.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Все още нищо не са ми правили.Нямаше време Ще видим утре...

Супер фен Аватара на Shadow_Walker

Re: Вас замеряха ли ви с моркови

Цитирай Първоначално написано от zaek_f
    ei hora dneska poneje e parviqt y4eben den a i ima zaici vas zamerqha li vi s morkovi xa 6toto meen mnogoo
    Помня че като бях заек даже ме бяха и оцелили
    На 15ти имаше замярване...ама зайците взеха падналите морковите и тръгнаха и те да целят
    хъхъ..

Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    Все още нищо не са ми правили.Нямаше време Ще видим утре...
    Еи,ти в кое даскало и кой клас си?

Guest
    ахахааах да ви кажа аз съм 9 клас ве4е,но наще заици маикоуу ахаха толкова мн моркови на веднъж не съм виждала никога през живота си барабар с зелките дето хвар4аха хахахаха.Нас миналата година не ни мереха толкова но тях...ние поне докато влизахме в входната врата вървяхме а наще заици бягаха хаххха.Говоря за ПГ Ямол хаха

миии замергаха ни ама мене не ме оцелиха ахаха даже някой беше нацелил зам. директорката ахахахахха мн смях :P
    I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!

Голям фен Аватара на XaMcTePKa

Re: Вас замеряха ли ви с моркови

Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от zaek_f
    ei hora dneska poneje e parviqt y4eben den a i ima zaici vas zamerqha li vi s morkovi xa 6toto meen mnogoo
    Помня че като бях заек даже ме бяха и оцелили
    На 15ти имаше замярване...ама зайците взеха падналите морковите и тръгнаха и те да целят
    да ама директорката....тая година веднага реагира...енъче нас миналата година като бяхме 8 клас доста ни замярваха
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Ми миналата година ни целеха,но тази си върнах като целех якуууу зайците

Не не ме целеха,ама кат ни видяха хайка безориентирани които се чудят къде може да е физклутурният салон и веднага се чуха викове-ЗАААААЙЦИИИИИ

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Като бях заек .. преди 4 години и на мен ми дажаха морковчета ... ама културно не ме целиха
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

_MiA_
    Guest
    хих аз съм 9кл. и целих кат за война ама миналата година ни целиха нас ама мен не успяха е само малко по крака ама нали не беше по главата както оцелих един тая година

БЕШЕ МН ЯКО

Град
    Elit Way School
    Цитирай Първоначално написано от _MiA_
    хих аз съм 9кл. и целих кат за война ама миналата година ни целиха нас ама мен не успяха е само малко по крака ама нали не беше по главата както оцелих един тая година

БЕШЕ МН ЯКО

туй бях азче :P

Град
    Пловдив
    Миналата година ме уцелиха по главата,но тази аз бях подготвена,и когато битката м/у зайците и "големите" започна,аз се скатах с още едно момиче зад паметника.

Вече не ни замерят де щот сме 9 клас ама в 8 ни замеряха и щом нивидеха ни раздаваха моркови или ни викаха зайцета .С френдки ни отцелиха по ръцете хаха готино беше

...в моето даскало си е традиция 12 клас да въвеждат 8 в класните стаи. И минават те тържествено, всеки си хванал по едно зайче, а ние ги замяраме с морковки...доста зайци отнесоха по няколко в главичките, а един морков даже уцели момичето, което седеше на подиума и водеше програмата....и тя като се развика по микрофона: "Смятам, че за едно толкова елитно училище това е безобразие и простащина...!"

Та, беше много весело!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз още не съм била заек, но в мойто даскало нямаше такива изпълнения..или поне аз не съм видяла

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    stranata na 4udesata
    ох леле тия моркови
    БЕШЕ МНОГО ЯКОООООООООО \/

Град
    София
    мне ...малко съм ощетена като че ли

Град
    Русе
    ахаахах образи сте, аз съм 12 калс, ама нито мен (като бях заек) нито сегашните сме ги замервали, няма такава традиция, само послушно дребусите си хапваха зеле люти чушки и морковчета (те горките седяха в класната стая да не се загубят) ахахахахаха

помня кат бях 8 клас бях питал едни къде е еди-си-коя стая и те "охооо зайченце - я си хапни морковче"...ама избягах и не хапнах ))
    та препорачвам да не питате никого кое къде е щото се разбира че сте зайци )
    беше яко, повече няма да се хранят зайци (((((((((((

аз им дадох на заичетата .. а те и на мен ми дадоха нищо че съм 9 клас.. а неска даже на бившата ми класна и занесох 1 моркоф

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Blue_Devil{F}
    Аз, нищо че съм 10. клас, си папках морковче. Ходихме с една чанта най-културно да дадем на зайчетата, а те зверовете после ни замяраха с тях
    sigorno si bila ot moito daskalo

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    охо, замерваха ни и после ни раздаваха
    Готини са сички много

Мега фен Аватара на sasha_90
    Аз тази година не съм била заек(бях преди 4 години),но когато бях не са ме целили с моркови.

Преди 2 години бях заек (са съм 10-ти клас :P ) и валеше яко дъжд та седяхме в училището и немаше как да ни целат...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си