- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За оргазма при мъжете
moje li da mi kajte dali dali izprazvaneto pri mom4etata e ravno na orgazam,za6toto ve4e 4uh dosta protivore4ivi mneniq i nz na koe to4no da vqrvam?
Да.![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
mn qsno
Има нещо вярно
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
винаги когато получава оргазъм мъжът се изпразва.Може обаче да се изпразни и без д аполучи оргазъм-преждевременна еякулация.Във всички други случаи изпразване=оргазъм
na mujete 6tom im e dobre na *****ta ne mislqt za ni6to drugo i nadali sa se zamislqli dali ima razlika![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
krem4et0 moje6 li da mi obqsni6 malko po-podrobno v kakvo to4no ima razlika?
Най често да...
Истината е някъде там...
http://VoodooServ.HiT.Bg/
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
IRC Server: Irc.VoodooNet.biz
ми в мнооого малко случай мъжа може да се изпразни без да получи оргазъм ...
обикновено изпразването е съпроводено от оргазъм![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Не обикновено а винаги...няма с*ма без оргазъм...обратното е по вероятно...Първоначално написано от DarkAngelOfHope
Ами при вазектомия как е? Според мен няма да има сперма, но мъжът е способен да изпитва оргазъм.Първоначално написано от lubopitna
Чувала съм, че ако им се секне оргазма, а спермата е потекла вече пак има празнене, но няма оргазъм. Щом понятията са синонимни, значи не се припокриват на 100%.
razlikata e su6tata kato i pri momi4etata, kakto nie mojem da svur6vame bez da polu4im orgazum taka i te, vsu6tnost mujete su6to polu4avat mnogo rqdko orgazum, ne znam na kolko ot tuk prisustva6tite se e slu4valo, no 6te go poznaete po krqsucite ot udovolstvie produljava6ti blizo 10 min sled kato e svur6il
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Да, но не винаги като изпитват оргазъм(момчетата) се изпразват.
e ama trqbva da e s jelqzen kontrol nad tqloto si a takova mnogo rqdko se sre6tat
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
bash obrantoto e ... viang, kogato svurshi mujut polcuvha orgazum, no ne vingi svurshva, kgoato poluchi orgazumПървоначално написано от Анонимко
moje da se sluchi teoritichno ama na praktika orgazma i prazneneto sa edno i sa6to!
Винаги, когато се празниш има оргазъм. Но един мъж може да изпитва оргазъм и без да се стига до еякулация. Обикновенно зависи от способността да се контролираСега стана ли ясно?
Това е най-вярното мнение по тематаПървоначално написано от Exoras
Лично съм стигал до 4 оргазма като свърших чак на последния (семенна течност). Само че да ви предупредя, че след това умората е убийствена. Виеше ми се свят и едвам гледах сигурно към 20 минути.
Преждевременна еякулация се наблюдава, когато мъжът свършва много бързо.Първоначално написано от Анонимко
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от key_of_hell
Надявам се това да е ирония.
Има.Първоначално написано от Анонимко
Ако не искаш да свършиш, но си твърде близо свършваш без да искаш и го няма приятното чувство.
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
kakvo e onazi te4nost pri mujete DOSTA predi da svur6i??ima li veroqtnost ot zabremenqvane???
( NE E sperma..pak kazvam-dosta predi da svur6i!??
( help
![]()
mnogo ti blagodarq![]()
Tova e realniq otgovor.. moje da svurshish i da ne ti e gotino...Първоначално написано от PankO
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!