Цитирай Първоначално написано от Ziezi
Цитирай Първоначално написано от fti4ka
Цитирай Първоначално написано от Ziezi
Цитирай Първоначално написано от fti4ka
ми и аз много се притеснявах и разпитвах наляво и надясно какво ще ме питат и т.н. но общо взето няма нищо страшно.. могат да ти откажат виза по две причини - ако не владееш английски или ако си потенциален имигрант.. мен ме питаха ме колко съм години.. за кой път отивам в щатите.. какво ще работя там.. какво уча и т.н.. ще те питат все елементарни въпроси свързани с теб и семейството ти.. най-често гледат документите които си попълнила и те питат въпроси от там.. но не е изключено и да те пита например какво си сънувала вчера или какво си закусвала.. дори да не си спомниш си измисли нещо.. никога не отговаряй с "незнам" и задължително поздрави преди интервюто.. американците са луди на тази тема.. много се засягат иначе.. ако имаш някви въпроси питай!
Бе фтичке,стига говори глупости бе!В случая става дума за зелена карта(ако не,да ме поправи авторката),в такъв случай ако не кажеш,че ще избиеш всички американци и най-вече евреи всичко ще е наред!Ако за английски отказваха зелени карти 98% от емигрантите щяха да са си в България!
ти ако не знаеш английски къде си тръгнал бе??? ако ще бембена карта да имаш..
добре бе майка му стара,са що приказваш като не знаеш,айде кажи ми?две-трети от чужденците в Калифорния с зелена карта НЕ знаят английски-преди две седмици имаше такова проучване...Аре у лево!
ти май не схващаш какво ти обяснявам а?.. какво незнам по-точно?.. незнам че със зелена карта можеш да заминеш ли?.. хубаво много се радвам че ти знаеш.. ако прочетеш по-внимателно може и да ми схванеш мисълта.. това че може да се замине и без да знае английски е прекрасно направо чудесно но истината е че езика ще й трябва навсякъде ако иска да се оправи.. ако ще за хляб да отиде пак трябва да знае..

Brave_Heart на колко години си?.. не вярвам да те питат нещо сложно.. не се плаши.. а и има време.. какво си се запритеснявала от сега..