- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Въпрос за цикъла ;)
Здравейте! Искам да ви попитам... възможно ли е при момиче преди да дойде цикъла и да няма признаци на това... искам да кажа: да не я боли корема, да не и избиват младежки пъпчици... и там другите, девойките ги знаят
т.1 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
мхмПървоначално написано от Devilka
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
колко възможно? Или може ли да се случи например 1 път да кажем за година... някви такива шансове? зависи ли от нещоБлагодаря предварително
![]()
Да, при мен се е случвало много пъти.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Мен ме заболява корема или след като ми дойде или 1 час преди това![]()
Така че всичко е възможно и определено не е ненормално.
Извинявайте, че така ви разпитвам, но вие сте девойки и на вас се надявамМоже ли да бъде причинено например от... ПОСТИНОР или ... някви хапчета за изпускане на цикъла и пр. ?
![]()
От постинор или от ескапеле цикъла може да подрани,да се забави,да дойде два пъти,но болки има само до няколко дни след като си взел хапчето като страничен ефект ( напрежение в гърдите,болки ниско в корема и т.н) пише го на листовката,ако не греша...Първоначално написано от toshky
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Да, напълно възможно е![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Възможно еДосега само веднъж съм имала ПМС
Смятай-за три-четири години само веднъж
![]()
Ами да-напълно вазможно и напълно нормално е да няма никакви признаци-но всеки е различен-при някой няма признаци, при друг има-така, че ако нямаш признаци не се притеснявай-нормално е![]()
Нормално е, все пак всеки човек е различен.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз често съм така. Корем, кръст започват да ме болят чак когато съм в цъкъл.
Ами искам да ви попитам нещо свързано с темата за да не пускам нова тема-търсих такава тема, но нямаше-та вапроса ми е следния:Значи обикновено гърдите ме болят 12 дни преди да ми дойде, а сега ми е 14ти ден и още не ми е дошло-това нормално ли е???Имам цикъл от 5 месеца и знам, че е норнмално да ми закъснява, но незнам това с гърдите нормално ли е!Плс помогнете и без ебавки![]()
ПМС ми е 17ти ден и още не ми два-ниормално ли е тва за пмс-щото то пмс е най-много 14 дни!!!
Ехо няма ли кой да ми помогне?ПМС ми е 15ти ден, а то е нормално да е 14 дни най-много![]()
![]()
![]()
Явно няма кой да ми помогне!
Напълно възможно е!![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Първият път като ми дойде нямаше нищо смисъл нито пъпки нито болки в корема нищо бях си добре .Но сега преди всеки цикъл поне 2-3 дена преди него адски непоносими болки в корема .
явно няма койда ми помохне, а аз си чакам вече 3 дена!Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
Чакай колкото си искаш. То е ясно, че вече никои не иска да ти отговаря!Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, възможно е.
Аз близо година нямах никакви симптоми преди да ми дойде. Нито ме болеше, нито нищо.
Ако и при теб е така един съвет от мен - дори да си с тампон не влизай във водни басейниЧе аз така се прецаках 1 година след като ми дойде за 1 път... Идва ми на летния лагер, тампончето и във водата. И от тогава болки в гърдите преди да ми дойде и зверска болка в корема първият ден от менструацията... Не е яко...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
mi az sym taka nqmam nito bolki v korema i predi i povreme na cikala i nqmam papki![]()
Възможно е ,да . Даже познавам такива приятелки ...
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]