- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НЕ МОГА ДА СЕ СПРАВЯ...МОЛЯ ВИ ВАЖНО Е !!! ТОЙ МЕ ЗАПЛАШВА !
Здравейте,моля ви помогнете ми нуждая се от спешен съвет.Влюбих се в учителя си по физкултура.Не мога да спра да мисля за него.Той е просто изключително мил и се отнася с мен много добре.Дори след часовете оставаме да си поговорим... Всичко беше добре докато не го целунах.В началото той ме изгледа странно,но после ми отвърна със същото.И така правихме секс.Аз съм само на 15 год,а той е женен и си има дете.Какво да правя сега почти всеки път след часовете отивам в кабинета му и това се повтаря и пак и пак... И ак0 не стане това,което той иска той започва да ме заплашва... нЕ мога да направя нищо моля ви кажете мнението си ?!?!
мили боже.днеска попадам на най-извратениет теми.ти си си виновна.как може да се влюбиш в учителя си,а пък и тогора на всичко той е женен и с дете.Може да го съдиш за изнасилване и че те е заплашвал ако не му пуснеш.Само тва мога да ти кажа.
Защо го оставяш да те заплашва, по скоро ти имаш с какво да го заплашишТи си дете , той възрастен и следователно носи цялата отговорност .. а и има жена и дете , ако темата не е ебавка , просто не виждам с какво може да те заплашва ??
Ами опитвай да се оправдаваш с нещо, за да си тръгваш рано. Като за начало можеш да казваш, че си на зъболекар, после нещо друго, абе направо питай да те освободи от час, защото имаш проблем... Измисляй си по нещо за всеки път, в най-лошия случай се местиш в друг клас или правиш каквото можеш (ако можеш) да ви сложат друг учител по физкултура. Ако и това не стане просто прави така, че секса с теб да не му харесва. Абе не знам.. то си зависи конкретно от ситуацията, но можеш да измислиш много причини, за да се изплъзнеш. Можеш да помолиш някоя съученичка(в края на часа) да започне да те вика и да те дърпа, уж че се е случило нещо излкючително важно и спешно... това самата аз съм го правила, макар и не в подобна ситуация, но при мен помага![]()
п.с. Не бързай да казваш на родителите си, знам че това е правилното решение, но като се замисля ако бях на твое място щях да оставя този вариант за съвсем краен случай, предполагам не ти се разправя и с полицията(ако ти се разправяще нямаше да пишеш тук) но това не ти пречи да го заплашиш, че ще кажеш на вашите или ще кажеш, че те е изнасилил и така... Заплашвай и тиУспех!
мммхм....ебавка му се вика на тваПървоначално написано от Дарина
![]()
o gospodi ... koi te kara da pravish sex s pylnoleten, kogato ti ne si ... bqgai pri mama i i kaji za da moje toq da si ide na toplo i da go opravqt na zadna v zatvora
Преди да започваш такава връзка е трябвало да помислиш за последствията.
Кажи на родителите си и след това заедно решете какво да предприемете.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не се знаеПървоначално написано от Don't touch me
![]()
A, aз тази история и друг път съм я чела сякаш....малко да я бяхте променили....
I CAN'T GET NO SLEEP
мисля,че трябва да ти спрат кабелната.. х_х Не знам в кой американски тийн филм си го гледала тва...А пък ако е истина-той е педофил,а ти си ааадски глупава..
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
следващата стъпка ще е да снима клипче с теб и да го пусне в нета за свободно тегленеПървоначално написано от Дарина
тогава ще разберем дали е било истина
![]()
абе ти луда ли сиза кво те заплашва ,че ще издаде ,че те малтретира?
кажи му да си го навре отзад и си излез да видим пък кво ще стане....ще те остви на поправка по физическо може би
![]()
![]()
Той не е в положение да те заплашва защотото само и единствено ТОЙ извършва пресътпление, а не ти. За това ако те заплаши отново му кажи, че ще отидеш в полицията или, че леля ти е прокурор и ще му се стъжни живота. За секс с малолетна може да лежи до 5 години в затвора дори и ти да казваш че е било по твое желание той отива в затвора![]()
vnimavai zashtoto tova moje da stane opasno i da si navlechesh problemi,toi e jenen ima si i dete,zatova dori da si vlubena v nego ne se zanimavai s nego .. edin den kaji mu v o4ite kfo te tormozi pak ako rshi da te zaplashva taka po seriozno ili da ti posqga kaji na klasnata si , na mama i tati ili na 166!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neznam dali temata e ebavka no ako e istina ne e na dobre![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Първоначално написано от Atika
+1
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Ами не е било редно да го целуваш, но ... станалото- станало. Сподели с вашите (не знам как ще реагират, като им кажеш, че си го целунала първа и че е женен с деца) и подайте жалба срещу него. Все пак си на 15!
П. П. Дано не си измисляш!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Тва малко ми се струва нереално, но ако е вярно и ти почни да го заплашваш..
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
хаахха добре бе![]()
Let The BEAT Control Your Body
а може ли да те попитам първо с къ'ф акъл си правила секс с него??
във какво точно се изразяват заплахите му? че ще ти остави двойка ли, ииили пък ше вземе едни кубинки и бокс да те нарита ли...![]()
хаха успех
говори с родителите си, ако положението се оправи (в което се съмнявам) смяна на училището също е вариант..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ти сама си си виновна.Щом те заплашва..по добре кажи на родителите си!!!!
Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!
Защо не мислиш първо,бе момиче???
Това е кофти ситуация,ама ти си си виновна, като спиш с разни чичковци :S
Поговори с родителите си и вземете решение.
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Първоначално написано от nasi141
Children are lovely, before they get ugly
and learn to do bad stuff.
Flowers are pretty, before they get shitty
and they rot and turn to dust.