- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За коефицента на интелигентност.
След прочитане на няколко теми от форума днес се убедих, че съм открил един нов феномане, а имено:
ОТРИЦАТЕЛНАИНТЕЛИГЕНТНОСТ
Наблюдава се при потребителя ZaHaRcHe. За установяването на наличност на отрицателна интелигентност се нуждаем от създаването на абсолютно нов вид тест, тъй като настоящите могат само да покажат липса на такава, но не и отрицателна интелигентност.
Затова:
ПОМАГАЙТЕ С ВЪПРОСИ ЗА ТЕСТА!
я мри ве педал
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
като ти се виждаме тъпи,просто не влизай!![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
налага се да сложим няколко упорни точки, за да имаме представа къде сме в скалта на "отрицателната интелигентност".
Като начало поставяме на ZaHaRcHe "отрицателна интелигентност" от - безкрайност (infinity).
Друг виден бенчмарк в нашата класация е Джордж В. Буш, който е притежател на "отрицателна интелигентност" от 2^32582657-1 , което е най-голямото (респективно най-малкото) познато ПРОСТО число. Прост си е човека и той то.
Та стандартните въпоси от типа "Кое е първото име на другаря Тодор Живков" не вършат работа тук.
ПОмагайте да съставим въпросника!!!
айде майната тиГостстига си флудил!
\
/
оф ти щот си мн убен .. не са ли виждаш къв си Дрис*** ами ми са праи тука на важен..Бреи мн зехте да са праите тука вс на умни бе...
особенно тоя Гост дет е толкоз зле че нямам думи
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
хаха.. малко си груб, но си остроумен и радваш![]()
Собственост на Canis_Dirus
Хайде сега - груб. Аз пипам с кадифени ръкавички. С памуче вадим душички. Да си забелязала някъде псувня? Галантен съм като френски благородник.Първоначално написано от _Cuddly_
което си е вярно вярно си е!Галантен съм като френски благородник.![]()
отрицателната интелигентност е често срещано явление по форумите, особено в този...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
дано не се къпеш колкото френски благородникПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Raise your fist!
+Първоначално написано от MostHated
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е, че какво лошо й има на сухата баня наречена пудра. Днес е станало цяла индустрия - грим грим грим.Първоначално написано от MostHated
Аз завалията карам на един прост сапун. А знаменитостите - estee lauder та очна линия, фон дьо тен...