Цитирай Първоначално написано от HouseSoul
Цитирай Първоначално написано от Momchence
Не, не ни миришат на всички момчета пишките. Има такива, които си ги мият и такива, които не си ги мият. Съответно тези, които си ги мият не им миришат гадно а тези, които не си ги мият им миришат. Явно твоя приятел не намира за нужно да си мие пишката. С нищо специално не трябва да се мие..обикновен сапун...може и интимен (пичи сапун) чувал съм че прави главичката пухкава
Писна ми от пубертетските ви отговори бе!!! Естествено,че ще му мирише, на всеки му мирише, филма е там че някои момчета отделят повече хормони от останалите и дори и да се къпят по 1000 пъти на ден пак ще им мирише до някаква степен.... Жените са на същото диридже....Който не е съгласен да ми пише на личния да му пратя 1411244 статии по тази тема ... Естествено че хигиената е важна, но тя само определя дали миризмата ще е по силна или по слаба ...

E че е така ,така е....ама ако е някой немит/а да мирише през дънките....манииии бегай..........

За авторката: Що не пробваш да му закачиш един ароматизатор "Борче" на топките и да му намажеш главата с чесън...100% неутрализира мириСъ!