.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75
    Kupuvame po princip i dvamata zavisi kak se polu4at neshtata ... a i v kraina smetka nqma nishto stranno da se grijim za zdraveto si ... ako vsi4ki misleha po podoben na4in nqmashe da ima nekvi typi temi za tova 4e nqkakvi si pravili sex ama toi svyrshil v neq, i shtoto nqmali prezervativ stanala belqta

предимно Той... изприщвам се, ако трябва аз...
    т'ва като да си взема дамски превръзки от магазина до нас, където магазинера е 'един готин батко'... докато се пресрамя... апфф... поне 5-6пъти съм влизала с идеята 'този път няма да ме е срам', но всеки път излизах с някоя вафла и без превръзки... лапешка работа... за някои неща нямам порастване
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Попринцип и двамата купуваме, ама най вече той ... Винаги си нося в мене си

Още от начало той купува и стана като навик !

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си!!!

Град
    #mainatown
    И двамата,няма нищо срамно в това.
    Обичам само един човек и това съм аз.

Еми по принцип той взема ама няма нищо срамно и момичето да купува.До сега на мен не ми се е случвало да вземам(той винаги има),но ако се наложи ще мина през аптеката
    Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]

принципно аз (навик) - гледам да има някакви у нас, че ако ми се доправи със да има
    иначе нея я е срам, но и се е случвало.....

то и мен ме беше срам да купя тампони/превръзки на гаджето 1-вия път и до там - това е просто стока.......
    (спучвало ми се е 3-4 пъти....)

СЪРФИРАТЕ И ПЕЧЕЛИТЕ!!!

И двамата купуваме, на който му е по-близо. Ако тя идва вкъщи тя купува понеже денонощната аптека и е на 2 крачки, ако аз отивам у тях, аз минавам през същата аптека. То се е превърнало в закон вече.

Частен случай - ако отиваме някъде другаде, купуваме заедно (от същата аптека ), но еднозначно - Дюрекс е марката

Не виждам причина да нося постоянно в себе си. При мен няма такъв фактор - не знам във каква ситуация ще попадна. Аз знам къде отивам и с кой отивам ако има вероятност да ми потрябва си купувам, това е...

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от Krom
    Цитирай Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
    spored men mom4etata trqbva da kupuvat prezervativite
    i kvo ... svyrshvat ti kondomite, ama vecherta se zapoznavash s nqkoq madama s koqto himiqta vri i kipi i hop otivate da go pravite ... ama ti kazvash nemojem skypa nqmam kondom.

Da ama tq shtoto e momiche grijeshto se za sebe si vadi edin i ti gledash typo ... aide stiga gluposti.

Ako momicheto ne isli za sebe si zashto momcheto trqbva da misli???
    щото НИЕ мъжете сме ГИ възпитали такива да им са дава/прай/угажда на си4ко и сиа вижда се отблагодаряват ни се
    ---->по темата секи тряа си зима и сам (най-добре да си ходят двамцата да си зимат да няма спорове)
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Различни хора - различни мнения. Някои казват "И двамата правим секс,значи отговорността е обща и заедно би трябвало да купуваме презервативите (или поне да си делим разходите)", някои момичета са на мнение "Като иска да ми го вкарва,ще купува презервативите", а трети "АЗ ще забременея ако нямаме кондоми, значи аз ще ги купувам".
    Това не е голям проблем - както се разбере двойката (или както се стекат обстоятелствата), така става. Например в нашата връзка приятелят ми купува презервативите, но не бих имала проблем ако и аз ги купя няколко пъти (по-точно ще имам само финансовия проблем). Както си решат двамата - така

То нали големия финансов проблем

v na4oloto toi , no ve4e v pove4eto slu4ai zaedno ili koito se seti pyrvi

Град
    София
    аз вече пия хапчета така че рядко се случва да купуваме презервативи,но преди или аз или той,зависи....никога не ме е било срам да си купя презервативи и никога не съм мислила,че е само негова работа......

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Презервативите купува той, лубрикант и хапчета-аз. Айде малко разделение на труда!
    може би ще съм съгласна ако използвахме презервативи...
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ReFlEcTiOn
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Презервативите купува той, лубрикант и хапчета-аз. Айде малко разделение на труда!
    може би ще съм съгласна ако използвахме презервативи...
    Трябва да си спра хапчетата за 3 месеца. Пак той ще купува презервативи. Предупреден е и си знае

ние пък се редуваме.. веднъж той вземе, другия път аз... и така. изобщо не ме е срам, нищо срамно няма... тва са съвсем нормални неща, и е глупаво да се срамуваш от нещо, което е създадено точно за това- да се купува и ползва!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Аз купувам презервативите.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Не ме е срам да купя презарвативи..Ама не ги купувам аз..а той...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

И двамата ги купуваме....повече той , защото все пак работи , малко ме е срам , но все пак ми е рано да ставам майка!!!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    spored men trqbva i dvamata da mogat da kupuvat prezervativi! kakvo znachi tva da te e sram,shtom si zapochnal da vodish polov jivot,ne vijdam kakvo znachi da te e sram da vodish polov jivot. principno v moita vryzka i az i toi kupuvame prezervativi, i az lichno sym na mnenie,che momiche,koeto nqma v sebe si nai-malko po edin prezervativ vinagi ne e nikvo momiche
    p.s.tochno sq nqmam v sebe si,podarih go na nujdaesh se :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    In your dreams ;)
    spored men trqbva i dvamata da mogat da kupuvat prezervativi! kakvo znachi tva da te e sram,shtom si zapochnal da vodish polov jivot,ne vijdam kakvo znachi da te e sram da vodish polov jivot. principno v moita vryzka i az i toi kupuvame prezervativi, i az lichno sym na mnenie,che momiche,koeto nqma v sebe si nai-malko po edin prezervativ vinagi ne e nikvo momiche
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

Град
    In your dreams ;)

Град
    In your dreams ;)

Град
    In your dreams ;)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си