- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя поза за секс Ви е по-удобна?
Ami na men li4no mi e po udobno kogato az sam otgore a toi e ot dolu..a vie kak mislite?pi6ete komentari![]()
![]()
![]()
Ако позите бяха 2, може би щях да мога да кажа коя ми е по-удобна.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
![]()
=D>![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от `Death`Whore``
Първоначално написано от Say It Right
Най-обичам да съм отдолу-така той се поти за моя кефама все пак трябва да се сменя чат-пат, нали не може само момчето да се мори
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Ами кучешката е яка за менИначе ние обичаме разнообразието и редовно сменяме позите и така според мен е по-добре
![]()
Абе най ми харесва да съм отдолу с крака на коленете му..супер си е позата![]()
![]()
ааа удобна![]()
аз като съм отдолу,то тогава само той работи
![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Когато той е м/у краката ми,когато аз съм в/у него и естествено великата кучешка поза(наречена още:6-та поза,задна прашка...)![]()
Според мен няма такова нещо като "удобна поза за секс"....Все пак не сме във една поза по време на целия акт![]()
Най си е удобно да си легна, да разтворя крака и да седя така.........
Зависи. Всяка поза ми харесва. Обичам аз легнала по коремче, а той върху мен. И задна обичам. Само ако съм уморена или не съм достатъчно влажна не обичам да ми чекне много-много краката - уморява ме, започва да ме боли... Иначе в почти всяка поза се чувствам удобно.![]()
Стр. 16 от Кама Сутра за напреднали
Краката ми да са на рамената му..ммм.... Иначе всички са хубави.
Zadna![]()
Е ти знаеш...се ше разбереш... някога... може би...едва ли не :/
Misionerska...s kraka okolo tqloto mu i da sam go gepila za garba.
на мен лично кучешката ми е любиматане защото ми е най-удобна,а защото най-лесно стигам до оргазъм
![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Доги... или прави в банята![]()
wtf
Мисионерската или позите, които сами си измисляме, защото са всичките от мързелив тип, никой от двамата не се изморява много, а са супер горещи.
опитайте следното: Мъжът лежи на лявата си страна ,а жената е легнала по гръбливеят му бедър е под нейните бедра ,а десният е мушнат между краката й така че вътрешната повърхност на бедрото му дразни клитора и венериния й хълм.крака му е сгънат в коляното, а то сочи към гърдите й.тя е свободна да движи таза си а той е проникнал "до дъно" в нея.дясната му ръка е свободна да гали гърдите й и клитора /с палец/.Не е най-удобната поза но е готина и доставя големи емоции.
Съюза на слона, по принцип съм си мързеливичка и ездачката не ми харесва, пък и не съм свикнала.