- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Обрив след плуване в басейн...
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Znam 4e sigurno ima mnogo takiva temi ,sujelqvam no v momenta sum mnogo pritesnena zna4i predi nqkolko meseca nqkude poluvin godina s na6te bqhme za prez weekenda na hotel i ta s maika mi pluvahme v edin basein i i na dvete ne se poqvi nqkukuf obriv ne govorih mn s neq po taq tema no na neq i mina o6te togava a az o6te imam ... to e ne6to kato malki pup4ici i leko subri na momenti poprincip spazvam mnogo dobra li4na higiena i si se miq s razni intivni 6amplan4eta no tozi obriv me pritesnqva hodih pri li4niq mi lekar za napravlenie za genekolog ama otkaza da mi dade i mi predpisa nqkfi babe6ki metodi koito ne pomagat,ako nqkoi moje da mi pomogne...ina4e mai 6te trqbva pak da otida i po nastoqtelno da si vzema napravlenie
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
BoRn To Be WILD

AZ STI KAZA SAMO NAPRAWLENIE STOTO MN OT BABESKITE METODI NE SAMO 4E NE POMAGA AMI I WREDQT TAKA 4E NASTOQWAJ WSE PAK STAWA WAPROS ZA ZDRAWETO TI
ONE LIFE ONE LOVE

еми да и аз мисля 4е трябва да отида на генеколог но все пак ако някои е имал подобен проблем....
BoRn To Be WILD
не съм имала подобен проблем,но отиди на гинеколог! настоявай
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

и аз не съм имала подобен проблем,но защо не накараш майка ти да дойде с теб мисля че тя по-бързо ще ти издейства направление и изобщо всичко ше стане по-лесно,няма значение че на нея вече и е минало а на теб още нее
Може би просто тжоята кожа е по 4ъвствитална но задължително посети гинеколог
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Така се получава, защото в басейните слагат много препарати за поддържането му. Преди аз по-често посещавах басейни.....а преди това гинеколожката ми ми каза да се мажа с Низорал преди да вляза в басейна и след това......
Получава се също и от много чувствителна кожа, но все пак иди на гинеколог...нищо чудно да са гъбички.....да не те плаша, но от басейни и такива понякога и това става.....
Shtotu seki pikae v baseina i kakto kazaha zavyjdat sa gybichki.Koi znae otkoga ne e smenqna vodata..moje primerno da propusnat 1-2 dena ama nqkoi she im dyrji li smetka?Zatui vi kazvam HODETE NA MORE
щот не пикаят в морето, сеш' се
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
E te v moreto ne samo pikaqtama moish li da sravnish more s basein ?;] To moreto otnasq fsichko