- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- за тревата пак
какво значи при тревата 5ца, 10 ка?за грам или лв се отнася? и една цигра трева(2лв) колко грама е/?
5-ца или 10-ка се отнася за парите ... това което ще ти дадат за тези пари нявсякъде е различно! Това да ти продават свита цигара марихуана отдавна отмина като практика, незнам къде още се прилага ... но си е пълна набутка.... както казах във всеки град е различна цената и качеството ... По принцип за 10 лв ти дават 4,5 гр... но напоследък грама много поскъпна и плъзнаха някакви имитации на холандки масета... дето са по 10 лв 1гр... най добре си е за 25 лв = 1 гр истински холандец... ама не се препоръчва за начинаещи щото може да припадат (пък и страшно трудно се намира). Най-добре си е да си имаш приятел, който живее в Холандия и да ти праща или да му ходиш на гости ...![]()
![]()
![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
хХААХАахахаХА я се осъзнай малко бе,за 10 лева 4,5 грама къде го има тфа бе?ако не познаваш човека за 10 лева ще ти даде 2 грама...а за тфа че е поскъпнало зависи,има "холандец" по 12,13,15 но вече масова практика е да дават "мароканеца" като "холандец",са обаче ще ви светнем за целата истина,всъщност не пушите нито "ХОЛАНДЕЦ" нито "МАРОКАНЕЦ" а просто хубав български чадел,и най-обикновените дилъри почнаха да правят пара заради такива хора,щото место за 5 като дадеш 15,а той го е зел за 2,сметайте сами,да продаде 10 холандеца днеска колко са напред.....
a една цигара колко грама е горе долу
Както казах всеки град е различно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Got'NoThingToProove
В Перник килото 400 лв, в бургас 2000 ( в най-добрия случай) така че не ми обяснявай в твоя край кое колко е .... не навсякъде всичко е еднакво!
Зависи на какви хора ще попаднеш. В София има всичко на всякакви цени от най-тъпия жмел до скънковете....
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Аз съм от София,и като си толко голем знаеш ли кфо е скънк?
Хаххахахахаххахахахахахах ахахахха Какво искаш сега? Да ти опиша как хваща растението,как изглежда,какви са му на цвят главите, за колко време расте,дали е индор или аутдор или какво по точно ??? Бахти малоумния въпрос....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми аз казвам 400 защото наскоро приятел от там ми се обади за оферта... Сега то не е само 1 маняка с оферите така че...Първоначално написано от Whisskas
![]()
Абе здраве да е, както и да е.... не съм тръгнал си купувам кила... докат го изпуша ще мухляса
![]()
Е не мисляАма виж,нали знайш хора всякакви,офери всякакви, БГ не е много малка страна... кои от каде вкарва,кой какво отглежда ... та така ...
Важното е хубав качак да има пък ... от къде е не ме ебе
![]()
Хахаха така е, така е....![]()
tas treva she q iba v gyza as minalata godina vav vn gramcheto beshe lefche 50ka 50 kinta a sq 50ka e 400 kinta ako e chuk
емиии... във варна в момента 50 гр е 50лв.Първоначално написано от uB4o0o0
и ако стаа дума във варна марата е най-скъпа от цяла българия...![]()
Нема никъде толкова невежи хора които искат да ги мислят за мн отворени! Смешни сте бе не разбирате ли?!?Първоначално написано от blaah
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
лИз-бЛиЗ
хора осазнаите се
1 5ца е 1.5г 10та е 3г цигарата върви 2лв хлоандеца 1дна цигара е 7лв
ако някои иска нещо да си вземе нека пише за региона на Велико Търново
лИз-бЛиЗ
Бахти схемите имате във вашият край ... нали уж от масака се затъпявало, как ги мислитеПървоначално написано от klowna
![]()
![]()
![]()
извинявай че питам ..след тва кво стана ..Първоначално написано от Whisskas
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Мен са ми казвали, че като те хванат е най-добре да натопи някой умрял наркоман, че ти е дал материала.
Иначе ти къде я беше скрила слимката?
Хаха добре си реагирала =D>
Мен в сутиена ми е много тъпо да нося като знам че първо там ще проверят, но рядко ги крия на по закътано..
Иначе и аз знам като те хванат да се правиш на луд, да незнаеш от къде се е появило, ала бала и случайно да не те запишат като разпространител,че ....![]()
Мен ей така най- много ме дразни факта че гонят ей такива кат нас- потребители, а всички куки си играят заедно с големите дилъри.![]()
да и аз мисля че това е жалко ... и се надявам скоро нещата да се оправят .... много силно даже !Първоначално написано от FreAK_
тва иначе да те гепат е много кофти честно !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
баси а аз си мислех че момичетата не ги джобятмен са ме джобили 4-5 пъти ама винаги ме оцелват като нямам нищо
кашетата не си ги казвам че може тука куки да има хах
![]()
пфф човек.. и момичетата ги джобят за жалост
веднъж са ме карали на улицата да си свалям връзките от кецоветеее, предстаате ли си за кфо говора?!
а друг път.. лято е.. аз и едно момче си вървим,а той в себе си с яко коз и некфи куки ни спират(двама мъже) и почват на мен да ми се заяждат първо.преджобиха ме и аз нали по потник и 'ааа.. тука нещо ми се струва, че има под сутиена,а?' и аз 'еми само натурални неша има..' и тоя продължава 'ми аз мисля сам да се увера' при което тръгва към мен разбираш ли и аз се дърпам и тфа момче с мен почна да го храни, че няма прово да ме джоби шот е мъж и т.н. и онея си отидоха и не ни фанаха с чаделчето, после се напушихме и за куките![]()
Да ве те принципно мъже нямат право на джобят момичета... нооо
Бахти тъпотията с тея куки![]()
що не се легализира всичко и да си живеем живота![]()
хах след време тва изглежда забавно , но сигурно тогава ти е било мно кофти .... ае в тая държава нещата скоро няма да се оправят !Първоначално написано от junk