.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    lubopitna
    Guest

За оргазма при мъжете

moje li da mi kajte dali dali izprazvaneto pri mom4etata e ravno na orgazam,za6toto ve4e 4uh dosta protivore4ivi mneniq i nz na koe to4no da vqrvam?

Град
    #mainatown
    Да.
    Обичам само един човек и това съм аз.

Guest
    mn qsno

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Има нещо вярно
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Всъщност може и да има разлика.....

Guest
    винаги когато получава оргазъм мъжът се изпразва.Може обаче да се изпразни и без д аполучи оргазъм-преждевременна еякулация.Във всички други случаи изпразване=оргазъм

na mujete 6tom im e dobre na *****ta ne mislqt za ni6to drugo i nadali sa se zamislqli dali ima razlika
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

lubopitna
    Guest
    krem4et0 moje6 li da mi obqsni6 malko po-podrobno v kakvo to4no ima razlika?

Най често да...
    Истината е някъде там...

http://VoodooServ.HiT.Bg/
    -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
    IRC Server: Irc.VoodooNet.biz

Супер фен
    ми в мнооого малко случай мъжа може да се изпразни без да получи оргазъм ...

обикновено изпразването е съпроводено от оргазъм
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope

Не обикновено а винаги...няма с*ма без оргазъм...обратното е по вероятно...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от lubopitna
    krem4et0 moje6 li da mi obqsni6 malko po-podrobno v kakvo to4no ima razlika?
    Ами при вазектомия как е? Според мен няма да има сперма, но мъжът е способен да изпитва оргазъм.
    Чувала съм, че ако им се секне оргазма, а спермата е потекла вече пак има празнене, но няма оргазъм. Щом понятията са синонимни, значи не се припокриват на 100%.

razlikata e su6tata kato i pri momi4etata, kakto nie mojem da svur6vame bez da polu4im orgazum taka i te, vsu6tnost mujete su6to polu4avat mnogo rqdko orgazum, ne znam na kolko ot tuk prisustva6tite se e slu4valo, no 6te go poznaete po krqsucite ot udovolstvie produljava6ti blizo 10 min sled kato e svur6il
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Мега фен Аватара на koalka
    Да, но не винаги като изпитват оргазъм(момчетата) се изпразват.

e ama trqbva da e s jelqzen kontrol nad tqloto si a takova mnogo rqdko se sre6tat
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    винаги когато получава оргазъм мъжът се изпразва.Може обаче да се изпразни и без д аполучи оргазъм-преждевременна еякулация.Във всички други случаи изпразване=оргазъм
    bash obrantoto e ... viang, kogato svurshi mujut polcuvha orgazum, no ne vingi svurshva, kgoato poluchi orgazum

Guest
    moje da se sluchi teoritichno ama na praktika orgazma i prazneneto sa edno i sa6to!

Винаги, когато се празниш има оргазъм. Но един мъж може да изпитва оргазъм и без да се стига до еякулация. Обикновенно зависи от способността да се контролира Сега стана ли ясно?

Цитирай Първоначално написано от Exoras
    Винаги, когато се празниш има оргазъм. Но един мъж може да изпитва оргазъм и без да се стига до еякулация. Обикновенно зависи от способността да се контролира Сега стана ли ясно?
    Това е най-вярното мнение по темата Лично съм стигал до 4 оргазма като свърших чак на последния (семенна течност). Само че да ви предупредя, че след това умората е убийствена. Виеше ми се свят и едвам гледах сигурно към 20 минути.

Преждевременна еякулация се наблюдава, когато мъжът свършва много бързо.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от key_of_hell
    razlikata e su6tata kato i pri momi4etata, kakto nie mojem da svur6vame bez da polu4im orgazum taka i te, vsu6tnost mujete su6to polu4avat mnogo rqdko orgazum, ne znam na kolko ot tuk prisustva6tite se e slu4valo, no 6te go poznaete po krqsucite ot udovolstvie produljava6ti blizo 10 min sled kato e svur6il
    Надявам се това да е ирония.

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope

Не обикновено а винаги...няма с*ма без оргазъм...обратното е по вероятно...
    Има.
    Ако не искаш да свършиш, но си твърде близо свършваш без да искаш и го няма приятното чувство.
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

kakvo e onazi te4nost pri mujete DOSTA predi da svur6i?? ima li veroqtnost ot zabremenqvane???( NE E sperma..pak kazvam-dosta predi da svur6i!??( help

mnogo ti blagodarq

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от PankO
    Има.
    Ако не искаш да свършиш, но си твърде близо свършваш без да искаш и го няма приятното чувство.
    Tova e realniq otgovor.. moje da svurshish i da ne ti e gotino...

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си