Цитирай Първоначално написано от Scarecrow
Лел не мога да повярвам...Алкохола бил по вреден от марихуаната...Браво! Вече всички имаме оправдание да пушим трева.Баси идиотите сте бе.Добре де като пита някой приятел: "Абе защо пушиш марихуана" Ти какво ще му отговориш? Може би :" Ми щото твърдия алкохол е по вреден"...И от няколко мнения преди мен останах с впечатление че всички трябва да сме взимали някакъв наркотик за да пишем мнение тук...така ли? А защо всички не се надрусаме та да разберем наркоманите и да не ги обвиняваме? Да...орпеделено много умно.Братът на мой приятел се ОБЕСИ под влиянието на наркотици...Помислете колко хора патят защото някой "приятел" им казаъл че не е нищо особено да изпушат една...А после малко от това и от това...
Слушай сега ти!!! На всеки могат да му предложат да пуши коз, а от него самия зависи дали ще посегне или не! Ако имаш воля и не се влияеш от "стадното" мислене ще го направиш заради самия сее си. И мога да ти кажа, че тревата НЕ е врата към другите наркотици! От волята на човека си зависи дали ще премине към нещо по-сериозно или не!!! Аз как пуша мн рядко трева и не съм си и помислял дори за нещо друго!? Най-много ме дразнят снобари като теб, които си мислят, че пушиш ли веднъж и вече си за нарко комуна... Ако си се родил някакъв жалък и безхарактерен помияр и нямаш за какво да живееш, то да - ЩЕ СТАНЕШ НАРКОМАН И ОТ ЕДИН МАСУР!!! И не можеш да ме убедиш, че хората се оправдават че пушат коз, заради това, че и алкохола е наркотик ... Я по-добре се ограмоти малко преди да поставяш всички хора под общ знаменател!!! А тея които се друсат ще си намерят мястото под земята някой ден