.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    :(
    Guest

за да ти дойде по-скоро???

4етох ж една статия "по два аспирина дневно, в продължение на два или три дни (той втечнява кръвта и разширява съдовете) след което би трябвало да ти дойде. Ако прекалиш с дозата обаче можеш да предизвикаш кръвоизлив - за това внимавай! "

някои знае ли,дали има някакво влияние в/у менструацията?И ако няма,някои може ли да ми каже,какво да направя за да ми доиде по-скоро?Плс,важно е

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Тя кръвта иначе не е течна...
    - Всички авто-части на едно място!

абе честно да ти кажа аз не вярвам на витамин ц , аспирин и тем подобни-ако си вземеш специални хапчета за да ти избърза варвам-но те не са полезни!!!!Могат да доведат до нерегулиран цикъл и .........

Guest
    за кфо подяволите ти е да ти дойде по бързо ?!? толкова ли много искаш да носиш превръзки ?!?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    за кфо подяволите ти е да ти дойде по бързо ?!? толкова ли много искаш да носиш превръзки ?!?
    +1
    Обичам Ви!

Град
    Бургас
    Ем аз един път се поразрових из сайта точно тфа ми трябваше и намерих една статиика че с "Гремитамин Нео"става и реших да пробвам пие се едно сутрин и едно вечер и на др ден би трябвало да ти дойде и така и стана пробвай ако искаш една опаковка е 5лева
    OnLy God CaN Judge Me !

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
    Ем аз един път се поразрових из сайта точно тфа ми трябваше и намерих една статиика че с "Гремитамин Нео"става и реших да пробвам пие се едно сутрин и едно вечер и на др ден би трябвало да ти дойде и така и стана пробвай ако искаш една опаковка е 5лева
    Да,но това не е особено полезно по-скоро само за краини случай и за да го ползваш спокойно мисля,че трябва да си поне не 15-16 години.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    ^*в нас^*
    Аааа иначе бех чела в 1 тема,че ако пиеш канела+мляко може да ти дойде по-бързо,но незнам дали е истина е все пак е по безвредно от тия хапчета фрашкани с хормони.
    Дензъл Ребеловски

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Да,но това не е особено полезно по-скоро само за краини случай и за да го ползваш спокойно мисля,че трябва да си поне не 15-16 години.
    ami 6te se nalogi,tyi kato ne mi e idvalo ot 2 meseza..

Не си прави експерименти, а най-добре отиди на гинеколог.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Това с аспирина помага,пробвала съм го.Аз пих 1 аспирин на обяд и после 2 вечерта и на други ден като станах още един и ми дойде.А също става с мляко с канела Но ако не ти дойде най-добре не се тъпчи прекалено много с хапчета,а отиди на гинеколог.

Град
    ^*в нас^*
    Ами според мен по-добре опитай с бабините рецепти отолкото да се тъпчеш с хормони.Пък и ако имаш цикъл от по-малко от 2 години няма място за притеснения.Просто това може да ти повлияе зле,все пак ако искаш толкова консултирай се с лекар/гинеколог и той ще ти каже дали може да пиеш "Гремитамин Нео".
    Дензъл Ребеловски

не е ли"геритамин нео" ?
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от luckygirl92
    не е ли"геритамин нео" ?
    Ми аз го копирах,че и аз не съм сигурна как точно се пише чакайте ся ще погледна,че май го имаме в аптечката...мм не объркала съм се имаме Промилут ноп 5,но той май върши същата работа .
    Дензъл Ребеловски

не е ли"геритамин нео" ?
    Ми аз го копирах,че и аз не съм сигурна как точно се пише чакайте ся ще погледна,че май го имаме в аптечката...мм не объркала съм се имаме Промилут ноп 5,но той май върши същата работа .
    "geritaminh neo" S vitamin A i vitamin E,bi trqbvalo da e tfa ... A "promilut" e za zabavqne...mai
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

не е ли"геритамин нео" ?
    "geritaminh neo" S vitamin A i vitamin E,bi trqbvalo da e tfa ... A "promilut" e za zabavqne...mai
    Верно ли си мислите, че от две перлички вит.А+Е ще ви дойде. Ами тия дето го пият по 1 опаковка трябва непрекъснато да са в цикъл

Повече по тая тема "бързо/бавно идване" няма да коментирам, защото вие очевидно от дума не разбирате и само пускате едни и същи теми без да прочетете безкрайните обяснения по тоя въпрос, които са давани тук

Град
    Под слънчевите лъчи...
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    абе честно да ти кажа аз не вярвам на витамин ц , аспирин и тем подобни-ако си вземеш специални хапчета за да ти избърза варвам-но те не са полезни!!!!Могат да доведат до нерегулиран цикъл и .........
    +1

Re: за да ти дойде по-скоро???

[quote=""]4етох ж една статия "по два аспирина дневно, в продължение на два или три дни (той втечнява кръвта и разширява съдовете) след което би трябвало да ти дойде. Ако прекалиш с дозата обаче можеш да предизвикаш кръвоизлив - за това внимавай! "

При мен аспирина винаги помага,особенно като ми закаснява или искам по бързо да ми дойде,аз правя така-вечер преди да легна пълня леген с топла вода и си кисна краката докато добре се загреят и в същото време пия топъл билков чай и 1-2 аспирина и след това веднага лягам и ако не ми дойде на сутринта,поне до 2 дена ми идва,при мен винаги е действал този начин

Според мен не трябва да си предизвикваме цикъла,защото след това е нерегулиран и тече още повече.След като не ти е идвало от 2 месеца,защо се притесняваш толкова ,в началото е така.Ако искаш да си по-сигурна отиди на генеколог.Зависи дали си в първите 2 години от цикъла ти.
    Cullens

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Темата е стара.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си