Много мнениея на..доста неинформирани хора изчетох : )
За това,че тревата неминуемо едва ли не водела до тежки наркотици-не е напълно вярно.Приятелят ми,в момента на 17,е запалил за пръв път на 14.Оттогава като му се прииска пуши-може да е 20 пъти на месец,може и 1 път на два месеца.Не мисля,че е пристрастен.
Аз преди..взимах.Почерпих и него една линия,той каза,че не му харесва и не е пробвал повече.Първото нещо,което пробвах беше бонбон,след това амфети.Имало е случаи,в които не съм спяла по седмици."За какво го правят наркоманите?" ще пита някой.На мен лично ми харесваше да си свия банкнотката,да ударя линията,да усетя как,ако е бил по-силен материала,ми изтръпва..тази половина на главата от която ноздра съм взела Усещането след това не мога да го опиша,доста индивидуално е.По едно време обаче,точно май месец тая година,ми..писна един вид.Пак ми беше яко и т.н.,обаче...Тук някой ще каже,че това ще ми е стъпката към кока или херца,ами не е..Мислех си,ще си чертая по рождени дни,купони и т.н..Еми и това не стана-имаше и купони,и рождени дни:

-Искаш ли?
-Всъщност...не

...
И това беше.Друго не ми се иска да опитвам.Може би пак ще започна някой ден,но това беше период от почти година,в който супер често се друсах и не мисля,че се пристрастих,а спрях...учудващо лесно.Не мисля,че е до воля или нещо такова-пуша едва от година и малко и много се ядосвам,че не ми се получава да ги спра.
Така че,за легализация на наркотиците-не.Но да пробваш бонбон,амфети,коз...не е страшна загуба : )