- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Още ли не си ме докоснал
Хай
Тук съм новичка, но знаете ли, вече започва да ми харесва)
Аз съм любителка на силните усещания, но в последно време те са съвсем малко, нямам никого до себе си, никой не ме желае, не ме ласкае, не ме прелъстява Аз се надявам сред вас да има някой, който е способен да ме извади от самотатата. Благодаря ви че ме изслушахте.
Отиди на барчета с приятелки или на дискотека, тука може да има хора който ще може да ти помогнат, но виртуално не ти го предлагам ..
съмнявам се, че има толкоз луди хора, че да се вържат на някоя която предлага секс в нета, на всичкото отгоре във форум..
Това НЕ е сайт за запознанства![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Не бъдете толкова груби с мен, защото ще се ядосъм ок?
и кво тогава? ше има клане !?Първоначално написано от Кейт Уинслет
И като се ядосаш кво ?! Просто това че неможеш да си хванеш гадже не е наш проблем, казах вече това не е сай за запознанства. Влез в някой от тях и там си търси гадже. Но по-добре излзай ходи по места кадето има хора, ако смяташ, че седейки на компа и оплакваща се, че нямаш гадже нещо ще се промени грешиш.Първоначално написано от Кейт Уинслет
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
11т. от правилника...