- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как изглежда според вас перфектното мъжко тяло?
Кажете момичета, какво трябва да бъде според вас мъжкото тяло? Кое ви привлича най-много в един мъж? Питам само за външния вид - най-вече тялото.
ти гледай да го вдигаш редовно и да не ти е под 12 см
тва с кви мускули си и колко СТХ си изгълтал, за да ти се скъсат сухожилията и колко анаболи за да ти се пукне кожата по гърба и ръцете не е от значение
"Аз си ям пържолка, а той ме пита:
- Протеинчета, а?
- Мне, алангле"
моят идол е Релефа!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
аз лично харесвам тези където наблягат не толкова на маса колкото на релефс малко стегнато дупе,широки рамене,плочки на корема
да е висок между 1.80 и 1.90,и да има перфектния размер полов член
![]()
Много ме привличат телата на кикбоксьорите![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
vlizam v opisaniet0, sam0 da p0rastna 0shte 4-5 santa i da p0chna pak da h0dq na kichkb0xaxhuaxh pLs no0o!
P.S. Give me my Disco, give me my party, give me my DJ, give me my music, give me my Ecstasy.. now Dance with me ;Pp~
Първоначално написано от Say It Right
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тоз човек е просто.....най-великия българин...
![]()
Аз пък не си падам по много мускулести пичове. Нормално телосложение, да не е някъв много хърбав. Важното е да е с дълга коса![]()
хах колко дълга?
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Е, сега няма да вадя линийка да меряПървоначално написано от Phoenixheart
![]()
ми мойта е към 15 см това за дълга ли се счита?
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Ставаш, ставашОще има накъде да расте. Ти коса ли пускаш или обичаш да си по- рошав?
![]()
ми ако питаш само за тялото трябва да е стегнато.. обаче ако иначе в лице е зле квото и тяло да има не стаа просто.. сори..
Строен, но не слаб. Приятно сложен с месце, но не и дебел. Мускули не искам. не искам и да ръби. да не е повче от 180 см, че ще се комплексирам...........Боже, аз описах мъжа си май![]()
Не чети! Не е задължително. А иначе и преди него си харесвах подобен тип и сега такъв тип ми допадат. не обичам кокали(имала съм гадже кокалесто и при прегръдка беше ужас), нито дебели, въпреки че са мекички. Мразя и мускули!
Браво =D>Първоначално написано от marakuq_baby
Никога в живота си няма да докоснеш такъв мъж![]()
бахти изискванията![]()
![]()
![]()
aromata mu,temperaturata na kojata,kolko e nejna,golqm grab,ne mn,no golqm i dobre oformeni gardi,drugo po tqloto ne mi pravi vpe4atlenie,no nai-golqmo vnim anie obra6tam na izla4vaneto i pogleda,na4inA PO KOITO TE GLEDA EDIN MAJ GOVORI MN
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Обичам огромни мъже - чувствам се като мъничък фъстък, когато ме обгърнат огромни ръце. Като цяло имам съвсееееем леко неизживян Едипов комплекс, та привличат ме силни, яки мъже, които усещам, че могат да ме защитят, ако се наложи.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от marakuq_baby
Това ми мяза на закачалкаНе ме яж!
![]()
![]()
Не си падам по релефа - изпъкнали вени и мускули.. Предпочитам малко тлъстинка. А плочки - съвсееем мразяяя. Видя ли плочки и се пресушавам между краката.![]()
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Стегнато дупе, широки рамене и мускулести ръце, релеффф!!! - плочки ала балаи около 190см висок
![]()