.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Зад прозореца

Едно разказче от мен, дано ви хареса

Прозорец. Зад прозореца се вижда улицата, на която има хора. Ти ги гледаш, те бързат нанякъде. Защо плачеш? Съжаляваш ли ги? Не, не тях. Себе си съжаляваш ти.
    Гледаш с втренчен поглед през прозореца. Вали. Какво виждаш там навън? Не виждаш сивия дъждовен ден, а нашите минали моменти. Липсвам ли ти? Аз съм тук, наблизо, а съм толкова далеч. Протегни ръка и ще ме докоснеш, потърси обичта ми и не ще я откриеш. Помниш ли... бурята. Същата като тази. Бяхме заедно, ти не беше сам, беше обичан. Бяхме навън, на дъжда.
    Помниш ли когато си отиде? Казах, че не ме боли. Излъгах. Плаках и те изстрадах. Забравих те. Защо и ти не ме забравиш?
    Не можеш, това е което не можеш да признаеш. Обичаш ме, въпреки всичко, което каза и направи. Обичаш ме както в нощта на бурята, нощта на първата ни среща...
    Не можеш, няма да ми кажеш. Ще останеш зад своя прозорец и с насълзени очи ще гледаш света. Ала не света, а мен виждаш ти.
    И аз не мога, няма да ти кажа... ще те обичам до смъртта си.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    хубавичко е

Животът е адът описан в Библията!

Град
    У нас Си (=
    Малко се губи връзката. Уж героинята го е преживяла, а завършва с "Обичам те"..."идеята" е хубава, но не е обособена точно и ясно..хем "Протегни ръка и ще ме докоснеш, потърси обичта ми и не ще я откриеш", после пък "... ще те обичам до смъртта си." С няколко корекции би било далеч по-добре (:

Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Малко се губи връзката. Уж героинята го е преживяла, а завършва с "Обичам те"..."идеята" е хубава, но не е обособена точно и ясно..хем "Протегни ръка и ще ме докоснеш, потърси обичта ми и не ще я откриеш", после пък "... ще те обичам до смъртта си." С няколко корекции би било далеч по-добре (:
    Ами тя в началото казва, че го е забравила, а с последните си думи признава пред себе си лъжата.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Мега фен Аватара на Blab

Re: Зад прозореца

Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Протегни ръка и ще ме докоснеш, потърси обичта ми и не ще я откриеш. (правилният съюз е "но".)

Бяхме навън, на дъжда.(под/в?)
    Плаках и те изстрадах. (без "из" звучи по-добре, за да има загадъчност в следващото изречение, в което казваш, че си забравила)

Обичаш ме, както в нощта на бурята, нощта на първата ни среща...

Ще останеш зад своя прозорец и с насълзени очи ще гледаш света. Ала не света, а мен виждаш ти.(времената!може да е а мен ЩЕ виждаш ти)
    И аз не мога, няма да ти кажа... ще те обичам до смъртта си.
    Краят(посл. изр.) не ми харесва...
    Очаквах нещо от рода на - "Ще живееш в моя свят, нека аз да бъда в твоя..."

Клиширано е до болка и няма силна смислова връзка, демек няма и сюжет

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Billy Spleen
    Клиширано е до болка и няма силна смислова връзка, демек няма и сюжет
    Ще се съглася.Много от днешните "творци" не са се запознали с формата на разказа....за мен това е...словоизлияние....писмо, ако щеш..., но не и разказ.

Не претендирам, че творението ми е хубаво, че е нещо особено и т.н

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си