази година не съм била заек(бях преди 4 години),но когато бях не са ме целили с моркови.
Преди 2 години бях заек (са съм 10-ти клас :P ) и валеше яко дъжд та седяхме в училището и немаше как да ни целат...![]()