Първоначално написано от
fti4ka
ми и аз много се притеснявах и разпитвах наляво и надясно какво ще ме питат и т.н. но общо взето няма нищо страшно.. могат да ти откажат виза по две причини - ако не владееш английски или ако си потенциален имигрант.. мен ме питаха ме колко съм години.. за кой път отивам в щатите.. какво ще работя там.. какво уча и т.н.. ще те питат все елементарни въпроси свързани с теб и семейството ти.. най-често гледат документите които си попълнила и те питат въпроси от там.. но не е изключено и да те пита например какво си сънувала вчера или какво си закусвала.. дори да не си спомниш си измисли нещо.. никога не отговаряй с "незнам" и задължително поздрави преди интервюто.. американците са луди на тази тема.. много се засягат иначе.. ако имаш някви въпроси питай!
Бе фтичке,стига говори глупости бе!В случая става дума за зелена карта(ако не,да ме поправи авторката),в такъв случай ако не кажеш,че ще избиеш всички американци и най-вече евреи всичко ще е наред!Ако за английски отказваха зелени карти 98% от емигрантите щяха да са си в България!