.
Затворена тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 149
    haide kazvai za6toto nqma6 i min za gubene!i da kaje6 kak e minalo
    obi4am moeto milo

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не

И кво ся да я горим с бебето на клада ли?

Цитирай Първоначално написано от panther
    Цитирай Първоначално написано от petet
    кръвосмешение?абе ти фред ли си бе?!?!?! кво толкова няма ли да е бебе все пак? Бахти садиста!!!
    Бебе ще е, ама кръвосмешенията не случайно са забранени. Шанса от различни генетични болести се увеличава много. Иначе може да реши и да го роди - в 4 месец е малко късно вече за аборти.
    Може да си го гледа или да го даде в дом. Баси колко глупави хора има - не е истина.
    Ако е истина - говори с майка си и решавайте заедно как ще оправяте тая каша.
    Ако е измислица - да ти имам откачената фантазия ...
    И кво ся бебето и нея да я горим на клада ли?Да е мислила когато го е прайла.За аборт е късно!Шансовете да си увредиш и да нямаш деца повече има!Говори с ваще и виж кво можеш да направиш.Според мен си задръж бебето.Не го давай в дом в никакъв случай .Чудя се къде си бляла 4 месеца.Вече се съмнявам дали казваш истината .След брат ти прайла ли си го с някой друг?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    медицинските аборти са разрешени и възможни до 5-тия месец (20-21 седмица от бременността), но се правят, само ако е наложително, както в случая
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

разстрел, за теб и твоите родители които не са те направили човек. изглежда си генетично глупава и безотговорна, брат ти също, което пък идва от твоите родители. срам ме е от такива българи като вас - боклук!!! всъщност до това води преждевременното правене на секс без умствено узряване

Град
    някъде там...
    поредната бременна,която пак задава въпроса "как да им кажа,ще ме убият?" =D>

Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от Guarana®
    разстрел, за теб и твоите родители които не са те направили човек. изглежда си генетично глупава и безотговорна, брат ти също, което пък идва от твоите родители. срам ме е от такива българи като вас - боклук!!! всъщност до това води преждевременното правене на секс без умствено узряване
    Жалко за теб.Ти си точният пример за българин - да съдиш някого и навсяка цена да го сринеш със земята!

Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Винаги действате,а после мислите и после кфо да правя еми...мисли бе човек сега е късно вече! Говори с ваще и т'ва е друг вариант не виждам..!

Така е.

Супер фен Аватара на bEbsI
    Винаги действате,а после мислите и после кфо да правя еми...мисли бе човек сега е късно вече! Говори с ваще и т'ва е друг вариант не виждам..!
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Надявам се темата да е измислица.
    В противен случай, веднага кажи на майка си. Отидете на лекар. Може и да има възможност да махнеш бебето, както вече казаха аборт може да се направи до 5 месец, ако е наложително. А в твоя случай е така.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Честито
    Запознай ме с брат ти - явно може да го вдига и мъртво пиян (щом не те е познал)... Глупости, темата е ебавка!

Жалко за теб.Ти си точният пример за българин - да съдиш някого и навсяка цена да го сринеш със земята!
    Наистина, много жалко. Но по-жалко за олигофрени като теб и авторката, взаимноподкрепящи се. Винаги боклуците са се подкрепяли едни с други и ти доказваш правилото.

Относно сриването, а ти какво очакваш - да хваля и благословявам хора с психични и умствени проблеми като авторката ли? Деца, които вместо да си играят навън с връстниците си, да четат книги, да се развиват... правят кръвосмешение след злоупотреби с алкохол, забременяват и мислят да унищожат вече създадения живот? Това е жестоко престъпление и в една нормална държаща на традициите, етиката, морала и нормите страна такива биха най-малкото линчувани публично. Техните постъпки са не нормални, неправилни и не природо съобразни. Просто олигофрени! И ти петит, лайно скапано, ме съдиш за това, че не харесвам и не приемам, такива случаи станали предмет на тема в този форум!? Яяя, да вървиш по дяволите! Самият факт, че защитаваш тази малка курва те прави боклук като нея, а знае ли човек дали не си минала по нейния път и дали не го правиш точно от болка по горчив опит? Или може би се опитваш да прокарваш отровните виждания, че това което тя е направила и с което се хвали във форума е нещо нормално и разумно?

Човек, когато няма какво да каже, по-добре да замълчи!
    Най-малкото заслужава порицание в един интернет форум такива простаци... и това е бъдещето на нацията...

Пффф ако тва е истина си яко загазила...по добре кажи на майка ти и решете двете какво ще правите

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от Guarana®
    Наистина, много жалко. Но по-жалко за олигофрени като теб и авторката, взаимноподкрепящи се. Винаги боклуците са се подкрепяли едни с други и ти доказваш правилото.

Относно сриването, а ти какво очакваш - да хваля и благословявам хора с психични и умствени проблеми като авторката ли? Деца, които вместо да си играят навън с връстниците си, да четат книги, да се развиват... правят кръвосмешение след злоупотреби с алкохол, забременяват и мислят да унищожат вече създадения живот? Това е жестоко престъпление и в една нормална държаща на традициите, етиката, морала и нормите страна такива биха най-малкото линчувани публично. Техните постъпки са не нормални, неправилни и не природо съобразни. Просто олигофрени! И ти петит, лайно скапано, ме съдиш за това, че не харесвам и не приемам, такива случаи станали предмет на тема в този форум!? Яяя, да вървиш по дяволите! Самият факт, че защитаваш тази малка курва те прави боклук като нея, а знае ли човек дали не си минала по нейния път и дали не го правиш точно от болка по горчив опит? Или може би се опитваш да прокарваш отровните виждания, че това което тя е направила и с което се хвали във форума е нещо нормално и разумно?

Най-малкото заслужава порицание в един интернет форум такива простаци... и това е бъдещето на нацията...
    Suglasna napulno i iskam da kaja o6te ne6to - Ako az s1m napravila tazi meko kazano gre6ka edva li bih si priznala v foruma da stana za smqh i podigravka na vsi4ki. Ne se li sramuva6 ? Kak si mogla dori i murtvo piqna da celuva6 da gali6 da pravi6 seks s brat si ? s koito si si igrala qla spala kato normalni brat i sestra. Kak mojeeee nene naprao 4estno ti kazvam hvurli se ot nqkude!!!!!!!!!

Град
    Къде ли не
    Ох,Гордостта на България.Прочети по назад бе!!!
    Еми щом пиша значи имам свое мнение и ще го изказвам и да ти харесва и да не ти харесва.Да не съм казал да ходи да трепе бебето?!!?!?!?!?!?! ЗАЯВЯВАМ,ЧЕ СЪМ ТВЪРДО ПРОТИВ АБОРТИТЕ,ДОРИ СЪМ ГО КАЗВАЛ В МИНАЛИТЕ СИ ПОСТОВЕ! Да,ще я защитавам,проблем?Tва,че е направила тва бебе по възможно най-тъпият начин да не я прави по-различна.Ти от къде знаеш,че има умствени проблеми?Може да е по-умна и от теб.Всеки човек си има моменти на слабост,а нейният - бебето.А тва за брат к всеки прави квото си иска.Аз съм против това,но аз си имам живот,тя си има живот.

ДА,ЩЕ ПОДКРЕПЯМ,КОЙТО СИ ИСКАМ.НЕ Я ПРАВИ ПО-РАЗЛИЧНА ОТ МЕН,ТЕБ ИЛИ КОЙТО И ДА Е ДРУГ В ТОЗИ ФОРУМ ИЛИ КЪДЕТО И ДА Е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Имаш нужда от сериозна помощ!!! Утрепка.Хубаво,че "хората" с такъв характер като твоя си идват и отиват.

Град
    kadeto iskam
    Еми щом пиша значи имам свое мнение и ще го изказвам и да ти харесва и да не ти харесва.Да не съм казал да ходи да трепе бебето?!!?!?!?!?!?! ЗАЯВЯВАМ,ЧЕ СЪМ ТВЪРДО ПРОТИВ АБОРТИТЕ,ДОРИ СЪМ ГО КАЗВАЛ В МИНАЛИТЕ СИ ПОСТОВЕ! Да,ще я защитавам,проблем?Tва,че е направила тва бебе по възможно най-тъпият начин да не я прави по-различна.Ти от къде знаеш,че има умствени проблеми?Може да е по-умна и от теб.Всеки човек си има моменти на слабост,а нейният - бебето.А тва за брат к всеки прави квото си иска.Аз съм против това,но аз си имам живот,тя си има живот.
    Имаш нужда от сериозна помощ!!! Утрепка
    6tom q za6titava6 zna4i i ti ebe6 sestra si

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sentient_
    Имаш нужда от сериозна помощ!!! Утрепка
    6tom q za6titava6 zna4i i ti ebe6 sestra si
    Философите на новото време.
    Евала!!!

Град
    Къде ли не
    ДА ЩЕ Я ЗАЩИТАВАМ

СЕСТРА АЗ НЯМАМ ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ ЗА ТЕБ НЕЗНАМ

Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от huy_na_sky
    Набора си е свършил работата и аз съм на 17,аз имам сестра 88 и също бих я ебнал,много се дърва когато я видя по прашки,рано или късно няма отърване
    къде е емотинката за повръщане?

Мега фен Аватара на quench
    искам да се запозная с авторката

подкрепям с две ръце всяка форма на брутален инцест, особено ако се роди летален мутант, който да се дари на МА в буркан формалин

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от huy_na_sky
    Набора си е свършил работата и аз съм на 17,аз имам сестра 88 и също бих я ебнал,много се дърва когато я видя по прашки,рано или късно няма отърване
    KO PRAITE VE NQMA LI ZAKONI V TAZ DARJAVA VSEKI EBE SESTRA SI NQMA LI DRUGI MOMI4ETA ZA VAS ???

Град
    Къде ли не
    хаха
    и да има закони кво ще следят всеки който ебе сестра
    то си има закони ама кой ги спазва
    извратена работа

Баси майката...АБОРТ!!!

Re: Бременна от брат ми...

Цитирай Първоначално написано от Drink_or_Die
    molqvi hora pomognete mi ! predi 4 meseca imashe kupon u nas i az se napih i brat mi se beshe napil i pravihme sex. ot togava po4nah da povru6tam i cikala ne mi e idval vzeh si test za bremenost i toi beshe polojitelen . trqbva da otida na lekar no me e strah . ako sum bremena kakvo da pravq nashte 6te me ubiqt
    Разбирам, Явно страдаш от сериозно психично разтройство. Както и да е. Не ти вярвам !

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от fuckface
    Баси майката...АБОРТ!!!
    Kav abort tq v 4-q mesec

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от sentient_
    Цитирай Първоначално написано от fuckface
    Баси майката...АБОРТ!!!
    Kav abort tq v 4-q mesec
    може...но само по много важни причини.
    Това е важна!!!
    мммда щеше да е ако темата не беше ебавка! помислете малко бе хора!

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    4ustvam se kato v Matricata samo deto tvoq film e mnogo po-fantasti4en
    Next Time I`ll be True...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си