.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Guest

Ще има ли ваканция другата седмица?

ZDRAVEITE TAKA ZNA4I 4UDIA SE DALI NAISTINA 6TE IMA VAKANCIIKA DRUGATA SEDMICA , ZARADI TEIA STA4KI NA DASKALITE , AKO ZNAETE NE6TO PO KATEGORI4NO SPODELETE PLSSSS . IAVNO VAKANCIATA MI E DO6LA MALKOOO

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
    krem4et0

А, дано, ама не ми се вярва

Супер фен
    Зависи.
    Днес госпожата по математика ни развиваше някфи теории ,че някои даскали можело да решат да стачкуват и няма да караме техните часове (а ще имаме свободни) ,обаче те трябвало да стоят в училище (не и в час,в учителската).А пък други можело да решат да НЕ стачкуват и да си караме техните часове

Мега фен Аватара на Blab
    при нас(СМГ) - задължително присъствие...от днес ни почнаха с проверки отгоре...мълчалива стачка....няма да учим, но трябва да сме там....оооо, как ли пък не....

Мега фен
    Град
    Utopia..
    NE SE ZNAE SAS SIGURNOST

Мега фен Аватара на koalka
    Искам, много, ама надали в нашето училище ще има...

Град
    варна
    Ами наще прелестни даскалки ни казаха , че можело да има стачка . Но ще е една седмица(не се надявайте на повече )

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от krisi_bep
    Ами наще прелестни даскалки ни казаха , че можело да има стачка . Но ще е една седмица(не се надявайте на повече )
    а моите са готови да стачкуват докрай и не им пречи да бъдат уволнени.........тъъъъъъпа директорка.............уффф...раз вали ми деня...искаме си Ненчев!

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Цитирай Първоначално написано от krisi_bep
    а моите са готови да стачкуват докрай и не им пречи да бъдат уволнени.........тъъъъъъпа директорка.............уффф...раз вали ми деня...искаме си Ненчев!
    Ами наще ни раздаваха бележки дали подкрепяме каузата им Повечето ще ги подпишат само заради ваканцията

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Град
    Plovdiv
    неска таа по английски разправяше, че във четвъртък ще има мълчалива стачка дет само ще пишат без да говорат ....и ако не подейства и не се вземат мерки след това ще има ваканция... а дано...

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от merilin_
    неска таа по английски разправяше, че във четвъртък ще има мълчалива стачка дет само ще пишат без да говорат ....и ако не подейства и не се вземат мерки след това ще има ваканция... а дано...
    мълчаливата е в сряда!
    и няма да пишат...нищо няма да правят...само ще си стоим докато бие звънецът...

Град
    Plovdiv
    ми незнам в мг-то в Пловдив е в четвъртък и даскалката даже ни инструктира кво ша праим, за да не сме си губили часовете... сигурно всеки учител си решава...

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Искам, много, ама надали в нашето училище ще има...
    горе-долу и при нас нещо такова
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

На мен класната ми обясни,че ако има стачка повече от няколко дена ,после ще ни "изядат" от ваканциите
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    nali se seshtate,che poveche ot 1-2 dni nqma da ima stachka.. taka che i da ima.. se taq

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Фен
    Град
    София
    Em v na6to daskalo (73to) moje i da ima, ama ne se znaelo, de da znam, to si zavisi pt samoto daskalo

Пффф не се радвайте че няя да учим!! После ще отучваме през лятото!!

Цитирай Първоначално написано от love^only^one^boy
    Пффф не се радвайте че няя да учим!! После ще отучваме през лятото!!
    ние няма....щото ще си учиме сега а през лятото почивка
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Според мен ще има, щоту даскалите, които няма да стачкуват няма да имат увеличение на заплатите (голяма глупости - по новините го даваха)...Ама си мисля, че заради тая стачка после може да оттучваме

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на koalka
    Даа, министъра така е казал.Няма да ни вземат от ваканциите през учебната година, но, ако учителите стачкуват ще учим през юли, което хич не си е оферта...

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Даа, министъра така е казал.Няма да ни вземат от ваканциите през учебната година, но, ако учителите стачкуват ще учим през юли, което хич не си е оферта...
    вие, хубаво.Ама 12-ти клас....къ'в юли....до 20 май трябва да са ни готови проекто-дипломите, а на 1-ви юни ни е матурата ...

пп:днес пак разбрах за разни глупости.....'баси корупцията вирее, не е истина....пък и министъра играе важна роля

В нашто имаше стачка само на 15 и отгава не се е споменавола за стачка дори никой не е питал в мойто даскало са прекалено сериозни зада стачкуват и да ни пуснат поне 1 ден пък камоли ваканция .Класната обясни че ако някой учител реши да стачкува ще вземем следващия предмет или ще правим ако пък всички стачкуват ще ни измислят нещо.например да четем в библиотеката да пишем или учим докато не стане време да си ходим такаче и да стачкуват и да не стачкуват ние ще си бъдем на училище.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    някои може да имат...ние няма да имаме
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

ние също..

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    А в нащо даскало още на 15-ти са заявили,че няма да стачкуват...То при нас кога ли нещо е било нормално като при останалине училища Те 1 ден няма да ни пуснат камоли стачка 1 седмица... Плъс тва ние сме 12ти клас,дори и да стачкуват как ли пък няма да хода юли месец на училище... Изпити и матури ме чакат
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си