- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- според вас възможно ли е
predi okolo 2 sedmici pravihme sex s priqtelq mi toi svar6i 1 pat svali si prezervativa i posle se bqhme oplesnali i toi mi go sloji pak 1-2 pati sled koeto az se drapnah i mu kazah da si sloji prezervativ za6toto dokolkoto znam v onaq mu rabota ostava po nqkoi spermatozoid sled kato e svar6il i sega ot nqkolko dena me boli korema no za malko nai 4esto mi se slu4va sutrin trqbva tezi dni da mi doide no o6te ne e i tva stra6no mnogo me pritesnqva taa spored vas ako sam bremenna simptomite(kato tova da me boli koremat) mogat li da sepoqvqt tolkova barzo
nai dobre si napravi test. sega kato se pritesnqva6 zadaljitelno 6te ti zakasnee. nqma smisal da izpada6 v nenujna panika ami si kupi test. uspeh
По принцип след изпразване действително оставас перма, ако мъйът не се е измил и отишъл до тоалетна. Това в кой ден от цикълът ти се случи, защото ако овулацията ти е минала, няма повод за притеснение. А дори и да не е- смятам, че количеството останала сперма е било малко, а и не се изпразнил в теб. Все пак, за да настъпи бременност е необходимо "изстрелване" на голям брой сперматозоиди, а при теб не е имало такова нещо. Болките в кореме може да са ПМС- шом трябва тези дни да ти дойде. Надявам се всичко да е ОК при теб![]()
Наистина болките в корема са заради това, че е време да ти идва, а не защото си бременна. Не е възможно толкова бързо да се появят симптоми![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Животоспособност на сперматозоида след еякулация : 30 секунди до 6 дена, според условията
м това го намерих в уикипедия тея 30 сек тряя да са при неблагоприятна среда (на въздух) и не мисля че си бременна по скоро е от притеснение
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Не мисля, че има причина да се притесняваш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!