.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Дарина
    Guest

НЕ МОГА ДА СЕ СПРАВЯ...МОЛЯ ВИ ВАЖНО Е !!! ТОЙ МЕ ЗАПЛАШВА !

Здравейте,моля ви помогнете ми нуждая се от спешен съвет.Влюбих се в учителя си по физкултура.Не мога да спра да мисля за него.Той е просто изключително мил и се отнася с мен много добре.Дори след часовете оставаме да си поговорим... Всичко беше добре докато не го целунах.В началото той ме изгледа странно,но после ми отвърна със същото.И така правихме секс.Аз съм само на 15 год,а той е женен и си има дете.Какво да правя сега почти всеки път след часовете отивам в кабинета му и това се повтаря и пак и пак... И ак0 не стане това,което той иска той започва да ме заплашва... нЕ мога да направя нищо моля ви кажете мнението си ?!?!

мили боже.днеска попадам на най-извратениет теми.ти си си виновна.как може да се влюбиш в учителя си,а пък и тогора на всичко той е женен и с дете.Може да го съдиш за изнасилване и че те е заплашвал ако не му пуснеш.Само тва мога да ти кажа.

Голям фен
    Защо го оставяш да те заплашва, по скоро ти имаш с какво да го заплашиш Ти си дете , той възрастен и следователно носи цялата отговорност .. а и има жена и дете , ако темата не е ебавка , просто не виждам с какво може да те заплашва ??

Re: НЕ МОГА ДА СЕ СПРАВЯ...МОЛЯ ВИ ВАЖНО Е !!! ТОЙ МЕ ЗАПЛАШ

Ами опитвай да се оправдаваш с нещо, за да си тръгваш рано. Като за начало можеш да казваш, че си на зъболекар, после нещо друго, абе направо питай да те освободи от час, защото имаш проблем... Измисляй си по нещо за всеки път, в най-лошия случай се местиш в друг клас или правиш каквото можеш (ако можеш) да ви сложат друг учител по физкултура. Ако и това не стане просто прави така, че секса с теб да не му харесва. Абе не знам.. то си зависи конкретно от ситуацията, но можеш да измислиш много причини, за да се изплъзнеш. Можеш да помолиш някоя съученичка(в края на часа) да започне да те вика и да те дърпа, уж че се е случило нещо излкючително важно и спешно... това самата аз съм го правила, макар и не в подобна ситуация, но при мен помага
    п.с. Не бързай да казваш на родителите си, знам че това е правилното решение, но като се замисля ако бях на твое място щях да оставя този вариант за съвсем краен случай, предполагам не ти се разправя и с полицията(ако ти се разправяще нямаше да пишеш тук) но това не ти пречи да го заплашиш, че ще кажеш на вашите или ще кажеш, че те е изнасилил и така... Заплашвай и ти Успех!

Град
    някъде там...

Цитирай Първоначално написано от Дарина
    Здравейте,моля ви помогнете ми нуждая се от спешен съвет.Влюбих се в учителя си по физкултура.Не мога да спра да мисля за него.Той е просто изключително мил и се отнася с мен много добре.Дори след часовете оставаме да си поговорим... Всичко беше добре докато не го целунах.В началото той ме изгледа странно,но после ми отвърна със същото.И така правихме секс.Аз съм само на 15 год,а той е женен и си има дете.Какво да правя сега почти всеки път след часовете отивам в кабинета му и това се повтаря и пак и пак... И ак0 не стане това,което той иска той започва да ме заплашва... нЕ мога да направя нищо моля ви кажете мнението си ?!?!
    мммхм....ебавка му се вика на тва

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Полиция....?
    - Всички авто-части на едно място!

o gospodi ... koi te kara da pravish sex s pylnoleten, kogato ti ne si ... bqgai pri mama i i kaji za da moje toq da si ide na toplo i da go opravqt na zadna v zatvora

Преди да започваш такава връзка е трябвало да помислиш за последствията.
    Кажи на родителите си и след това заедно решете какво да предприемете.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Сподели с родители те си.Те могат да ти помогнат.

Цитирай Първоначално написано от Don't touch me
    мммхм....ебавка му се вика на тва
    Не се знае

Голям фен
    Град
    ..::SHUMEN::..
    A, aз тази история и друг път съм я чела сякаш....малко да я бяхте променили....
    I CAN'T GET NO SLEEP

Град
    Пловдив
    мисля,че трябва да ти спрат кабелната.. х_х Не знам в кой американски тийн филм си го гледала тва...А пък ако е истина-той е педофил,а ти си ааадски глупава..
    Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
    Ханна (•_●) каза: ne kon
    Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х

Мега фен Аватара на quench

следващата стъпка ще е да снима клипче с теб и да го пусне в нета за свободно теглене

тогава ще разберем дали е било истина

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    София
    абе ти луда ли си за кво те заплашва ,че ще издаде ,че те малтретира? кажи му да си го навре отзад и си излез да видим пък кво ще стане....ще те остви на поправка по физическо може би

Той не е в положение да те заплашва защотото само и единствено ТОЙ извършва пресътпление, а не ти. За това ако те заплаши отново му кажи, че ще отидеш в полицията или, че леля ти е прокурор и ще му се стъжни живота. За секс с малолетна може да лежи до 5 години в затвора дори и ти да казваш че е било по твое желание той отива в затвора

vnimavai zashtoto tova moje da stane opasno i da si navlechesh problemi,toi e jenen ima si i dete,zatova dori da si vlubena v nego ne se zanimavai s nego .. edin den kaji mu v o4ite kfo te tormozi pak ako rshi da te zaplashva taka po seriozno ili da ti posqga kaji na klasnata si , na mama i tati ili na 166!
    neznam dali temata e ebavka no ako e istina ne e na dobre
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    Защо го оставяш да те заплашва, по скоро ти имаш с какво да го заплашиш Ти си дете , той възрастен и следователно носи цялата отговорност .. а и има жена и дете , ако темата не е ебавка , просто не виждам с какво може да те заплашва ??

+1

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ами не е било редно да го целуваш, но ... станалото- станало. Сподели с вашите (не знам как ще реагират, като им кажеш, че си го целунала първа и че е женен с деца) и подайте жалба срещу него. Все пак си на 15!

П. П. Дано не си измисляш!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Ямайка:)
    Тва малко ми се струва нереално, но ако е вярно и ти почни да го заплашваш..
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    хаахха добре бе
    Let The BEAT Control Your Body

а може ли да те попитам първо с къ'ф акъл си правила секс с него??

във какво точно се изразяват заплахите му? че ще ти остави двойка ли, ииили пък ше вземе едни кубинки и бокс да те нарита ли... хаха успех

говори с родителите си, ако положението се оправи (в което се съмнявам) смяна на училището също е вариант..

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Ти сама си си виновна.Щом те заплашва..по добре кажи на родителите си!!!!
    Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!

Защо не мислиш първо,бе момиче???
    Това е кофти ситуация,ама ти си си виновна, като спиш с разни чичковци :S
    Поговори с родителите си и вземете решение.
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от nasi141
    мили боже.днеска попадам на най-извратениет теми.ти си си виновна.как може да се влюбиш в учителя си,а пък и тогора на всичко той е женен и с дете.Може да го съдиш за изнасилване и че те е заплашвал ако не му пуснеш.Само тва мога да ти кажа.

Children are lovely, before they get ugly
    and learn to do bad stuff.
    Flowers are pretty, before they get shitty
    and they rot and turn to dust.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си