- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Този министър прекалява!!!
Думи нямам за това как този Манипулатор (умишлено го пиша с главно "М") се опитва да настрои учениците срещу техните преподаватели, защото едва ли има ученик, който да не се е подразнил от факта, че започва да се говори за намаляване на ваканциите заради стачките на учителите ...
Може прекалено много да се впрягам, но според мен трябва и ние учениците да подркепим учителите, и ако някой не искат да го направят заради това, че тези хора им наливат знания в главата и всеки ден са длъжни да слушат простотиите на учениците (срещу някакво мизерно заплащане), то поне да го направят за да не ни вземат от ваканциите![]()
![]()
![]()
So free
Стачкувайте не за ваканциите, а за заплатите на учителите, по-голяма стачка=по-бърза реакция от оргнаите, по-бърза реакция от органите=по-бързо учебния процес ще се нормализира =>няма да ви отнемат от ваканциите.
Мисля, че учениците трябва да подкрепят стачката на учителите, като не ходят на даскало и те.
То не само министъра прекалява!Тая Янка Такиева къф цирк разиграва!Подкукоросва ги даскалите да искат 100% и то от раз!На всеки му е ясно,че няма как да стане това!Те хората бяха съгласни сега 20% и после още 80%,ама не -квото каже тая - тва!На всичкото му отгоре тая нито е даскалка,а и пък не получавала мизарни заплати като на учителите,ами си била направо богата!Не мога да разбера за какво го прави тоя цирк като вижда,че учениците страдат най-много от тва,щото после тая стачка на нас ще ни излезе от незнай къде!
Така е!Но се чудя как да ги подкрепим....![]()
Разбира се,че подкрепям бълкарските учители! Едва ли ще намали ваканциитеможе би иска така да ни сплаши...ама няма къде да бяга. Айде да не е 100% ама трябва да има някво увеличение,тея заплати не отговарят на труда на учителите
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Министърът според теб какво да прави? Да вдига купон, затова че учителите са на стачка ли?! Ами нормално е да се отучва, при стачка от над три дена, както той днес се изказа по Нова ТВ. И какво да прави като не могат да се вдигнат заплатите незабавно и то със 100 %? Всичките все за тоя излишък говорят. Еми не ви ли хрумва, че не може тези пари да се използват ей така- те са били разпределени много преди настоящия момент. И не разбраха ли всички, че преди края на деветмесечието за конкретни числа не може да се говори. Нулева година- по-жестоки не могат ли да бъдат? Чие търпение е към края си -тяхното ли?!
Като имат изисквания, да представят и проекти. Или поне да не говорят с подобни ултимативи и крайности, защото тяхната теза е всичко или нищо.
Да, за увеличение на заплатите има съм!!! Не споря, че това са може най-важните хора в държавата (заедно с лекарите). Но не- не приемам, че някой, още повече учител може да използва такива крайни средства при разрешаване проблемите !
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
Мен ме събуди новината, че следващата ни ваканция(по мои сметки коледната) ще е с 3 дни по-къса...![]()
чакай малко бе не ми се карай ... неговата работа е това ... и той е виновен, защото ако постепенно бяха започнали да увеличават заплатите това нямаше да се случи!!! Учителите отдавна бяха започнали да приказват за стачки ама никой не ги зе на сериозно и на му ся на министъра единПървоначално написано от beyond_transience
, но така няма да стане той да си оправя бакиите дет той ги е забъркал и изобщо д ане си и помисля да ни бара ваканциите, защото ние не сме виновни че той е некомпетантен мухльо дето не може да се справи със собствените си задължения!!!
![]()
So free
алелуя! още един освесен!Първоначално написано от Shadow_Walker
Значи според мен трябва някаква подписка ли да се събира или нещо такова и после да я изпратим с писмо до оня цайсат мухльо пък ако не подейства ... няя ходим на даскало - кой ще смее да се обърне срещу някой който го подркепя ?!?
So free
podkrepqmПървоначално написано от CBupen`3aeK
![]()
a ministara ni e IDIOT
Първоначално написано от Shadow_Walker
мхм![]()
Аз също подкрепям учителската стачка! Иска ми се по някакъв начин да им покажем, че сме зад тях. Тази стачка показа, че на никого на му пука за учениците. Мизерници- нали образованието било приоритет?
Съжалявам, ако съм прозвучала нападателно, но ми омръзна да слушам глупости наляво и надясно. Министърът доста е свършил до сега и макар че с мн неща не съм съгласна, трябва да призная, че не помня друг до сега да е вършил толкова работа. С всичките си кусури, той е направо перфектен като го съпоставим с предишните министри.
И да- справедливо е да се отучва. Как иначе ще се навакса с материала? Или после - нулева година. Мерси много. Смятам да кандидатсвам и това не ме устройва.
И с подписка , и без подписка - нищо няма да постигнете. Те учителите не слушат- пък учениците ли ще послушат. Излишно хабене на време и енергия. Слезте на земята!
Какая у тебя мечта?
А есть ли у тебя она?
Министъра е гей![]()
всички трябва да протестираме!!
учениците да не ходят на училище, айде да ги видя тогава![]()
министъра настройва и другите професии срещу учителите с предлог, че ще им намалят техните заплати за сметка на учителските![]()
Трябва БУНТ! Да подкрепим учителите =D>
слушай кво на тебе ако не ти се занимава много моля прав ти път ... обаче аз ваканция не давам и министърът изобщо не е перфектен!!!! като ти е омръзнало да слушаш глупости спри да четеш какво пише във форумите (щом тва са глупости за тебе)Първоначално написано от beyond_transience
![]()
So free
Аз не го откривам сега.Просто какво друго може да се каже за него?Първоначално написано от sweet_unhappy
хъхъ..
не знам на колко си години, но явно не са многослушай кво на тебе ако не ти се занимава много моля прав ти път ... обаче аз ваканция не давам и министърът изобщо не е перфектен!!!! като ти е омръзнало да слушаш глупости спри да четеш какво пише във форумите (щом тва са глупости за тебе)кой те пита дали даваш ваканцията си или не? поне се информирай малко преди да говориш
и не съм конкретизирала за чии глупости говорех, макар че в момента спокойно бих го направила ...
Какая у тебя мечта?
А есть ли у тебя она?
Каквото реши министъра това става.И на мен не ми харесва,но какво мога да направя?Иначе подкрепям учителите-и те са хора имащи нужда от пари.
Не съм съгласна с много от решенията на министъра. Подкрепям и учителите, да, нуждаят се от по-високи заплати. Не подкрепям обаче начина, по който искат да го постигнат. Вече не съм ученичка и не съм пряко засегната, но все пак. Ако наистина продължи около месец както го планират, а след това учениците не желаят да отучват ваканцията нищо чудно наистина годината да пропадне. За някои това е важна година, кандидатстват и държат матури, а пропуск от един месец е голям и може би фатален.
Нека се борят за правата си, всеки има право и те заслужават достойно заплащане, но нека за това да не плащт учениците.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз ще имам матури и кво от това?
Дано тая идиотщина изчезне по-скоро![]()
Браво учители!
Дано има нулева годинаще си поживеем като царе тогава =D>
Абее........( тфа е кисела физиономия
)
виж какво нямам намерение да се разправям с тебе .. мисли се за голямата кака и токоз ! И съм се информирала достатъчно ай със здравеПървоначално написано от beyond_transience
![]()
So free
Shto li mi se struva,che toq ministar ne si vzima redovno hapchetata
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!