zdraveite.
i az kato mnogo momi4eta imam seriozen problem.i toi e debela sam.nz kakvo da napravq.kakvo li ne sam opitvala no ne tapite kilca si stoqt.i nai vajnoto e 4e mom4eto koeto haresvam e kazalo 4e sam mn dobra i qka i ako ne sam bila taka ``palni4ka``6tql da tragne s men.HELP KAKVO DA NAPRAVQ ZA DA SVALQ MALKO KILCA ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????
mm nz dali si zaslujava.ako mom4eto naistina te haresva6e 6te6e da ti se kefi i s kilcata.sled 18 h ne qj 6ot togava se lepqt kilata i zadaljitelno za zakuska plod.tva znam az pak si pomilsli zaslujava li si.uspeh dano da vzeme6 pravilnoto re6enie
Emi mili4ka az li4no sam mn protiv dietite...moje bi mn hora 6te kajat 6toto nqmam takav problem...E da ama ne!Prosto tva e izli6en tormoz na organizma.Ti hubavo 6te mine6 na dieta oba4e posle kato svar6i6 s dietata pak 6te stane sa6toto...za tova az li4no ti prepora4vam...sportuvai!!!Tova 6te te zarejda s energiq,a 4rez dietata tazi energiq 6te se gubi.Sportat e neveroqtno ne6to....prosto mn hora gi marzi,a kogato tozi marzel se preodolee e ve4e lesno da se spravq6 s kilogramite,povi6ava6 jiznenata si energiq,4uvstva6 se super...tova e moqt savet....zapi6i se na nqkakav sport,a moje i na tanci kakto az pravq...priqtno e pak i se poddarja6!Aide uspeh.....i na mom4eto moje da mu prati6 mn pozdravi ot men....6toto e mn tapo da kaje6 tova za 1 momi4e ako naistina ti haresva to!Napravi go zaradi sebe si,za da se 4uvstva6 uverena v sebe si,a ne zaradi nqkav si tam! Uspeh!
Ходи на фитнес и спортувай всеки ден \/ ,не яж много,но не прави и диети,можеж да практикуваш колоездене,плуване или някакъв друг спорт,ходи по често на разходки,пий повече вода,отколкото безалкохолни напитки като фанта,кола и т.н. Успех \/ !