.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Не мога да се впиша в обстановката

Az sam 8-mi klas tazi godina i sam v novo daskalo. Klasa mi e gotin i az si namerih priqtelki, no ima edin problem kogato sam s tqh ne e sashtoto kakto sas frendkite ot staroto mi daskalo. S novite fr ne znam za kakvo da si govorq i tova me kara da se 4ustvam super pottisnato i da ne spiram da mislq za starite fr. a mnogo iskam da se vpi6a v kartinkata i da se chustvam dorbe. Molq dai te nqkakvi saveti kakvo da pravq.

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

съвета, който мога да ти дам е да се отпуснеш. Годината едва сега започва, та вие на скоро сте се запознали, няма как веднага да се впишеш в обстановката....споко, всичко ще се нареди

Мега фен Аватара на sasha_90
    Скоро сте се запознали,нормално е да си притеснена.Занапред като се опознаете ще е по - хубаво.

Guest
    s1glasna s1m. i az kato otidoh v novoto mi daskalo vsi4ko be6e 6ibano otna4alo, no posle stana golqm kupon. oba4e ot kakto s1m v germaniq na u4ili6te napravo umiram vsqka sekunda. tuka naistina horata sa mn studeni. ot 1 godin s1m v tova daskalo i tezi ot klasa ne mi govorqt koi znaekolko mnoogo. ama pri tebe vsi4ko 6te e OK 6ot vsi4ki v BG sa mn pe4eni i na tebe 6te ti e kupon \/

Guest
    zna`che skoro sme pochnali obache tezi s koito se zapoznah vech si se chustvat blizki i men sashto ne chustvat blizka no az ne moga da kaq che gi chustvam kato priatelki.

Град
    София
    малка ли си недорасла ли си( да не дълбая повече),ноти го казаха хората не може да си толкова смотана че да не можеш да стигнеш до тоя извод и сама

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: Не мога да се впиша в обстановката

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Az sam 8-mi klas tazi godina i sam v novo daskalo. Klasa mi e gotin i az si namerih priqtelki, no ima edin problem kogato sam s tqh ne e sashtoto kakto sas frendkite ot staroto mi daskalo. S novite fr ne znam za kakvo da si govorq i tova me kara da se 4ustvam super pottisnato i da ne spiram da mislq za starite fr. a mnogo iskam da se vpi6a v kartinkata i da se chustvam dorbe. Molq dai te nqkakvi saveti kakvo da pravq.

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
    И аз съм така. Немога да се вписвам в обстановката. Предпочитам френдовете от махалата
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Още е минало много малко време.Като мине повече,ще научиш какви интереси имат и ще си намерите теми на разговор..предполагам

Винаги казвай каквото мислиш, все пак това си ти, не се правиш на някой друг!

Град
    софия , младостъ

СПОКО

Аз като бях 8-ми клас ми отне цели 2 месеца да се впиша в обстановката обаче постепенно се отпуснах тъй , че няма страшно ще се справиш

Град
    на майка ти у...
    Ти да не си хамелеон? Е, ако много искаш ще станеш, обещавам ти!
    ...Everything which could be eaten was eaten
    There were no bones left from people
    And shoals of hungry rats
    In desert metro tunnels, bomb shelters
    They started their fights,
    For life and genus
    And rats blood sprinkled poison snow...

Повече от фен
    E,tova e savsem normalno.Minali sa samo 3 dena ot na4aloto na godina,a i dori da si po4nala po-rano kato men vremeto ne e dostata4no da opoznae6 nqkogo.
    Az sega sa6to sam 8 klas,no v 5 klas smesiha dvete paralelki v edna i stanahme 33-ma. Dori da ne ti se vqrva, s pove4eto 3 godini ne sme si kazali i zdrasti.Dokato sq v noviq klas tolkova barzo si dopadnahme,4e ne mojem da sprem da govorim i da se nadvikvame.
    Zatova moq savet e da ne se pritesnqva6 i da se otpusne6.

пффф....и аз съм като теб!за да направя впечатление като взема кажа някоя глупост,която излиза толкова тъпо и почвам се чувствам най-сдуханата в цялото даскало.а да не говорим че сме се разделили на групички или поне аз така си мисля и когато едната от ДРУГАТА групичка дойте да говори с която и да е от останалите...няма тема на разговор!?
    аз попринцип съм си срамежливичка обаче за да стана така както съм сред френдове трябва някой да ми помогне.гадост!от горе на всичко и си харесах едно момче и взех че казах най-голямата глупост пред него
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    аз имам същият проблем от 3 години немога д се впиша в обстановката в новото даскало но неискам да те отчаивам при мен се получава така защото нямаме никакви общи интереси всички говорят кой как се е напил вчера примерно и няма как да се впиша защото пия в умерени количества не се наливам.Ти ще се впишеш със сигурност просто трябва да се отпуснеш и да разбереш какви интереси имат и така ще насмерите общи теми за разговор

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз съм 5та година в тоя клас и все още не се чувствам на място.Едно време се поразбирахме ама са ептен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си