- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как изглежда според вас перфектното мъжко тяло?
Лелееееее аз съм най-големия ти фенПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
![]()
Уважавам те ей
![]()
По темата - над 1.82, строен, не дебел..... абе искате ли снимка, моя си мъж си ми е перфектен![]()
![]()
![]()
![]()
мечтите знаете са Безплатни!
![]()
на вас ви трябва само леко галене и мъжкото тяло няма значение важно е да ви задоволинали? или греша
![]()
ами аз кой..добро тегло от 87кг.184см стегнат всекидневно спортуване-каране на машината и секс \/
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
ами ако вече съм го докосвала \Първоначално написано от Борат
/
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
един мъж с широки рамене малко трудно ще мяза на закачалкаПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
още по-малко ако е кикбоксьор
за пръв път чувам някой да се кефи на тлъстинки
но лошо няма-разни хора,разни идеали
![]()
![]()
Че кое пък му е толкова странното някои да харесва тлъстинки....не говорим за 130кг на 1.60м. --- такива наистина рядко се харесват ... всеки си има различен вкус...все едно всеки втори е мистър ОЛИМПИЯПървоначално написано от marakuq_baby
ми няма лошо,но аз не обичам мъже с тлъстинки където и да било.въпрос на вкусПървоначално написано от Chains
![]()
ми няма лошо,но аз не обичам мъже с тлъстинки където и да било.въпрос на вкус[/quote]
Сама го казане мисля че имаше смисъл от това да си задаваш въпроса как може някои да ги харесва тези с тлъстинките :P (Въпрос на вкус)
![]()
Сама го казаПървоначално написано от Chains
не мисля че имаше смисъл от това да си задаваш въпроса как може някои да ги харесва тези с тлъстинките :P (Въпрос на вкус)
[/quote]
Ти можеш ли да четеш?Написах,че за първи път чувам някой да се кефи на тлъстинки,не "как може да харесваш мъже с тлъстинки?"![]()
Ти можеш ли да четеш?Написах,че за първи път чувам някой да се кефи на тлъстинки,не "как може да харесваш мъже с тлъстинки?"Първоначално написано от marakuq_baby
[/quote]
е то горе долу еднакво"За първи път чувам някои да харесва тлъстинки --- Как може някои да харесва тлъстинки" сравни ги да видиш
![]()
нИ сЪ иБаАйЙ дА нЕ иГРАи ШАмАрА пО мУТРаТа
е то горе долу еднаквоПървоначално написано от Chains
"За първи път чувам някои да харесва тлъстинки --- Как може някои да харесва тлъстинки" сравни ги да видиш
[/quote]
еми не-не е еднакво.казах ,че за пръв път чувам подобно мнение.Но това не означава,че имам нещо против....
еми не-не е еднакво.казах ,че за пръв път чувам подобно мнение.Но това не означава,че имам нещо против....[/quote]Първоначално написано от marakuq_baby
Аз не съм и споменавал нещо от този род че ти имаш нещо против ...![]()
Аз не съм и споменавал нещо от този род че ти имаш нещо против ...Първоначално написано от Chains
[/quote]
напротив!
напротив![/quote]Първоначално написано от marakuq_baby
Aide aide spiram da pisha che ti pochvash na zaqjdane da go obryshtash veche ... pyk az takiva celi nqmam.
Aide aide spiram da pisha che ti pochvash na zaqjdane da go obryshtash veche ... pyk az takiva celi nqmam.[/quote]Първоначално написано от Chains
не се заяждам..ти се опита да изкараш нещата,че едва ли не аз съм възмутена как може някой да се кефи на мъже с тлъстинки....е,не съм![]()
както и да е.Считам ,че се разбрахме
![]()
не се заяждам..ти се опита да изкараш нещата,че едва ли не аз съм възмутена как може някой да се кефи на мъже с тлъстинки....е,не съмПървоначално написано от marakuq_baby
![]()
както и да е.Считам ,че се разбрахме
[/quote]
Е радвам се че считаш такаи аз съм на това мнение.
Според мен Ал Бънди рулз. Ако не беше толкова дърт де (10 годинки по-млад и ще го изям с парцалите).Първоначално написано от Impressive
![]()
П.П. Стига сте спорилилилилилииии. Едни харесват тлъстинки - други не. Точка и запетайка!![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
нещо такова:
![]()
В грешка си! В 99% от мненията го правиПървоначално написано от thefreak
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
На мен личо ми харесват високи между 1.80 и 2.00 нито слаб нито с прекалено големи мусколи но да е много релефен , с плочки по корема . С малко и стегнато дупе и най-важното за мен широки рамене и големи ръце ( смисъл длан и пръсти ) . Да е атлетичен и силен. За предпочитане да тренира някъкъв спорт усилено ( например бойно изкуство или плуване) .
lo6o 4e pove4eto gledat relefa a ne syrce i akyl. vqrno 4e trqa da ima ot vsi4ko po ne6to no pyk nemoje da ima si4kopo povod edno mnenie, nqkoq kaza 4e myja trqalo da moje da q za6titi ako se naloji. ta da pitam, ako edno mom4e nqma muskuli, no moje da se bie mn dobre, tva kompensira li?
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Тук говорим за перфектно тяло , а не за характер и качества......Първоначално написано от DoomShadow