Първоначално написано от
chaotic
Толкова смях не бях се смял. Вие незнаете значението на думата наркоман. А хора , които не са опитвали и грам нямат и идея за кво става въпрос , защо пишат ? Наркоман е човек , който е зависим от определен наркотик. Аз примерно си ползвам само , като ходя на парти , Пико или МДМА (макар , че е почти невъзможно да се намери хубав). Много невярно е твърдението , че тревата те кара да минеш на по тежки наркотици , аз примерно първо пробвах амфет(пълен ташак е , тука видях , че го хвалят , а мен никога не ме е хващал) и след тва козче.Неква п*тка , малко по горе , ще пише , че нямало нищо яко да се надрусаш .. ми като не си пробвала , кво пишеш неадекватни мнения ? Ако ти направя 1 ключ Пико , ще откачиш от кеф .. ама важното е да пишете глупости. А колкото до тревата , то тя си е за разпускане. А за вредното , всичко в големи количества е вредно. Некви самоубийства гледам пишете , а у .. ми , као употребявате некви боклуци , от несигурни така ще е.. Твърдо против венозно приемане на наркотици и халюциногени!