.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    em-sity
    Guest

какво не ми е наред

здр. на всички искам да попитам защо на 13 години още нямам гърди ?Принтсипно аз сам слаба висока сам 160 и тежа 40 кг. дали е от тфа или може да се предава по паследствина линия.леля ми също е с малки гърди смисал развиват ми се растът но другите ми приятелки вече носят сутиен е има и др които нямат гърди мога ли с нещу да оскуря развитието чувала сам че с боза стафа ама аз не обичам

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Епа силикона не го измислиха безпричинно...
    Някои момичета просто имат малки гърди(или по-точно нямат...)...
    - Всички авто-части на едно място!

Повече от фен
    Град
    София
    Нема начин да ускориш растежа си
    И к'во ти пука като другите имат

Та на 13 години ти тепърва навлизаш в пубертета. А и си слабичка...след време ще започнеш да имаш ханш и ще напълнееш малко...тогава ще проимаш и гърди най-вероятно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    em se pak si na 13 ti ko iska6 110 santima ???? to i az s1m na tolko ama da kqje6 4e sa ogromni...emi ne sa
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

еми да ама (Аз зададох вапроса ама сам с рег.)

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    еми ще почнат да ти растът след като ти дойде цикъла.. (ако нямаш) ако имаш тогава ще се уголемят ама след време.. а може просто да имаш ген за малки гърди..

Аз сложих сутиен точно когато ми дойде цикъла.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

мноу благодаря на всички вече виждам че си тормозя напразно

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mey-si
    мноу благодаря на всички вече виждам че си тормозя напразно
    Eпа да ,аз кат бех на 13 немаше интернет ти си седнала за глупости да се тормозиш

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    и аз нямам цици. и се чувствам чудесно.
    само дето съм на малко повече годинки.
    алелуя.

ти па... млъкни питам момичетата ти случаино да имаш цици

Град
    LuNaTa
    mi se pak si na 13...ima takiva koito na tazi vazrast imat gardi i daje nqkoi golemi...ama e normalno na 13 da nqmash gardi ima tolkova godini da ti rastata spokoino be momiche
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Re: какво не ми е наред

Цитирай Първоначално написано от em-sity
    здр. на всички искам да попитам защо на 13 години още нямам гърди ?Принтсипно аз сам слаба висока сам 160 и тежа 40 кг. дали е от тфа или може да се предава по паследствина линия.леля ми също е с малки гърди смисал развиват ми се растът но другите ми приятелки вече носят сутиен е има и др които нямат гърди мога ли с нещу да оскуря развитието чувала сам че с боза стафа ама аз не обичам
    ся слушаи мене..отиваш и си земаш 10 литра боза..след което отиваш на зала и дигаш само за гарди...пиши ми ЛС да ти пратя система ^^....
    ши са нацепиш не се безпокой
    n0 l0v3 , n0 pa1n !

Град
    СофиЯ
    Както казаха по-горе, тепърва влизаш в пубертета. Започваш да се развиваш както физически, така и психически. Нямаш повод за притеснение! Все пак си на 13 а не на 23. Така че бъди спокойна! Има време за всичко!

Та ти тепърва навлизаш в пубертета не се впрягай има време да ти пораснът гърдите.Това че твойте преятелки са по развитие от теб нетрябва да те притеснява просто тяхната физика е по разлицна .Мойте приятелки носят сутиен с чашка С а аз с B и какво не ми преци.Такаче споко има време та ти тепърва ще растеш

Ами за сажаление няма начин по който да направиш така, че гърдите ти да започнат да растат-ами според мен това с малките гърди си е ген-по добре не се притисняваи и пеиеми това, че имаш малки гърди-то и моите не са големи

Град
    СофиЯ
    Абе, PEPITO SLADKATA, тя тепърва ще расте!!! Какво значи ''трябва да се примирш''. Все едно, че край, спира да кара пубертет и няма да и растат гърдите..Ама обогати си малко знанията и тогава пиши. Тя тепърва навлиза в пубертета, настъпват всякакви промени (както казах в предишното си мнение - и психически и физически ще се променя) а ти я плашиш..

Фен
    Град
    преместих се
    Аз на 13 какви гърди имах.. После отслабнах...сега съм толкова плоска че..чак вдлъбната:/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си