- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Трябва ми малко помощ...
Уфф сори за тъпата тема ама някой може ли да ми каже как се казва и как е официалното наименование на...ся как да го кажа като аз за тфа искам да ви питам питамабе академия ли е..школа ли е в Стара Загора мисля където се учи пилотаж, авиотехника и всякакви такива неща свързани с авиацията. Дано сте ме разбрали
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
о.0 мога ли да стана пилот там?от 2 дена си тормозя абонатите с тфа..ти май беше от тях..ама съм недоскив и зле с мат.
успех с намирането а и ако решиш-с влизането![]()
жени не се приемат за авиатори...поне в Долна Митрополия...жена не може да пилотира, може само да е втори пилот или нещо от сорта...шанс![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
никфа помощ за тебе, с нищо не си заслужилПървоначално написано от Momchence
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
нали знаеш муланще си отрежа косата и ще пусна коремче да ми скрие извивките хахаха
Ей Ивище...щи изям гъза!!
Иначе никой ли не се сеща...тфа в Долна Митрополия не е ли военно. Аз се интересувам от гражданската авиация. Иначе Джа и аз няма да мога да стана пилот щот съм с цайси...влече ме авиомеханика ли е кфо е там :Р
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Трябва да отида да проверя дали съществува още. Закриха летището и само ВВС имат база там, а за любители идея нямам как стоят нещата. Ако си надъхан мога да те затрупам със списания за тези неща![]()
в Долна Митрополия има авиатори, ама май е военно, да
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Не "май", ами...Първоначално написано от alice sw
![]()
Е мерси много, че все пак се опитахте да помогнетеПилот няма да стана ако ще да се насерЪ ама ме влече механиката..демек ако искам да стана авиотехник кфо правя?
Иначе би трябвало да има нещо и за граждански авиатори...все пак тряя да ги ръчка някой тея самоуети на България и Хемус еър![]()