.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 176
    Guest

За бюста .....

Видях в някой теми пишеше за някакви хапчета, който спомагат за уголемяване на бюста. В някой теми пишеше и за билката хмел. Заинтересувах се малко повече за билки и др подобни, тъи като и аз искам да ми е мъничко по - голям, без да се подлагам на каквито и да е операции и добавяне на силикони и глупости иии попаднах на една тема във руски форум.. Ето какво пише:

Я увеличила грудь за 2 недели! (id: 1079679)СЧАСТЛИВАЯ!
    Девчонки, спешу поделиться хорошей новостью. Я, в бывшем обладательница первого размера груди, обнаружила рецепт у бабушки "как увеличить грудь". Такой же рецепт читала недавно в каком то журнале, но не обращала внимания,да и не верила в это особо. Сейчас вот сижу за компом ,и простите, трогаю руками свою грудь...уже не первого размера. Короче, рецепт: купите сухие шишки хмеля ( в любой аптеке или на рунке),запарьте в термосе одну столовую ложку стаканом кипятка, 6-7 часов должно настояться. И перед едой полстаканчика выпейте. Горько - но зато результат будет точно.Я делаю так, перед работой, утром, пью полстаканчика, которые запарила на ночь. Днем, и вечером. И за 16 дней...у меня грудь явно наполнилась...

Не знам руски, но до колкото разбирам, че момичето е чело за нещо в списание, което си приготвя и чрез него увеличава размера на гърдите си за 2 седмици!
    Ако някой успее да преведе този пост ще съм благодарна!
    Сигурна съм, че ще е полезно и за други момичета!

Guest

Абе хора на всичко ли вярвате

Guest
    koj znae moge i da ima niakakwa istina
    dokato ne se probwa ne mogesh da kagesh

az sam dovolna
    Guest
    az ve4e polzvam hmel i moga da kaja 4e im efekt ne e koi znai kolko no ima apak se pak trqa vreme a az go polzvam ot 1 sedmica.Apak i mejdudrugoto hmela e polezen i za mnogo drugi bolesti:cistit,kamyni v jly4niq mehur,vyzpalenie i t.n. Za tfa 4e nqma i da vi navredi.Az slagam okolo 400 gr. voda i dve ravni supeni lyjici hmel.Ostavqm go da zavri i sled tova kato go mahna ot kotlona go ostavqm 30 min. da prestoi i taka.Piq po 100 gr. sutrin i ve4er Apak sy6to taka i si gi maja s hmel i gotovo

Guest
    как ги мажеш с хмела
    какво го правиш ?
    да не е това където се е варило илиии ?

Голям фен
    ami zna4i tova na ruski deto e stava duma pak za hmela.I taq recepta e bila vzeta ot nqkakva stara jena.i se pielo pridi qdene Ama tra da go preveda po-dobre. A sy6to taka moq e posta ot AZ sam DOVOLNA.Az bqh pusnala temata za hmela.A otnosno gosta zna4i sma bilka kato q precedq i kapvam malko 4ai4e i svarenata bilka.gi smesvam i s tqh si masajirvam gyrdite i otdelno si piq 4ai i ima efekt.No sega 6te se poma4a da preveda celiq tekst za da vidim kak to4no go pie Sled malko 6te go postna
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Guest
    sweet_bubka, благодаря

Град
    Tampa, Florida
    Ако толкова много искаш ти се увеличи бюста, можеш да пробваш с хормонални хапчета, но задължително първо трябва да се консултираш с генеколог. Те имат както много положителни, така и отрицателни черти. В плюс е не само че ти се увеличава блюста, но и се изчиства кожата ( нямаш младежки пъпки), цикъла ти е редовен ... пък и ако водиш полов живот опасността от бременност намалява. Оставям избора на теб
    Най-великото нещо което научава човек през живота си е да обича и да бъде обичан.... за това трябва да намери смелост за да следва сърцето си

Голям фен
    eto prevod na tekst-a ne e koi znai kvo daje nqkade ne se razbira mnogo no pak e po-dobre ot ni6to kysmet
    P.S. dokolkoto razbrah tova momi4e vaob6te e nqmalo gardi i e slojila razmer A sled tova po-golqm

Момичета, аз бързам да споделя добра новина. Аз , в това, беше обладательница ли първия размер на гръд, съм разбрал рецептата в баба "това как да се увеличи гръд". Същата рецепта чете напоследък за това онова списание, но не обърна внимание, и не се довери на него особено. Сега тук аз седя на компютър, и прощавам, аз допирам гръдта . . . вече Първият размер. По-скоро, рецептата: хмел ( В коя да е аптека или всеки Рунке ) ,варини се навлажняват, настоявам 6-7, които часове трябваше да бъдат,. И преди ядене пийте. Горчиво- освен резултат то ще бъде точно. Аз правя така, преди работно място,, че в сутринта, аз пия полстаканчика, който изпарва, за вечерта. В следобеда, и във вечерта . И за 16 дена . . . с мен гръдта беше очевидно запълнена
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Цитирай Първоначално написано от az sam dovolna
    az ve4e polzvam hmel i moga da kaja 4e im efekt ne e koi znai kolko no ima apak se pak trqa vreme a az go polzvam ot 1 sedmica.Apak i mejdudrugoto hmela e polezen i za mnogo drugi bolesti:cistit,kamyni v jly4niq mehur,vyzpalenie i t.n. Za tfa 4e nqma i da vi navredi.Az slagam okolo 400 gr. voda i dve ravni supeni lyjici hmel.Ostavqm go da zavri i sled tova kato go mahna ot kotlona go ostavqm 30 min. da prestoi i taka.Piq po 100 gr. sutrin i ve4er Apak sy6to taka i si gi maja s hmel i gotovo
    мажеш с хмел?я обясни?що за субстанция е тва?
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Guest
    Zna4i xmela e bilka koqto se prigotvq i go poema6 pod formata na 4ai nali taka?A s ostanala 4ast (tam det se e varilo)si maje6 gurdite???
    Az tva razbrax?

xeiiiiiiiiiiii kajete nasam otkade da si go kupq toq xmel??i az iskam po golemi gradi [-o<

Супер фен
    Ооо,незнам ! Аз си имам големи цицки и съм си оке доке ! ! !
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka
    eto prevod na tekst-a ne e koi znai kvo daje nqkade ne se razbira mnogo no pak e po-dobre ot ni6to kysmet
    P.S. dokolkoto razbrah tova momi4e vaob6te e nqmalo gardi i e slojila razmer A sled tova po-golqm

Момичета, аз бързам да споделя добра новина. Аз , в това, беше обладательница ли първия размер на гръд, съм разбрал рецептата в баба "това как да се увеличи гръд". Същата рецепта чете напоследък за това онова списание, но не обърна внимание, и не се довери на него особено. Сега тук аз седя на компютър, и прощавам, аз допирам гръдта . . . вече Първият размер. По-скоро, рецептата: хмел ( В коя да е аптека или всеки Рунке ) ,варини се навлажняват, настоявам 6-7, които часове трябваше да бъдат,. И преди ядене пийте. Горчиво- освен резултат то ще бъде точно. Аз правя така, преди работно място,, че в сутринта, аз пия полстаканчика, който изпарва, за вечерта. В следобеда, и във вечерта . И за 16 дена . . . с мен гръдта беше очевидно запълнена

znachi hmela trqbva da se vari i se pie predi qdene taka li ot tova az taka razbrah

A MOJETE LI DA MI KAJETE VYV LITYR VODA PO KOLKO HMEL TRQBVA DA SE VARI ? I AKO SYM GO SVARILA SUTRINTA MOGA LI I VECHERTA SYSHTOTO DA GO PIQ ILI PREDI SAMOTO PIENE TRQBVA DA SE VARI?

Голям фен
    amm otnosno kyde da go zakupite-ami v bilkovite apteki 50 gr 2.50lv
    Na opakovkata pi6e6e 4e na 400 gr. voda se slagat 2 ly4ici hmel.Apak otnosno pieneto ami az si go varq piq si i kolkoto ostane si go piq za dr. pyt mislq 4e ne e zadyljitelno da se vari vednaga a i nali trqa da prestoi okolo 30 min. predi da se pie.Za tova kak se maja Gosta pravilno e razbral slagam maninko ot 4ai4eto i s bilkata koqto se e svarila si gi raztrivam dori ponqkoga napoqvam marli4ka sas 4ai4eto i svarenata bilka i gi slagam na gyrdite mi i stoq kolkoto se moje pove4e

Guest
    ahaaa i taka ne vi li debelee i guza ili cqloto tqlo kato s epie tva ne6to

Голям фен
    ami az ne sam nadebelqla zna4i ne

Guest
    ima li effect ot tova naistina

Голям фен
    emi pri mene ima i dori pri samiq dopir na gyrdite se 4uvstva razlika
    Apak i dori edna jena na vyzrast mi kaza 4e naistina ot hmela raste biusta.Ama nqma za 1-2 dena q i da ima potresava6ta razlika iska se tyrpenie

az sa6to zapo4nah ot skoro da piq i naistina ima efekt oba4e mnogo e gor4ivo kolkoto i zahar da sloja pak ostava gor4ivo vie kak go piete?

Голям фен
    ami az pyk vyob6te ne slagam zahar naistina e gor4ivo osobenno 1-vite pyti kato go pih ama sega zeh da svikvam

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    az iskam da popitam ima li vkus na bira? \/
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

хора много ми хареса темата и аз мисля да пробвам НО... кажете ми от къде да си купя хмел и горе долу колко количество ще ми е необходимо ... примерно за 1 месец?и аз тъи като съм страшно слаба (38кг / 157см а съм 18год) дали ще подейства и дали ще мога и да понапълнея с този чай...

i az ot dneska pochnah da piq chai ot hmel s nadejdata da ima rezultat che sam dosta zle za syjalenie i shte poshta i da se maja shtom e nujno i sled kolko vreme gore dolu shte ima rezultati??/
    ...is just too little too late...

az si go kupih ot apteka mai be6e nqkade 70st edna opakovka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си