- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ходите ли на диско?
Не!Едната причина е,чв съм на 14,а в хубавите дискотеки не пускат под 18.Другата е,че моите приятели май не си падат по тях и няма с кой да ида.Иначе мн ми се ходи.![]()
Не,глупаво е
Мене наще ме пускат но проблема е в намирането на компания...Първоначално написано от sladkish_14
Не.
Мразя дискотеките.
Много по приятно ми е да се съберем компания някъде, отколкото да се гъчкам с кифлите и педалите на тъпа чалга или хаус.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
не, ходя в локалното кафене на бай Пешо Мастията.
дискотеките са тъпиииииииииииииии![]()
когато имам време![]()
Ходя постоянно по клубове и дискотеки... кво да правя в нас. Тряя да се щурее! А и кви са тия ваще тъпи коментари от сорта на "не ходя, щото е тъпо" еми неандерталецо то си зависи от това как си го напраиш бе пффф![]()
Let The BEAT Control Your Body
ми попринцип през у4ебната година да ходя най-много 2 пътиНо ина4е през ваканцийте ходя всеки Петък,щото тогава най-много ми се ходи
По някога ми умръзва и не ходя с месеци....Така 4е ходя на диско
ГОРЕ ДОЛУ
![]()
Дискотеките са зараза, която ще бъде премахната от бъдещото тоталитарно управление!Първоначално написано от radito
![]()
Много често ходя даже... Обаче имаше едно мнение тука,че не е важно колко алкохол пиеш или колко цигари(SAS-a) пушиш.. Важното е да си направиш кефа.Наистина е така,...Обаче пък как да си направиш кефа ако не се натряскаш? хахаИма и случай в които е така..Веднъж бях излязла и не бях вкусила дори капка алкохол... И пак си изкарах супер яко!
Hodq za razvle4enie,kogato sum v nastroenie...![]()
![]()
Ходя когато имам време, утре мислим да се съберем пак компанийка и да отидим, ама има време, може да ни хрумне нещо друго![]()
Still a baby ...
Ххахахах...хора като теб ме карат да се смея...Първоначално написано от Totalitarianist
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ами попринцип обичам да ходя на диско.. обаче не всеки път имам време..
samo kogato imam svobodno vreme ve4er...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Миналата година нещо се бях объркал и няколко пъти посетих един бардак. Оооо не се връщам.
Дискотеките са били готини през миналото десетилетие, когато са пускали диско, рейв, денс, хардкор. Сега ако не пускат чалга, то ще е гаден комерсиален хаус. Така че, нямам работа там.![]()
КРъчмата е истинатаживата музика танциорки лудницата D:\cekata\Cekata-05-LIVE.mp3
Друго си е да има мезета![]()
Ами, ходя, но не много често. По такива Аморчета и т.н. не съм стъпвал от няколко години. Ходя по някои барове, Латино клубове също...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
+1Първоначално написано от Lady Death
а пък по темата през учебната година ходя 1-2 пъти на седмица иначе по-често![]()
Не-глупаво е!![]()
В момента - Не.
NE![]()
Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!