.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Sexitooo{}
    Guest

За пръв път ми се случва...

oxx znachi v momenta sam v adski trudno polojenie v koeto do sega ne sam ispadala. zna4i haresvam si edno mom4e ot mnogo vreme , no neznam toi dali me haresva ! ponqkoga g0 pokazva , dryg pat pak me kara da 4uvstvam zagadachnost. i nz. a nemoga da go pitam shtoto nqkak si mi e nelovko da ida i da go pitam 'ti haresvash li me' a i nie ne si govorim po4ti. problema e 4e kato se vidim i dvamata umirame ot sram i nz kvo da kajem. nz kfo da pravq s nego ! saveti ??? za parvi pat mi se sluchva tova ... da haresvam nqkoe mom4e i da neznam dali toi me haresva i mi e adski tapo...

CoRrEctEd bY aB-uSeR
    ЗАглавието трябва да е написано на кирилица.

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Ами когато се видите и там колкото и малко да си говорите вкарай му една целувка с език да видим какво ще стане
    Ако и тогава думите не потекат не знам ще е смешно да се държите като първолаци

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

.....

emiii az naprimer bih te posavetvala da .... namerish nachin da izleznete na kafe )) teiii moje bi sha minete prezvsqkvi temi iii nakraq tukovij.... stanalo neshtu pppp i az sam popadala v takava situaciq pri koqto ... mom4eto sa prai na interesno ))) opitai ... pakkk za tui pari ne vzimat ppPPPpp i nishtu ne gubish v kraina smetka ....
    Не ИСкам мНого....Искам ВсИчко....

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    почнете да си говорите.. като за начало..

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    повдигни въпроса по някакъв завоалиран начин А все пак ако и това не можеш престраши се нищо не губиш а и няма нищо лошо :P Успех

Цитирай Първоначално написано от MrAsNiKa
    Ами когато се видите и там колкото и малко да си говорите вкарай му една целувка с език да видим какво ще стане

Ете за тава посли викате курви на жените/момичетата...кфи са тея целувки на някЪф дет не го знайш иска ли те не те ли иска...много ясно че няма се дЪрпа(ако не е някъф сухан на макс де) ама това не значи че те харесва...просто излизайте преодолей страха си...и вярвай ми можеш. Аз например имах страх от високото щот като малк паднах от 2рия етаж...и адски ме беше страх...и как да го преодолея - качих се на един кран дет те дига на 60м височина с парапет до крЪста...после седях на ръба на блока без да ми прави впечатление...надявам се схвана идеята ми какво да направиш...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Geto Obelq
    izmisli nekav na4in i deistvai predi da e kusno ,ina4e posle 6te sujelqva6,otiva6 pri nego i mu vika6 EI ciganin kvo izpitva6 kum mene!?6egi4ka pitai go kakvi sa mo 4ustvata kum tebe i tolkova ako ne te haresva produljava6 na prede s visoko dignata glava i tursi6 drugoto mom4e Koito tursi 6te nameri :P
    Gospodi moga da se zakleq,za mnogo ne6ta az kopneq no bql flag nikoga nqma da razveq,znam 4e e gadno da se vozi6 v troleq mizeriqta e lo6a ideq.Mnogo 4esto poglejdam kum nebeto svalqm glava i vijdam 4e jiveq v geto,blokove ot paneli,ulici 4erno beli....

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse

Ете за тава посли викате курви на жените/момичетата...кфи са тея целувки на някЪф дет не го знайш иска ли те не те ли иска...много ясно че няма се дЪрпа(ако не е някъф сухан на макс де) ама това не значи че те харесва...просто излизайте преодолей страха си...и вярвай ми можеш. Аз например имах страх от високото щот като малк паднах от 2рия етаж...и адски ме беше страх...и как да го преодолея - качих се на един кран дет те дига на 60м височина с парапет до крЪста...после седях на ръба на блока без да ми прави впечатление...надявам се схвана идеята ми какво да направиш...

аз пък съм съгласен с Мрасника аз ли4но ако с некво моми4е таи са гледкаме ВЕ4Е бих отишал да я награбя ей така пред си4ки щот ина4е става едно протакане и накрая идва некой друг и я свива под носа ти
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse

аз пък съм съгласен с Мрасника аз ли4но ако с некво моми4е таи са гледкаме ВЕ4Е бих отишал да я награбя ей така пред си4ки щот ина4е става едно протакане и накрая идва некой друг и я свива под носа ти
    -2 точки!
    що бе
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Ти би отишъл,но това да го направи момиче.....някак си курвенско е!
    Е за кфо ? Се пак тя ш' изгуби не той ...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Трябва да преодолееш срама и да го питаш дали те харесва.Това е единствения начин да разбереш дали е истина.

отиди кажи му "не мога пове4е" и действай

Sexitooo{}

amii nali vi kazvam 4e ne si govorim pochti. Prosto kogato se vidim shtoto imame mnogo obshti poznati tam , vapreki 4e az ne sam ot tam baba mi jivee tam. no kato sme zaedno samo se gledame .. ne si govorim ina4e ako si govorihme shteshe da mi e po lesno , no sega e trudno. Shtoto ako ida i mu kaja 4e go haresvam taka bez dori da si govorim toi koi znae kvo she si pomisli i ako mi se izsmee i mi kaje e nie ne si govorim kak me haresvash? ohh bez nz ama shte mi stane adski nelovko zatva nemoga. A pak taka samo se izmachvam shtoto adski mnogo go haresvam i kato go vidq napravooo mn e sladak. a i kato mi se usmihne no nz kakvo da napravq...

P.S. Na 16 sam.
    Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...

Мега фен Аватара на koalka
    Подкрепям идеята за целувката .Може малко да го стресне, но пък така наистина ще разбереш дали те харесва.Трябва по някакъв начин да преодолееш този срам и да му кажеш нещо.Опитате ли се да говорите, наистина разговора ще потръгне и няма да се усетите как си говорите за много работи вече.

Аве момиче осъзнай се ! Отиди и го викни да излезете някъде - на разходка, на кафе..опознайте се, виж дали имате шанс заедно и тогава прецени дали да действаш или не ! Ако имате шанс - почваш го на полянката А ако не стане гледаш да се отдръпнеш и ако той дофтаса при теб след време значи иска нещо повече..

Sexitooo{}

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Подкрепям идеята за целувката .Може малко да го стресне, но пък така наистина ще разбереш дали те харесва.Трябва по някакъв начин да преодолееш този срам и да му кажеш нещо.Опитате ли се да говорите, наистина разговора ще потръгне и няма да се усетите как си говорите за много работи вече.

e da de tva e lesno , samo 4e parvo nali trqbva po nqkakav nachin da se doblija do nego. Nemoga prosto taka da ida pri nego i da go celuna. Znam 4e tva mnogo she pomogne , no nali trqbva parvo da se zagovorim i da idem na kafe i togava 4ak celuvkata, no kak? az parva do sega ne sam pravila nishto kam nqkoe mom4e. i zatfa mi e trudno. a i kato go vidq neznam kakvo mi stava zabravqm vsi4ko i se darja mn stranno. dai nqkakav savet parvo kak da go zagovorq ili da napravq taka 4e toi da go napravi...
    Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Еми рано или късно трябва да си поговорите бе хора , срещнете се някои път , непринудено , по едно кафенце и от дума на дума... така.. :P
    добър съвет
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си