Цитирай Първоначално написано от brain_stew
Цитирай Първоначално написано от Spork
Не видях клипчето,шото ме домързя... Обаче искам да кажа,че не си заслужава вдигането на заплатите на даскалите..много много...Е верно има някой даскали които едвам свързват 2-та края....(като предишната ми даскалка по уроците по математика.... наистина горката жена)....обаче има и другата крайност (даскалката ми по уроците БЕЛ например-Тя взимаше по 20 лева за 60 мин урок...на човек... на ден през нея минават отколо 10 човека...=> 200 лева почти ВСЕКИ ДЕН => 1400 лв на седница /прибилизително/...в месеца 5 седмици по 1400 лева...как ви се струва... + някакви 300 лева ли,колко са...нз...от заплатата в даскало)....и после учителите били бедни..нямам за цел да и бдя над парите и т.н.,но съм просто потресена-и точно тази същатата даскалка носеше лентичка "'Достоен труд,достойна заплата!'" или нещо такова... Както и даскалите по физическо ...те какво правят цял ден...да,има някой които си вършат работата...но повечето ....си седят по цял ден....а мрънкат за заплати....еми няа да стане...
ахааа...а знаеш ли че минималната заплата на даскал е 220 кинта!И им вземат 50 кинта данък...опааа стана 170 кинта....трябва да се плащат ток, вода, кабелна и т.н...а да и за пътуване...да речем че харчи 3 кинта отиване и връщане...оу ма да!Тоя човек трябва и да яде!Ъм.......а няма право на частни уроци!Защото е незаконно...до няква степен!
Аз ги подкрепям, защото наистина на повечето зпалатите им са абсурдни!
kato go pro4etoh tva naprao mn se qdosaha i ba6ta mi vzama klkoto daskalite toi ne e u4itel ama mu e mn niska zaplatata a i kvo iskat teq smotanite daskali rabotqt 9 meseca i 3 meseca ne rabotqt ama si gi pribirat pari4kite a i o6te da si predavaha urocite ka4estveno ok matoi ne si znae uroka iska u4enicite da znaqt mi mn iskat naistina ima i svestni u4iteli ama te se broqt na prasti