.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    B.U.
    Guest

Относно бялото течение..??

Случвало ли ви се е някога бялото течение да е мн странно- в смисал ..да е мн лепкаво и сухо,полепнало по влагалиштето. Водя полов живот с моя приятел, но без предпазни мерки-всеки път свършва в/у корема ми.Покраи това течение започват да ме гонат разни паранои , че сам бременна-а и гърдите ми започнаха да ме наболват при допир,кръста ме боли(обикновенно това са ми симптомите преди да ми доиде,а е невазможно,защото на 3-ти ми свърши).Възможно е да е станала някаква инфекция, а предполагам човешкия организам е достатъчно силен да се справи сам с това,нали??Честно- не ми се иска да летя по лекари.. HELP ME!!

Определено имаш инфекция. И не, човешкият организъм не може да се справи сам.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Oтиди на гинеколог-може да имаш инфекция!Знам че не ти се ходи, но по добре отиди за да си сигорна и спокойна!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    на мене дето уж ми е редовен ми дойде и след 2 седмици пак ми дойде,това може да се дължи на промяната на климата,на някакви хап4ета,диети стрес и така,так4е ни6то 4удно да ти дойте и това да са си симптоми за цикъла ти,моето те4ение си е такова лепкаво както го описва6 винаги,не виждам не6то странно да има ако толкова се притеснява6 6те се наложи да иде6 на лекар
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

B.U.
    Guest
    добре де, ако беше инфекция щеше да ме сърби, и да ме пари докато пишкам..ох незнам...А на някои от вас случвало ли ви се е това?И има ли някакви лекарства- нещо с което да се оправа..Лелее казвам ви хора всичко бих направила за да избегна генекологичния кабинет..

оф по добре иди 1 път на гинеколог и не си втълпявай, че е толкова страшно и ще видиш, че наистина не е страшно

или поговори с майка си-и аз по късно ще говоря с нея-многоме е срам

B.U.
    Guest
    ти била ли си на генеколог някога сега забелязах малако промени- вече не е сухо......
    все пак мн благодаря че ми обарнахте внимание.super сте

Град
    Под слънчевите лъчи...

М

ГИНЕКОЛОГ

Re: М

Цитирай Първоначално написано от evalongoriq
    ГИНЕКОЛОГ
    Темата е от преди 2 години..
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си