.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Има ли нещо вярно в това?

Ами зна4и възможно ли е повявата на луни4ки да е заради недостата4но измиване на лицето и недостата4ко козметика (крем,тоалетно мляко...)???

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    hmmm awe za tva nz ama az imam 4isto malko a da kaje6 4e ne6to ima sv1rzano s kozmetikata .. ne mi se vqrva .
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Re: Има ли нещо вярно в това?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами зна4и възможно ли е повявата на луни4ки да е заради недостата4но измиване на лицето и недостата4ко козметика (крем,тоалетно мляко...)???
    не.. мисля, че не е възможно

не това са глупости мисля че се получаваха от недостиг или излишък на някакво вещество
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

ЛУНИЧКИТЕ са резултат от нарушен пигментен обмен. Могат да се появят и по генетични причини. Срещат се най-често при хора с рижи и руси коси., чиято кожа съдържа по-малко меланин. За разлика от другите пигментни петна те са с по-светъл цвят. Обикновено се появяват през пролетта, а през зимата най-често избледняват. Да не забравяме все пак, че луничките освен тревоги придават и допълнителен чар.
    В гоогле пише всичко

не-не е възможно-луничките се появяват само и единствено от слънцето-аз имам лунички и ми се появиха още повече след това лято-появиха ми се от слънцето

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    не-не е възможно-луничките се появяват само и единствено от слънцето-аз имам лунички и ми се появиха още повече след това лято-появиха ми се от слънцето
    \/

възможно е разбирасе а може да е и от слънцето
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Здравейте.

Днес се върнах от даскало, и какво да видя, видях една бабичка да продава кисели краставички на улицата. Тя ми предложи 5 за левче. Аз, разбира се, не приех нейното скромно предложение. Чувствам се виновен за тази моя постъпка. Посъветвайте ме какво да правя, защото смятам да си слагам край на живота.

Ще посвиря малко на цигулка

Без спам моля
    Ако имате въпрос, можете да ми го зададете по всяко време на скайпа ми, който ще ви дам на ЛС

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

не!

генетично предопределени са. слънцето само ги проявява.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си