.
Затворена тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 149 от общо 149
    Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    Съмнявам се...
    Само алкохола ще я оправи... както и брат й
    Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...

re:

Zdr na vs purvo! Iskam da kaja, 4e mn malko ot otgovorite bqha smisleni pove4eto bqha mn neseriozni. Mislq, 4e ve4e se e vidqlo, 4e ne ebavka temata. Nikoi po4ti ne oburna vnimanie na fakta, 4e momi4eto e bilo iznasileno ot brat si- toest ne e bilo po neino jelanie... Su6to taka tova ve4e e svur6en fakt i prestanete da se obqsnqvate kakvo e trqbvalo da napravi... Mn kofti se e polu4ilo vs... No nai-vajnoto sega e momi4eto da govori s brat si i sem si i te da re6at kakvo da pravqt. Az li4no bih predpo4ela da govorq s 2 si ba6ta, makar i da nqma mn 4esto vreme za men, no vinagi 6te nameri za takova ne6to.. Ako iska da govori s ba6ta si ili maika si, nqma zna4enie, no da ne poema nikakvi samoiniciativi!! Uspeh i pi6i kakvo se e slu4ilo!
    SAMO LOST!

Че е трябвало да не блееш през тия 3-4 месеца-трябвало е...Не знам не те ли е тревожила липсата на цикъл...Имам толкова много неща да кажа и..направо съм отвратена обаче станалото-станало... Вместо да киснеш по форумите,поговори с ваще и ходете на лекар да правиш аборт...преди да е станало късно....

майкооооооо ебаси работата немам думи направо ако тва е истина по добре кажи на майка си
    ШшШшт тОвА нЕ е За фСеКи...ГлЕдА нИ лУнАтА и МиГа уНеМяЛа..ТаКиВа ЦеЛуВкИ тЯ дО дНеС нЕ е ВиДяЛа..тОвА сЕ кАзВа сТрАсТ..Не ПоМнЯ кОя сЪм аЗ,Но зНаМ чЕ нЕщО сУпЕр Се СлУчВа МеЖдУ нАс...

Град
    Far Away .. :>
    Значи ако си измисляш, мозък нямаш ! Ако е истина .. Хайде моля ти се бе .. Кат кажете '' Оо ма ние бяхме много пияни '' Е ш ме извиняваш, ама един НОРМАЛЕН човек, колкото и пиян да е , дрогиран или там кфото ще да е никога няма да направи написаното от теб .. Извратени хора колкото щеш .. Съжелявам ви наистина ..

Любовта няма граници .. :>

Бременна от брат си???
    Нямам думи
    Иди кажи на майка си!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Темата е ебавка и на авторката явно й омръзна да си ги съчинява , затова спря да пиша

ляляля обожавам извратени филми аз пък го направих с на комшийката плюшените играчки Впрочем това кат го написах как им викат на такива образи дет си падат по някви играчки а у

хора написах тема но никой не я вижда та да питам от чи...те растат ли сантиметрите на обколката и дължината на пениса?

a sega se 4atna za cikula a kude ti be6e akula prez tiq 4 meseca ne moja li po-rano da si kupi6 test,momi4etata na tvoqta vuzrast kato im zakusnee sedmica ti4at za test ti 4aka 4 meseca---zvu4i mi mnogo filmirano dano ne e istina,ako e 4estito 6te stava6 MAMA

Abe ti si mn tapa kolko i da sam piqna kolkoto i brat mi da e piqn nikoga tva nema da stane mejdu nas lele!!!!

Еми ако майка ти още не знае и брат ти също мисля, че най добрия вариант е да го запазиш за себе си... Вече е късно за аборт до колкото разбирам, ще трябва да раждаш, обаче поне можеш да оттървеш брат ти и майка ти от срама и нервите... Казваш на майка ти че детето е от някво гадже, което те е изчукало и после заебало... Такива случаи много има, майка ти предполагам ще те разбере... За мен това е най-добрия вариант... Ще ти е много трудно, но така ще си запазиш достойнството поне за пред другите, брат ти ще се оттърве напълно чист, а майка ти ще се наложи да преодолее само това, че си спала с грешния човек...

Az sam prosto potresena..kakvi li ne ne6ta sam 4uvala i ve4e po4ti ni6to ne moje da me u4udi ama to tva...nz nz prosto ne znam kak mogat da se slu4vat takiva ne6ta
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

1. taka ili ina4e 6te te ubiqt, no pove4e 6te te mu4at ako razberat kato go rodi6, a i nqma da moje6 da napravi6 abort
    2. deteto 6te e kato paqk - (4 4uce i 4 kraka) i 6te stane izvesten kato noviq 4ovek-paqk (samo kadeto nema da puska paqjini i nema da se e*e s green goblin po cela no6t) (iskah da kaja 4e 6te e nedugavo)
    3. aborta e dosta riskovan, no e nai-dobrata opciq

su6tnost kato se zamislq ima mnogo po-dobra opciq ot aborta, rajda6 go, dava6 go v nekoi dom nekade na mainata si v drug grad i zabravq6 za slu4iloto se, a na va6te im kazva6 da ne ti piskat na glavata 6tot prez tva vreme ti e bilo dostatu4no kofti i vuob6te da ne ti pripomnqt za tva za da zabravi6 za slu4iloto se

dano da sa blizna4eta, ta da si pravat kompaniq v doma za siraci
    uspeh pri rajdaneto

Град
    kofata za bokluk

:D:D:D

awe vie ludi li ste kak 6e bremenna ot brat si we q se osuznaite ti ako be6e iznasilena ili ne6to takova nai-malkoto ako ne si mnogo tupa (nz)6te6e da si zeme6 hap4e i o6te kolko sumata i varianti ima da ne dopuska6 da se stiga do tam
    are xoi pii menta glog i valerqnuspex
    Black forever!

сега ше родиш дете козел

Град
    Русе

Re: Бременна от брат ми...

Цитирай Първоначално написано от Drink_or_Die
    molqvi hora pomognete mi ! predi 4 meseca imashe kupon u nas i az se napih i brat mi se beshe napil i pravihme sex. ot togava po4nah da povru6tam i cikala ne mi e idval vzeh si test za bremenost i toi beshe polojitelen . trqbva da otida na lekar no me e strah . ako sum bremena kakvo da pravq nashte 6te me ubiqt
    КАК МОЕ ДА ИМА ТОЛКОВА ТЪПИ ХОРА
    Да спиш с брат си е 1во-кръвосмешение 2ро-идиотщина!
    Идиотка е меко казано да те нарека,но нежелая да обиждам никой!
    Сама се оправяй,никой не те е карал да се перкаш с брат си!?!!!?
    Все едно АЗ да спа с моя брат,който ме е гледал от бебе!

Оле незнам оправяйте си се!

Боже,всеки ден се очудвам какви индивиди има по тоя свят.Абе,момиче,ти наред ли си?!!?4месеца не ти идва и ти чак тогава се усещаш какво може да е станало..
    1-во ... какъв брат ти е той,след като "едва ли не те е изнасилил" (цитирам те),2-ро ти за себе си ли мислиш или за брат си?3-кажи му и на него,заедно ще поемете последиците.НЕ прави както някой беше казал,да кажеш на вашите,но да не казваш,че е от брат ти,100% той ще е по-виновен.

А сега...ти какво направи??Как е сега положението??Чакам (а и може би всички други) да кажеш какво е станало..
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

ole gorki4kata....brat ti e ebati "djak iznasilva4a"..po dobre kaji po skoro na maika ti..tq se 6te nameri kak da ti pomogne...i kato rodi6 bebeto(ako go rodi6..razbira se)kaji dali se e rodilo 4ovek ili sus nqkakfi izrodski 4erti 6oto mi e mn interesno da razbera

Цитирай Първоначално написано от sladkoto_imonche
    ole gorki4kata....brat ti e ebati "djak iznasilva4a"..po dobre kaji po skoro na maika ti..tq se 6te nameri kak da ti pomogne...i kato rodi6 bebeto(ako go rodi6..razbira se)kaji dali se e rodilo 4ovek ili sus nqkakfi izrodski 4erti 6oto mi e mn interesno da razbera
    Ти чуваш ли се ве?!?!?!?
    Ааааа кво е станало с мацката?

OO BOJE IMASH MNOGO SERIOZEN PROBLEM I SHTE SE NALOJI DA OTIDESH NA LEKAR MNOGO SI ZAGAZILA TOVA E UJASNO

NA KOLKO SHTE TI I BRAT TI?

Град
    Rousse
    Бе вие чувате ли се ве , как ще бъде изнасилена от брат си и ще си трае и то 4 месеца. Както и няма да вземе никви хапчета при условие че знае кво са правили с брачето и. Незнам за вас ама на мен това ми намирисва на някоя сапунка и като се съди по ужастната воня ще е ефтина сапунка.Според мен това дето го четем и дето повечето го вземате толкоз присърце е дело на някои болен 12 годишен мозък четящ прекалено много форуми.

А ако случаино това е истина ... кви комедии разправям и аз ... ама все пак да приемем че ти не си теле а момиче и че това е истина а не лъжа ще ти кажа само че сама си се прецакала.Следващия път като се напиеш гледай и татенцето да не оправиш.И аз имам сестра и ние сме се напивали по купоните ама нито аз съм я докосвал нито тя ми се е натискала ! ! ! Ти чисто и просто си поредната малка пикла дето се чуди кво да прави и ни занимава с извратените си фантазии.

П.П. Ако някои мисли че съм прекалено брутален може без лоши чувства сам да си тегли майните и да ми спести труда.
    † \Somebody Needs You Tonight/ †

ramaiana
    Guest
    Достатъчно отговори са дадени по тази тема.
    Заключвам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си