.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    BuHtI4kA
    Guest

iPOD-имате ли и какво мислите за него?

Какво мислите за iPOD-четата?Аз имам iPOD Nano,a вие?

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Аз имам мозък,6 % развит и IQ 168.
    Сега ще се хвалим ли?
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Много им се кефя.Една приятелка има и доста лесно се работи с него мм то за мен и това е важно..

С мп3 плейърите, телефоните и цифровите фотоапарати се работи безумно лесно. Който е индианец и не може да се справи...да се оправя сам, а не да дава мнения. За мен ипод е нещо безсмислено. Разбирам да си постоянно в движение и да сложиш няколко гб музика, но ако имаш наблизо компютъра си, повече от 256 няма смисъл. Моят е толкова, работи си почти година вече и даже е много красив.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Аи подовете са бати качамака.На един френд му заби и цял ден не можахме да го опраим.Накрая след няколко часа мъки и ровене из нета и инфота го опраихме.

...а моя бивш мп3 плейър, който всъщност е върнат заради някакъв бъг и не се води много качествен...го е валял 3 тона дъжд и нищо му нямаше Все по-калпави ги правят.

Истината е кас'тофона рулз.

О, да! Онези, старите...квадратните...впро чем защо напоследък всичко се прави заоблено?

А ти - винаги гаден.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    О, да! Онези, старите...квадратните...впро чем защо напоследък всичко се прави заоблено?
    Моя тел си е с профил на тухла,не е объл.

И бтв...за мен приказката е наобратно

mi kakvo iska6 da ti kaja az imam i mn si me kefi ama nali na sym go pla6tala az :P:P:P az sym na mnenie 4e ne si struvat parite na mn po niska cena maje da se nameri ne6to s dobro ka4estvo i sy6tiq razmer pamet

Имам също Нано от доста време насам и съм доволна. Както каза `Death`Whore`` iPod е много добро предложение, ако си постоянно в движение. Лятото не съм спряла да го ползвам като бях на работа. Сега след кратката ми отпуска отново най-вероятно ще се залепя за него.
    Наистина паричките му са добри и за по-малко пари можеш да си вземеш нещо подобно. Вече има много добре изглеждащи MP3 player-и, които доста приличат на iPod-и

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си