- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- АКо Си...Би ЛИ.....
Аз не пуша, рядко пия, ама съм ходила с момчета, които пушат. Еми, кофти е леко, ама ко да прайш, кат си харесам някого не ме инт особено, с дъвка вс се оравя. Ама за наркотици категорично НЕ, мерси мн, не искам проблеми.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
i s dvete bih trugnal s momi4e
Преди излизах все с пушачи и следователно и аз пуших и пиех.След това си хванах гадже, което нито пуши нито пие и оттогава не употребявам цигари и не пия алкохол.И ми е много добре...А на въпроса ти:Не, не бих се хванала с такъв, който ще дава по 5 лв. на ден за цигари и ще трови моят и неговият живот....
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва ПОНЕ да пуши трева.. чувствам се неловко сред хора, които не употребяват, понеже не ги разбирам..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Оф простотии.Не съм го избирала по това!
Може да е какъвто си иска,само да не е ебаси наркомана.![]()
Da,az go pravq,a priqtelq mi e mn prtiv teq neshta.Malko me drazni 4ak ponqkoga ama toi za hubavo mi govori![]()
Next Time I`ll be True...
ами аз сам там някъде посредата ....![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
oo q stiga kato 4e li po tova gi izbirame
a ako naprimer poznava6 1 4ovek ot mn vreme i razbere6 4e e ebasi narkomana 6te go ostavi6 li mi ne 6oto go obi4a6 kakvto i da e
prosto 6te go nakara6 da NAMALI narkoticite i tfa e primerno kazvam
no prosto kogato obi4a6 nqkoi go priema6 kakavto e i go obi4a6 sas nedostatacite muvseki si ima poroci vse pak
![]()
авторке, сещаш се , че се казва " Lilith " , а не " lilit " , нали? ;р Като обичам момичето ще я приема с всичките й минуси, както се надявам и тя да стори същото. Въпреки , че не пуша и ще ми е кофти , ако тя ме мляска с цигарен дъх, нали.. Ако пие ще е супер, щото ще ми прави компания в това отношениеако друса.. поне да е богата и да дава
![]()
пуша, не пия, друсам. Искам приятелка, която не друса по принцип, но не ми пречи да си жули, боха и яде, кат0 мен~ \
/
Първоначално написано от Say It Right
За човек,които друса си е направо мъчение да има връзка с чоек,които не го прави.Винаги съм го знаела,но нз защо опитвах да не се влияя от това защото ми се струваше глупаво,но в последствие се отказах да се опитвам да си докажа нещо,на което сега не вярвам и едва ли и в бъдеще бих повярвала.А и по принцип 1 наркоман във всички случаи се движи в такива среди,където др хора освен наркомани НЯМА,така че вероятността да си намери гадже НЕнаркоман е супер минимална да не кажа че е невъзможно.
Съжалявам на отговорих на въпросите.
Пуша мн,почти не пия и друсам също много.Не,не бих се хванала с такъв човек по ред причини,но може би наи-важната е че ще ме ограничава и ще ми се бърка мн в тези работи,а не съм човек,които да търпи постоянни критики и т.н.
Пуша и пия(пенето е смао по купоните де..не е ежедневие),но не вземам наркотици.Бих тръгнала с човек,който не пуши и не пие,стига да не ми казва да не го правя и аз.За наркоман бих се замислила малко
..но пък защо не
![]()
Първоначално написано от lilit_666
![]()
някой ще обясни ли на български, че аз нещо..![]()
1 не пия и не пуша, не се друсам
Абе предпочитам мацката да не пуши, да пие ако искаАма ако друса не я щем
Jebem te u usta, jebem te u oko
Ммм аз не пия ,много рядко,ама изключително рядко пуша,да речем в месеца по 1 цигара най много,бих се хванала с човек който пуши и пие,просто за да видя дало мога да издържа...That's not good![]()
![]()
![]()
![]()
“Убий ме” крещеше сърцето!
“Изгуби ме” крещеше ума!
“Проклинай” крещеше душата!
“Забрави ме”, заради любовта!!!
It's strange when people are strong enough to face the death and in the same time too weak to fight the life...
Аз не пуша,не друсам,пия само по купони и не бих тръгнал с някой,който пуши,пие или друса!
пуша, но вече ги намалявам.пия и се друсам.би ми било трудно с човек, който не пие, не пуши .. поне.Хода с момче, което преди е било две години на херца и сега е само на коз,и чат пат бонбони и амфети, еми да, с нео ми е мн по-добре отколкото с човек тип 'не на дрогата'... Не казвам, че не бих тръгнала и с някъф анти сичко, но предполагам, че няма да се задържим дълго..
1. Да-бих се хванала, стига той да няма нищо против тези неща, защото иначе няма да се разбираме.
2.Да.
Пуша, друсам, не пия.Той пуши, друса и пие много рядко.Разбираме се.![]()
Ако НЕ Пиеш/Пушиш/Друсаш - Би ли се хванал/а
с моми4е/мом4е,което Пие/Пуши/Друса
Аз не пия,пуша,не вземам наркотици.Бих се хванала с пушач,но не и с алкохолик или наркоман.
<3 ^^
pff w dneshni wremena hapowete ( extazitata ) i amfetite sa neshto sawsem normalno da ne goworime za jointa... taka che edwa li nqkoi shte gleda takowa neshto. :] taka che ako gadjeto wi drusa oshte po dobre tamun sh hodite zaedno po partita :} ili obratnoto .. stoite si w kushti na chalga togawa![]()
аз не пия не пуша и не се друсам, но приятеля ми и пие и пуши. но аз не гледам тва.
ne me burka ako pie i pu6i kat izdunena pe4ka rahovec 4 ama samo da ne se drusa
Сегашната ми приятелка прави почти всичко колкото мене. Само с едно нещо е далеч по-напред в момента.![]()