- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна от брат ми...
Съмнявам се...
Само алкохола ще я оправи... както и брат й![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Zdr na vs purvo! Iskam da kaja, 4e mn malko ot otgovorite bqha smisleni pove4eto bqha mn neseriozni. Mislq, 4e ve4e se e vidqlo, 4e ne ebavka temata. Nikoi po4ti ne oburna vnimanie na fakta, 4e momi4eto e bilo iznasileno ot brat si- toest ne e bilo po neino jelanie... Su6to taka tova ve4e e svur6en fakt i prestanete da se obqsnqvate kakvo e trqbvalo da napravi... Mn kofti se e polu4ilo vs... No nai-vajnoto sega e momi4eto da govori s brat si i sem si i te da re6at kakvo da pravqt. Az li4no bih predpo4ela da govorq s 2 si ba6ta, makar i da nqma mn 4esto vreme za men, no vinagi 6te nameri za takova ne6to.. Ako iska da govori s ba6ta si ili maika si, nqma zna4enie, no da ne poema nikakvi samoiniciativi!! Uspeh i pi6i kakvo se e slu4ilo!
SAMO LOST!
Че е трябвало да не блееш през тия 3-4 месеца-трябвало е...Не знам не те ли е тревожила липсата на цикъл...Имам толкова много неща да кажа и..направо съм отвратенаобаче станалото-станало...
Вместо да киснеш по форумите,поговори с ваще и ходете на лекар да правиш аборт...преди да е станало късно....
майкооооооо ебаси работата немам думи направоако тва е истина по добре кажи на майка си
ШшШшт тОвА нЕ е За фСеКи...ГлЕдА нИ лУнАтА и МиГа уНеМяЛа..ТаКиВа ЦеЛуВкИ тЯ дО дНеС нЕ е ВиДяЛа..тОвА сЕ кАзВа сТрАсТ..Не ПоМнЯ кОя сЪм аЗ,Но зНаМ чЕ нЕщО сУпЕр Се СлУчВа МеЖдУ нАс...
Значи ако си измисляш, мозък нямаш ! Ако е истина .. Хайде моля ти се бе .. Кат кажете '' Оо ма ние бяхме много пияни '' Е ш ме извиняваш, ама един НОРМАЛЕН човек, колкото и пиян да е , дрогиран или там кфото ще да е никога няма да направи написаното от теб .. Извратени хора колкото щеш .. Съжелявам ви наистина ..![]()
Любовта няма граници .. :>
Бременна от брат си???![]()
![]()
![]()
Нямам думи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иди кажи на майка си!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Темата е ебавка и на авторката явно й омръзна да си ги съчинява , затова спря да пиша
ляляля обожавам извратени филми![]()
![]()
![]()
аз пък го направих с на комшийката плюшените играчки
Впрочем това кат го написах как им викат на такива образи дет си падат по някви играчки а у
хора написах тема но никой не я вижда та да питам от чи...те растат ли сантиметрите на обколката и дължината на пениса?
a sega se 4atna za cikula a kude ti be6e akula prez tiq 4 meseca ne moja li po-rano da si kupi6 test,momi4etata na tvoqta vuzrast kato im zakusnee sedmica ti4at za test ti 4aka 4 meseca---zvu4i mi mnogo filmirano dano ne e istina,ako e 4estito 6te stava6 MAMA
Abe ti si mn tapa kolko i da sam piqna kolkoto i brat mi da e piqn nikoga tva nema da stane mejdu nas lele!!!!
Еми ако майка ти още не знае и брат ти също мисля, че най добрия вариант е да го запазиш за себе си... Вече е късно за аборт до колкото разбирам, ще трябва да раждаш, обаче поне можеш да оттървеш брат ти и майка ти от срама и нервите... Казваш на майка ти че детето е от някво гадже, което те е изчукало и после заебало... Такива случаи много има, майка ти предполагам ще те разбере... За мен това е най-добрия вариант... Ще ти е много трудно, но така ще си запазиш достойнството поне за пред другите, брат ти ще се оттърве напълно чист, а майка ти ще се наложи да преодолее само това, че си спала с грешния човек...
1. taka ili ina4e 6te te ubiqt, no pove4e 6te te mu4at ako razberat kato go rodi6, a i nqma da moje6 da napravi6 abort
2. deteto 6te e kato paqk - (4 4uce i 4 kraka) i 6te stane izvesten kato noviq 4ovek-paqk (samo kadeto nema da puska paqjini i nema da se e*e s green goblin po cela no6t) (iskah da kaja 4e 6te e nedugavo)
3. aborta e dosta riskovan, no e nai-dobrata opciq
su6tnost kato se zamislq ima mnogo po-dobra opciq ot aborta, rajda6 go, dava6 go v nekoi dom nekade na mainata si v drug grad i zabravq6 za slu4iloto se, a na va6te im kazva6 da ne ti piskat na glavata 6tot prez tva vreme ti e bilo dostatu4no kofti i vuob6te da ne ti pripomnqt za tva za da zabravi6 za slu4iloto se
dano da sa blizna4eta, ta da si pravat kompaniq v doma za siraci
uspeh pri rajdaneto
awe vie ludi li ste kak 6e bremenna ot brat si we q se osuznaite ti ako be6e iznasilena ili ne6to takova nai-malkoto ako ne si mnogo tupa (nz)6te6e da si zeme6 hap4e i o6te kolko sumata i varianti ima da ne dopuska6 da se stiga do tam
are xoi pii menta glog i valerqn
uspex
Black forever!
КАК МОЕ ДА ИМА ТОЛКОВА ТЪПИ ХОРАПървоначално написано от Drink_or_Die
![]()
Да спиш с брат си е 1во-кръвосмешение 2ро-идиотщина!
Идиотка е меко казано да те нарека,но нежелая да обиждам никой!
Сама се оправяй,никой не те е карал да се перкаш с брат си!?!!!?
Все едно АЗ да спа с моя брат,който ме е гледал от бебе!
Оле незнам оправяйте си се!
Боже,всеки ден се очудвам какви индивиди има по тоя свят.Абе,момиче,ти наред ли си?!!?4месеца не ти идва и ти чак тогава се усещаш какво може да е станало..
1-во ... какъв брат ти е той,след като "едва ли не те е изнасилил" (цитирам те),2-ро ти за себе си ли мислиш или за брат си?3-кажи му и на него,заедно ще поемете последиците.НЕ прави както някой беше казал,да кажеш на вашите,но да не казваш,че е от брат ти,100% той ще е по-виновен.
А сега...ти какво направи??Как е сега положението??Чакам (а и може би всички други) да кажеш какво е станало..
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
ole gorki4kata....brat ti e ebati "djak iznasilva4a"..po dobre kaji po skoro na maika ti..tq se 6te nameri kak da ti pomogne...i kato rodi6 bebeto(ako go rodi6..razbira se)kaji dali se e rodilo 4ovek ili sus nqkakfi izrodski 4erti 6oto mi e mn interesno da razbera![]()
Първоначално написано от sladkoto_imonche
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти чуваш ли се ве?!?!?!?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ааааа кво е станало с мацката?![]()
OO BOJE IMASH MNOGO SERIOZEN PROBLEM I SHTE SE NALOJI DA OTIDESH NA LEKAR MNOGO SI ZAGAZILA TOVA E UJASNO![]()
NA KOLKO SHTE TI I BRAT TI?
Бе вие чувате ли се ве , как ще бъде изнасилена от брат си и ще си трае и то 4 месеца.Както и няма да вземе никви хапчета при условие че знае кво са правили с брачето и.
Незнам за вас ама на мен това ми намирисва на някоя сапунка и като се съди по ужастната воня ще е ефтина сапунка.Според мен това дето го четем и дето повечето го вземате толкоз присърце е дело на някои болен 12 годишен мозък четящ прекалено много форуми.
А ако случаино това е истина ...кви комедии разправям и аз ... ама все пак да приемем че ти не си теле а момиче и че това е истина а не лъжа ще ти кажа само че сама си се прецакала.Следващия път като се напиеш гледай и татенцето да не оправиш.И аз имам сестра и ние сме се напивали по купоните ама нито аз съм я докосвал нито тя ми се е натискала ! ! ! Ти чисто и просто си поредната малка пикла дето се чуди кво да прави и ни занимава с извратените си фантазии.
П.П. Ако някои мисли че съм прекалено брутален може без лоши чувства сам да си тегли майните и да ми спести труда.
† \Somebody Needs You Tonight/ †
Достатъчно отговори са дадени по тази тема.
Заключвам!